BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

10 lata 8 miesiąc temu #877687 przez sela
paradisekurcze nie doszło do mnie na poczte to zaproszenie spróbuj jeszcze raz wysłać

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #877692 przez Paradise1982
Sela - ech.... niestety, my zesmy dzialali wczoraj i nic! Nawet mnie brzuch nie zabolal, hehe. Chyba dzis bedzie powtorka!
Ja mam zamiar dzis zrobic na obiad piersi z kurczaka z pieczarkami, mniam mniam, moze wlasnie kotlety utluke, moze byc pyszne, a reszte zamroze i bede miala gotowa na po porodzie :-)
Moze znajdz na facebooku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
, to nasza Biedroneczka i ona doda Cie do Majoweczek :)

Kurde, mi facebook powiedzial, ze nie moge Ci wyslac zaproszenia na maila, bo juz wyslalam. Moze masz w spamie? albo gdzies na facebooku? Sama tego nie kumam, hihi :)

10 lata 8 miesiąc temu #877694 przez Magdalen
Witam :) Wkońcu wyczekiwany MÓJ MAaaJ!!! <3
Wiec majóweczki do roboty ;) teraz możecie rodzić :D heh
Pozdrawiam i gratulacje kolejnym świezo upieczonym mama :D

10 lata 8 miesiąc temu #877703 przez mowmimama
Cześć :)

jak tam dzień dziewczyny?:) jak majówka?

U nas pogoda taka sobie...mieliśmy na plażę jechać, ale słońca nie ma, wieje i tak jakoś nijako. Więc póki co leżymy w łóżku;D dzisiaj pierwszy raz od wielu wielu miesięcy spałam do 10 ;D oczywiście jak co dzień obudziłam się o 7, zjadłam pierwsze śniadanie, i położyłam się z powrotem. I tak sobie leżę ;D objadam się właśnie bananem i jogurtem ;D

isiaale ładnie poszło Ci z tym rozwarciem :) i w ogóle z porodem! Tylko pozazdrościć ;D

10 lata 8 miesiąc temu #877708 przez Paradise1982
Magdalen - oj tak, ja juz sie nie moge doslownie doczekac, kiedy moja dzidzia zechce wyjsc :)

mowmimama
- ja siedze sama w domu, bo moj w pracy (w Anglii mamy wolne w poniedzialek), wiec zrobilam andruty, ale teraz brzuch mi twardnieje, wiec usiadlam na kanapie :)Wysypiaj sie dopoki mozesz, hihi ;-)

10 lata 8 miesiąc temu #877709 przez beaciaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 8 miesiąc temu #877724 przez Paradise1982
Beaciaa - cieszę się,że już jesteście w domku :) Rzeczywiście opieki po porodzie nie zazdroszczę, ale najważniejsze, że oboje jesteście zdrowi i szczęśliwi :) Jeszcze raz gratuluję, Maciek jest naprawdę śliczny :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #877725 przez patka89
No to czas,żebym i Ja się pochwaliła a więc 28 kwietnia urodziła mi się córeczka Laura ważyła 2800 i miała 52 cm ogólnie zdrowiutka jest :) grzeczna jak aniołek i w ogóle wszystko naj. Polecam wszystkim którzy są z Wrocławia szpital na Kamieńskiego idealna opieka jestem naprawdę zadowolona. Nie było w ogóle strasznie a cesarkę przeżyłam ok lekarze,położne,pielengniarki dawali z siebie wszystko i pomagali jak tylko mogli...!

Oto Laura.!
Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu #877727 przez Paradise1982
Patka - ale masz cudowną córeczkę! Jest prześliczna! Już się nie mogę doczekać spoykania z moją niunią! Gratulacje kochana! Widzisz, tak się bałaś (a się sie dziwię), a już jesteś po :kiss: :lol:

10 lata 8 miesiąc temu #877728 przez biedroneczka39
beaciaa najważniejsze że jesteście w domku. Synuś śliczny.
patka dla Ciebie też gratulacje. Laura śliczna dziewuszka.
Jenyyy nie mogę doczekać się swojego porodu :)

<3 Oliwia i Alicja <3

10 lata 8 miesiąc temu #877732 przez danusia87
Hej Mamusie, nie wiem co mam myslec bo w ciągu godziny rowno 6razy twardnieje mi strasznie brzuch i tak trxyma z pol minuty nie mam pojęcia czy to jakieś skurcze cY tylko spinanie się ? Kilka razy mialam bole jak na miesiączkę ale teraz ciagle to twardnienie brzucha bardzo nieprzyjemne. ..

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

10 lata 8 miesiąc temu #877734 przez biedroneczka39
danusiu ja mam twardnienie brzucha od rana bardzo częste. Z tegoż powodu leżę właśnie w ciepłej kąpieli bo niby ma to ulżyć troszkę. Po za tym boli podbrzusze I mam kłucie po lewej stronie w dole brzucha. Nie wspomnę że siusiu mogłabym robić cały czas I że jak chodzę to mam wrażenie że dzidzia jest tak nisko że zaraz wyleci. Jenyyy na dobrą sprawę za tydzień mogę już rodzić. Oj marzy mi się bo nie daję rady :dry:

<3 Oliwia i Alicja <3

10 lata 8 miesiąc temu #877735 przez marcynia
Dziękuje Wam za te miłe słowa :*
Ja dziiaj przeszłam samą siebie... zjadłam na grilu 2 kaszanki,kiełbaske i do tego karkówke hahaha xD

Beacia, PAtka- sliczne dzieciaczki :) :*

Beacia- no to opieka fest....ale najważniejsze, że już jeteśie w domu. Bardzo ładnie przygotoany pokoik na Wasz przyjazd , super

Danusiu- ja miałam takie twardnienie brzucha ale nie regularne..hmmm nie wiem kochana chyba Ci nie pomogę ale to z opiu wygląda na skurcze. w każdym razie trzymam kciuki żeby wszystko było ok :*:*:*

10 lata 8 miesiąc temu #877742 przez miła
Paradise wspolczuje kochana ze ty masz juz tak pare miesiecy :(
beacia /patka sliczne malenstwa!!! :) zazdroszcze ze jestescie juz po!
danusia87 ja mam tak samo juz od paru tygodni to pewnie skurcze ale jak sa nieregularne to nie ma sie co martwic :)

10 lata 8 miesiąc temu #877743 przez karla2102
Beacia , Patka sliczne maluszki zazdroszcze ze juz jestescie po tak jak dziewczyny;))
Nati biedroneczka mnie tez dzis wyjatkowo twardnieje czesto brzuch i boli jak na okres dosc intensywnie ale do przezycia jeszcze..... Czyzby to juz?? Czekam na rozwoj sytuacji;)))

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka