BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 1 tydzień temu #806292 przez danusia87
Witajcie Kochane

u nas dzisiaj pochmurno i zimnoooooo brrrrrr :(
samopoczucie dziś b.dobre ale ta pogoda wyciągnie chyba ze mnie jakaś depresje! Mógłby w końcu na dobre zagoscić śnieg a nie tylko popada 2 dni i znowu mrzy albo pada deszcz... :/
Oliśka w końcu daje się wyspać, z mężem mam problem musimy dzisiaj jechać do lekarza bo wczoraj w pracy dostał nie chcąco w twarz jakimś ciężkim przedmiotem i przegryzł sobie język myśleliśmy że wszystko ok ale dzisiaj bardzooo boli i jest rozcięty około 0.5cm ...:/ mówiłam zeby od razu jechał do lekarza ale Facet jak to facet nie przegadasz dopuki sam nie stwierdzi że trzeba ....

Poza tym wszystko ok, jutro wyjezdzamy za Granice Austrii do Czech :D:D:D:D:D hehehe zrobić świąteczne zakupy bo potrzebuję kilku polskich produktów :) przesyłam buziaki :*

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #806359 przez sela
GOSIA nie martw się kochana na pewno wszystko będzie dobrze trzymam kciuki za ciebie i mała.

Ja dziś wybieram sie po prezet dla męża nie stety rano kiepsko sie czuje muli mnie i muli:(i nie stety do wymiotów.Chyba takie nudności to do końca ciąży będę miała :( Mój mały Marcel rusza sie jak by był na dyskotece hahah wczoraj wieczorem to aż się wystraszyłam tak mocno dał mi o sobie znać ze aż krzyknęłam o bozeeeeee hahahha.Na ostatniej wizycie lekarz powiedział ze dziecko jest bardzo duże jak by o tydzień więcej miało i z terminu 19.05.2014 mam termin na 5.05.2014 różnica jest hahah ale to wszystko jeszcze moze sie zmienić

11 lata 1 tydzień temu #806429 przez danusia87
Sela to termin masz taki jak ja 19.05. ale zobaczymy teraz na wizycie czy nic sie nie pozmieniało :) wizytę mam w poniedziałek 16.12

11 lata 1 tydzień temu #806435 przez Gosia27
Hej kochane
Sela ja też mam jeszcze odruch wymiotny i mdłości...zwłaszcza jak czuję kaszki i mleko dla Zojki. CO do ruchów.Moja mała też tak kopała, że aż krzyknęłam sobie czasem bo bolało :laugh:

Nasza wczorajsza nocka masakra,jestem skończoną kretynka. Lekarka kazała podawać więcej posiłków Zojce,to ja za jej radami. O 22 maleńka dostała takiej koli,wręcz wrzeszczała przez dwie godziny to było okropne :( jestem beznadziejna.

Ja mam jutro wizytę,wyczuwam maluszka pod palcami,chyba się nie mylę,bo to takie podłużne i twardsze,w poprzek brzucha pod pępkiem...ciekawe

A wiecie, zdecydowaliśmy się z mężem na mieszkanie,tzn chcemy je,ale zobaczymy za ile nam je sprzeda,myślymi coś jeszcze utargować.

11 lata 1 tydzień temu #806451 przez danusia87
Gosieńko Trzymam kciuki żeby z mieszkaniem wyszło po Waszej myśli :*:*:*:*:*

11 lata 1 tydzień temu #806453 przez danusia87
Sela swoją drogą masz prześliczny suwaczek :lol:

11 lata 1 tydzień temu #806462 przez danusia87
Olivia i jej Świąteczny Bałwanek

Załączniki:

11 lata 1 tydzień temu #806599 przez Paradise1982
Hej dziewczyny,

u mnie bez zmian. Calymi dniami w pracy siedze, a maluszka jeszcze niestety nie czuje :(

Danusia - ach ta Twoja Olivka to sliczna jak zawsze :)

Gosia - powodzenia z mieszkaniem :)

Mnie chyba przeziebienie lapie, bo czuje sie dzisiaj sredniawo..

11 lata 1 tydzień temu #806672 przez beaciaa
Cześć kochane :)

Po długim czasie samego podczytywania w końcu napiszę coś od siebie :) Czuję się trochę lepiej psychicznie i fizycznie(chociaż dłuższe spacerki muszę wyrzucić sobie z głowy ... dziś po 30 minutach chodzenia prawie zemdlałam :( )
Odebrałam wyniki AFP martwi mnie trochę, że są minimalnie podwyższone (bynajmniej tak mam zaznaczone od nich) chociaż sprawdzałam w innych źródłach i się mieszczę. Okaże się na wizycie za tydzień, póki co nie panikuję bo robiłam je jak równo zaczęłam 19tc a je się robi do 19tc więc może przez to.. no nie wiem :( Mam nadzieję, że dzidzia jest zdrowa, nie mogę się przejmować i muszę być dobrej myśli !

