- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
- Otrzymane podziękowania: 0
- miła
- Wylogowany
- pierwsze słowa
sela no wlasnie dobre pytanie jak tu schudnac po ciazy spacerki z malenstwami i karmienie piersia napewno juz duzo pomoze ( mam nadzieje )
Sela a ty gdzie mieszkasz?????
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
beaciaa no gratuluję porodu I maluszka. Super.
nati fajnie że wychodzicie już do domku. Jak czytam o tych bólach to aż się boję. Trzeba być jednak pozytywnie nastawionym bo nie da się tego uniknąć.
Ciekawe co u patki. To ona miała mieć wczoraj cc no nie?
sela piękno wyglądasz.
Reszta dziewczyn trzymajcie się kochane bo już nie wiem co której odpisać Na każdą z nas przyjdzie pora
paradise widzisz dobrze że zostałaś moją prawą ręką na fb
- isia
- Wylogowany
- gaworzenie
Ale stron naskrobałyście!
mamma mija- mój synek w dzień bardzo mało się rusza, ale za to wieczorami i w nocy nadrabia.
Sela- fajny zgrabny brzusio
nati.olsztyn- no to namęczyłaś się trochę biedactwo ja pierwszego synka rodziłam 51 godz z bólami krzyżowymi, bez znieczulenia i z kleszczami na końcu- więc rozumiem co to jest ból przy porodzie. ale już jest po wszystkim i teraz możesz się już tylko cieszyc chwilami
miła- doskonale cię rozumiem, ja też mam ochotę na jakiś spacer z synkiem, a nawet boję się go do przedszkola prowadzac przez tą końcówkę ciąży. za każdym razem jak zrobię parę kroków to mam wrażenie że zaraz mi wody odejdą, albo mały wypadnie, takie duże mam parcie tam na dole
ładny masz brzuszek taki malutki
Gosia27- przykro mi że się tak męczysz, 2 tyg szybko miną a wtedy będziesz już spokojniejsza. dobrze że mąż tak dużo ci pomaga, mój jest taki sam, przychodzi z pracy i wszystkie obowiązki domowe bierze na siebie. A Zoja prześliczna dziewczynka, taka fajna blondyneczka
Danusia- ty zaczynasz skakac na piłce, a ja zaciskam nogi do piątku muszę wytrzymac, bo teściowa przylatuje, jak zacznę rodzic przed piątkiem to niestety będę sama na porodówce, bo nie będzie miał kto się synkiem zaopiekowac.
Super fotka,siostrzyczka wtulona w brzusio mój syn też codziennie całuje mnie po brzuchu i mówi że "on chce już teraz baby, now, please, proszę!!"hehe miesza dwa języki kochany.
Oleczka- moja kuzynka rodziła w niemczech dwa razy i moja przyjaciółka miała w niemczech cesarkę, dwie bardzo sobie chwalą porody i opiekę tam, nie martw się dasz radę
Paradise- ty gotujesz i zamrażasz, a ja odmrażam hehe.jakiś czas temu miałam tak jak ty teraz, nagotowałam, namroziłam, sprzątałam codziennie coś. teraz nic mi się nie chce i odmrażam to co narobiłam
A u mnie po masażu tak jakby cisza. tzn pobolewa mnie podbrzusze jak na okres, skurcze dalej są ale zero bólu przy tym, no i chyba zaczął mi czop pomalutku odchodzic. tak mi się wydaje że to czop, wczoraj po masażu miałam lekkie plamienie, ale dzisiaj to już leci taka galaretka zabarwiona krwią, na razie w małych ilościach.
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
milaJa mieszkam w warszawie a dokładnie nie daleko warszawy a ty??
- miła
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Brzuszek malutki a synek nawet spory zobaczymy jak bedzie na kolejnej wizycie
Sela ja w Gdyni sporo km nas dzieli
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Danusia sliczna jestes taka ze mrrrr =)
Ehh
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No co dotego co mipowiedzial....daj spokoj....chodze i nie moge sobie znalezc miejsca...nie chce na niego patrzec.... Teraz tez puki jeszcze chwile jasno wychodze na lawke posiedziec bo cieplo fajnie...
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
A ja wlasnie przed chwila zjadlam loda, mniam, mniam!
- oleczka331
- Wylogowany
- pierwsze słowa
marcysia-nie przejmuj sie moj mnie nie dotyka od 3 miesiecy przytula tyle co musi jak sie wprosze w jego ramiona czasem da buziaka ale takiego cmok.Nie jestes sama.
ale ale dzisiaj byla polozna ustalilysmy co nie co tzn.ze jutro musze rano zglosic sie do szpitala bo moja wizyta na piatek to za pozno ona niechce nic gadac ale widzi ze mecze sie jak chodze i mowi ze faktycznie trzeba zbadac mocz czy zapalanie nie ma dla dzidzi to nie grozne ale dla mnie moze byc bolesne przy porodzie.Przy okazji chce mnie zbadac.Niewiem czy ona nie powiedziala tak ze juz jutro bo mowi o nie do piatku na wizyte nie mozemy czekac, brzuch u pani tak nisko moze miec przeczucie ze sie zbliza poszla poplakalam sie
i mowi jak jutro bedzie ok ze nia ma zapalenia to prosze zrobic seks, no i co juz mojemu napisalam jakie ma zadanie.Mowie musisz przepchac dziure poloza kazala... heheh
miła-spokojnie nie jest taki straszny, a przedewszytskim nie boli, nie musisz na niego dlugo patrzec
marcynia-oczywiscie ze moze to byc i z tego wyglada moj byl z krwia.
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania