- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
u nas dzisiaj pochmurno i zimnoooooo brrrrrr
samopoczucie dziś b.dobre ale ta pogoda wyciągnie chyba ze mnie jakaś depresje! Mógłby w końcu na dobre zagoscić śnieg a nie tylko popada 2 dni i znowu mrzy albo pada deszcz... :/
Oliśka w końcu daje się wyspać, z mężem mam problem musimy dzisiaj jechać do lekarza bo wczoraj w pracy dostał nie chcąco w twarz jakimś ciężkim przedmiotem i przegryzł sobie język myśleliśmy że wszystko ok ale dzisiaj bardzooo boli i jest rozcięty około 0.5cm ...:/ mówiłam zeby od razu jechał do lekarza ale Facet jak to facet nie przegadasz dopuki sam nie stwierdzi że trzeba ....
Poza tym wszystko ok, jutro wyjezdzamy za Granice Austrii do Czech :D:D:D:D hehehe zrobić świąteczne zakupy bo potrzebuję kilku polskich produktów przesyłam buziaki :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
Ja dziś wybieram sie po prezet dla męża nie stety rano kiepsko sie czuje muli mnie i muli:(i nie stety do wymiotów.Chyba takie nudności to do końca ciąży będę miała Mój mały Marcel rusza sie jak by był na dyskotece hahah wczoraj wieczorem to aż się wystraszyłam tak mocno dał mi o sobie znać ze aż krzyknęłam o bozeeeeee hahahha.Na ostatniej wizycie lekarz powiedział ze dziecko jest bardzo duże jak by o tydzień więcej miało i z terminu 19.05.2014 mam termin na 5.05.2014 różnica jest hahah ale to wszystko jeszcze moze sie zmienić
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Sela ja też mam jeszcze odruch wymiotny i mdłości...zwłaszcza jak czuję kaszki i mleko dla Zojki. CO do ruchów.Moja mała też tak kopała, że aż krzyknęłam sobie czasem bo bolało
Nasza wczorajsza nocka masakra,jestem skończoną kretynka. Lekarka kazała podawać więcej posiłków Zojce,to ja za jej radami. O 22 maleńka dostała takiej koli,wręcz wrzeszczała przez dwie godziny to było okropne jestem beznadziejna.
Ja mam jutro wizytę,wyczuwam maluszka pod palcami,chyba się nie mylę,bo to takie podłużne i twardsze,w poprzek brzucha pod pępkiem...ciekawe
A wiecie, zdecydowaliśmy się z mężem na mieszkanie,tzn chcemy je,ale zobaczymy za ile nam je sprzeda,myślymi coś jeszcze utargować.
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
u mnie bez zmian. Calymi dniami w pracy siedze, a maluszka jeszcze niestety nie czuje
Danusia - ach ta Twoja Olivka to sliczna jak zawsze
Gosia - powodzenia z mieszkaniem
Mnie chyba przeziebienie lapie, bo czuje sie dzisiaj sredniawo..
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Po długim czasie samego podczytywania w końcu napiszę coś od siebie Czuję się trochę lepiej psychicznie i fizycznie(chociaż dłuższe spacerki muszę wyrzucić sobie z głowy ... dziś po 30 minutach chodzenia prawie zemdlałam )
Odebrałam wyniki AFP martwi mnie trochę, że są minimalnie podwyższone (bynajmniej tak mam zaznaczone od nich) chociaż sprawdzałam w innych źródłach i się mieszczę. Okaże się na wizycie za tydzień, póki co nie panikuję bo robiłam je jak równo zaczęłam 19tc a je się robi do 19tc więc może przez to.. no nie wiem Mam nadzieję, że dzidzia jest zdrowa, nie mogę się przejmować i muszę być dobrej myśli !
Sela, Nati gratuluję poznania płci !
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
beaciaa Trzymam kciuki z całych sił! Zadzwoń chociaż porozmawiaj, będziesz spokojniejsza:-)Ja znalazłam te same normy. Musi być dobrze!
Dziękuję :* Dokładnie lepiej dmuchać na zimne
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Beacia trzymam kciuki za to aby wynik okazal sie dobry,a mozesz mi.powiedziec czego dotyczy to AFP? Bo nie kojaze. A z zawrotami glowy wspolczuje
Danusia Olivcia bardzo do Ciebie podobna,I zloty lancuszek na raczce jest;)
Paradise lada chwila poczuje maluszka,a teraz kuruj sie bo Swieta za pasem!
Wczoraj udalo mi sie pojechac na zakupy,I nawet dla siebie zakupila kreacje na kolacje wigilijna,chce ladnie wygladac. Poszalalam w sklepie Tk Maxx!
Dzis mam wizyte o 15:20,trzymajcie kciuki. Denerwuje sie jak maluszek. A po od razu R zawozi nas juz do mojrj mamy na swieta!
R po niedzieli bedzie negocjowal cene mieszkania,jestesmy zdecydowni!
A teraz uciekam,dam znac po wizycie:*
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Paradise niczym sie nie przejmuj ja w pierwszej ciazy Olivię poczułam w 22tc dopiero a więc tak do konca nie wiadomo kiedy sie poczuje niby mowia ze w 1 ciąży od 18tc a nie we wszystkich przypadkach tak jest a w kolejnych nawet od 16tc i tak szczerze powiem ze wydawało mi się od 14tc że czuje ruchy a teraz juz nie jestem pewna bo nic nie czuje i niby wszystko jest ok...:/ a moze nasz Synuś uaktywnia sie tylko w nocy...:/
Gosiu ja też zaszalałam na zakupach we środę byłam w H&M kupiłam sobie śliczny sweterek na święta no i dla Olivii całą kreację mała będzie ubrana pod kolor naszej choinki na biało czerwono jutro jedziemy do Czech na zakupy więc zobaczę moze i dla mnie jakąś sukieneczkę uda mi się dostać a Oliśka ma bransoletkę srebrną od chrzestnej dostała na chrzciny taka gruba rozciągana bardzo długo bedzie w niej chodzić z firmy LONDON Jewelers.
Dzisiaj siedzę jak na szpilkach i czekan na wiadomości od mojej przyjaciółki..jedzie na badania do szpitala bo Borys jeszcze się nie pchał na świat ... Ciekawe co powiedzą moze ma juz rozwarcie a nawet nie jest tego świadoma ale bym już chciała go przywitać na tym świecie!
Poza tym jestem nei wyspana moja Oli jakas niespokojna byla dzisiaj i o 4 uznało jej sie przyjsc do nas do sypialni zajęla z tata wiekszosc lozka 2x2,20m i byli szczesliwi a mama na skrawku lezala jeszcze mi sie z kopytek małej oberwało i od Meza o 5 jak do pracy wstawal dlaczego nie spie normalnie tylko tak ze zaraz spadne z lozka...:/ i Co tu takiemu powiedziec hehehe
A co u Was Kochane ?
Gosiu jak nocka?