Sela, Nati gratuluję poznania płci !:)

11 lata 1 tydzień temu #806729 przez nati.olsztyn
beaciaa Kochana, nie martw się. Powiedz jaki masz wynik bo z tego co wyczytałam w necie to granice norm są bardzo szerokie i jeden nieprawidłowy wynik jeszcze o niczym nie świadczy:-)

11 lata 1 tydzień temu #806890 przez beaciaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 tydzień temu #806894 przez nati.olsztyn
beaciaa Trzymam kciuki z całych sił! :-) Zadzwoń chociaż porozmawiaj, będziesz spokojniejsza:-)Ja znalazłam te same normy. Musi być dobrze!

11 lata 1 tydzień temu #806896 przez beaciaa
nati.olsztyn napisał:

beaciaa Trzymam kciuki z całych sił! :-) Zadzwoń chociaż porozmawiaj, będziesz spokojniejsza:-)Ja znalazłam te same normy. Musi być dobrze!

Dziękuję :* Dokładnie lepiej dmuchać na zimne :)

11 lata 1 tydzień temu #806929 przez Gosia27
Hej kochane,
Beacia trzymam kciuki za to aby wynik okazal sie dobry,a mozesz mi.powiedziec czego dotyczy to AFP? Bo nie kojaze. A z zawrotami glowy wspolczuje
Danusia Olivcia bardzo do Ciebie podobna,I zloty lancuszek na raczce jest;)
Paradise lada chwila poczuje maluszka,a teraz kuruj sie bo Swieta za pasem!

Wczoraj udalo mi sie pojechac na zakupy,I nawet dla siebie zakupila kreacje na kolacje wigilijna,chce ladnie wygladac. Poszalalam w sklepie Tk Maxx!
Dzis mam wizyte o 15:20,trzymajcie kciuki. Denerwuje sie jak maluszek. A po od razu R zawozi nas juz do mojrj mamy na swieta!
R po niedzieli bedzie negocjowal cene mieszkania,jestesmy zdecydowni!
A teraz uciekam,dam znac po wizycie:*

11 lata 1 tydzień temu #806960 przez danusia87
beaciu tylko bez paniki wszystko jest na 110% dobrze nie musisz się bać tym bardziej że robiłaś badania jak sama powiedziałaś na granicy 19tc ;) Trzymam kciuki :* :* :* :*

Paradise niczym sie nie przejmuj ja w pierwszej ciazy Olivię poczułam w 22tc dopiero :) a więc tak do konca nie wiadomo kiedy sie poczuje niby mowia ze w 1 ciąży od 18tc a nie we wszystkich przypadkach tak jest a w kolejnych nawet od 16tc i tak szczerze powiem ze wydawało mi się od 14tc że czuje ruchy a teraz juz nie jestem pewna bo nic nie czuje i niby wszystko jest ok...:/ a moze nasz Synuś uaktywnia sie tylko w nocy...:/

Gosiu ja też zaszalałam na zakupach we środę byłam w H&M kupiłam sobie śliczny sweterek na święta no i dla Olivii całą kreację mała będzie ubrana pod kolor naszej choinki na biało czerwono ;) jutro jedziemy do Czech na zakupy więc zobaczę moze i dla mnie jakąś sukieneczkę uda mi się dostać ;) a Oliśka ma bransoletkę srebrną od chrzestnej dostała na chrzciny taka gruba rozciągana bardzo długo bedzie w niej chodzić z firmy LONDON Jewelers.

Dzisiaj siedzę jak na szpilkach i czekan na wiadomości od mojej przyjaciółki..jedzie na badania do szpitala bo Borys jeszcze się nie pchał na świat ... Ciekawe co powiedzą moze ma juz rozwarcie a nawet nie jest tego świadoma :) ale bym już chciała go przywitać na tym świecie!
Poza tym jestem nei wyspana moja Oli jakas niespokojna byla dzisiaj i o 4 uznało jej sie przyjsc do nas do sypialni zajęla z tata wiekszosc lozka 2x2,20m i byli szczesliwi a mama na skrawku lezala jeszcze mi sie z kopytek małej oberwało i od Meza o 5 jak do pracy wstawal dlaczego nie spie normalnie tylko tak ze zaraz spadne z lozka...:/ i Co tu takiemu powiedziec hehehe

A co u Was Kochane ?
Gosiu jak nocka?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka