- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- sela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi

paradise Jak mozesz napisz mi jeszcze raz tytół tego programu co ogladasz bo o tych połoznych obejrzałam juz wszytko hahahah teraz chciałabym luknąć na to 2

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- sela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Kobietki, za mną trzecia z kolei noc w czasie której obudzilam się po 3 i do po 5 nie mogłam zasnąć... Jakieś szaleństwo! A najciekawsze że od 3.30 tak do 4.30 wcale nie chce mi sie spać... Jestem ciekawa czy tak już zostanie...Niestety potem cierpię bo o 7.30 pobudka.
Dziś mnie od rana wzięło na generalne porządki, więc poszalelismy z Synkiem i tak? salon i przedpokoj mam sprzatniety. Oczywiście z przerwami co chwilę jak tylko brzuch twardnial czy zaczynał boleć. Teraz drzemka bo Dawid padł, to i ja skorzystam a potem ogarniemy mały pokój:-) Łazienka i kuchnia innym razem;-)
- sela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
paradiseznalazłam ale nie stety wszytsko po angielsku a ja nie jestem az tak dobra wiec mało co rozumiem a szkoda

- usia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Widzę że dużo się na forum działo. Dobrze że już z agą wszystko ok.
pozdrowionka kochane i miłego dnia choć u mnie paskudna pogoda

- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- beaciaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Kwietniówki się sypią jedna po drugiej!
Ależ fajnie! Tylko patrzeć jak u nas się zacznie...
Aa.. widzę właśnie

- oleczka331
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
chcialam was jeszcze zapytac bo resztki dokupuje i niewiem jakie przescieradlo do wozka wzielam jakies jersey bawelniane i chce drugie na zmiane dokupic.Lepiej wziac frotte?Jaki macie podklad do wozka?
i jeszcze zapytam o te nawilzacze jakie polecacie?
macie moze takie nosidelko dla dziecka co sie na siebie zaklada i nosi dziecko z przodu? niewiem czy mi sie to przyda?
bierzecie do szpitala podklady poporodowe czy takie majtki poporodowe.Bo do tych siatkowych cos slabo sie to wszystko klei?
czekam na podpowiedzi
licze na was
pozdrawiam
- Kasiunia88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Jestem po wizycie. U mnie dalej nic się nie dzieje..tak bym chciała urodzić sn i nie wiem czy do tego dojdzie

sela ja mam tak samo z tymi bólami pleców i kręgosłupa..rano się budzę z bólem i w żadnej pozycji nie przechodzi..zauważyłam jednak, że jak mam więcej ruchu w ciągu dnia to mniej mi to dokucza
a ubrałam sobie dzisiaj botki na słupku, bo taka pogoda okropna i ciągle leje deszcz to nie chciałam się przeziębić w wiosennych i taki ból mnie złapał w sklepie, że nie mogłam iść..mięśnie w łydkach jakby mi się w kamienie zamieniły..
dokupiłam dzisiaj jeszcze parę rzeczy, których mi brakowało i do dziecka i do mnie do szpitala, ale ciągle mam wrażenie, że jeszcze czegoś brakuje..
oleczka ja nosidełka nie mam, ale mam chustę do noszenia dziecka, a co do nawilżacza to ostatnio beacii posyłałam linka do tego co my mamy www.castorama.pl/nawilzacz-ultradzwiekowy-820392.html .. jest dosyć duży, ale mieszkamy w domu i chcieliśmy żeby miał jak największy zasięg działania..przy nim nie pisze, ale jest to też jonizator i ma podświetlenie, które zmienia kolory
- sela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
beaciaaKochana widze ze ty juz tuz tuz ciekawa jestem kiedy nadejdzie ten dzien koniecznie daj znac jak juz bedziesz mogła

- Mamma Mia!
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Do tego mam majtki siateczkowe i tutaj mam dwa rodzaje -> babyono.strefamarek.allegro.pl/majtki-babyono-m-503.html oraz allegro.pl/siateczkowe-wielorazowe-majtk...-40-i4101562392.html
Dodatkowo biorę ze sobą (dla komfortu) 3 szt. podkładów Seni na łóżko -> allegro.pl/podklad-podklady-do-przewijan...uze-i4121547546.html Jak nie dla mnie to dla Małej się przyda

- patka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Lekarz kazał mi kontrolować i,że jeżeli jutro nie będzie poprawy to do szpitala.
Ale teraz jak wstałam mierzyłam cisnienie nawet 3 razy i juz jest ciśnienie w normie

Wydaje mi się,że to przez pogodę.
Ale nie wiem czy moja córeczka za mało nie waży 2,700 to chyba nie dużo ?
Chodź Ja jak się rodziłam to ważyłam nie całe dwa kilo,lekarz mi powiedział,że nie jest źle że jestem drobna to smoka rodzić nie mogę.
Ale się martwię,że będzie malutka bardzo

- beaciaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Mamma Mia ja też mam 2,albo nawet 3 opakowania podkładów poporodowych, 5 szt. majtek siateczkowych, paczkę podkładów na łóżko do szpitala (podobno strasznie bidnie zmieniają u nas;p) Kupiłam jeszcze nakładki na sedes z takich kosmetycznych dla siebie

Patka89 pamiętaj, że to są pomiary +/-. Mogą się różnic nawet o 0,5kg z ostateczną wagą malca

U mnie do porodu dziś zostało 14 dni wg. USG i 19 wg. OM