BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

10 lata 8 miesiąc temu #876984 przez Gosia27
Paradies 13,5 miesiąca

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #876986 przez danusia87
GosiuKochanie nie przejmuj się ja też tak mam non stop płaczę ale muszę się chować przed tą moją skarżypytą bo jak tylko Paweł wraca z pracy ona biegnie i mówi mu wszystko: Tatusiu mama Brzuszek ała i mama pakała ale systko ok :) mnie w nocy też budzą coraz częściej bóle jak na @ a do tego wczoraj miałam krzyżowe i nie wiedziałam jak sobie poradzić bo przy Olivii było inaczej pierwsze i jakiekolwiek bóle jakie miałam to w dzień porodu...a dzisiaj od rana non stop bóle brzucha tzn. twardnienie ale to takie do 5min i dopiero puszczają ból w pachwinie aż promieniuje lewą żyłą główną w nodze...nie wiem co o tym myśleć chciałabym aby już się zaczęło bo jutro w nocy teściowa już przyjeżdża .... Twoja Zosinka jest Przepiękna Gosiu napatrzeć się na Nią nie mogę... i malutki też pewnie taki śliczny będzie:):*

sela Też bardzo bym chciała spotkać się z Naszymi wszystkimi Mamuśkami poza forum na jakiejś kawce bądź spacerku ale niestety to nie jest realne! zawsze mozemy jednak pisać na FB i na naszym Forum choć tutaj dużo trudniej dodać fotki...:/

Ciekawe jak tam nasza Patka dochodzi pewnie do siebie po cc...

Witam Nowe Mamusie, dopiero dzisiaj bo jeszcze nie zdarzyłam tego zrobić :silly:

Ja sobie dzisiaj przydarłam moją piłkę z piwnicy i zaczynam skakać na niej mam nadzieje ze mały zechce wyskoczyć bo już jestem wykończona tą ciążą....powiedziałam mu że jak tylko usłyszy babcie ( która jutro ma przyjechać ) ma od razu zacząć akcję porodową :P wszyscy sie śmieją że Marcelek wyjdzie 1.05 i bedzie się nazywał Marcel Schwere Komunist :P czyli bardzo ciężki komunista :D no zobaczymy ale mam taką nadzieję .....no i znowu brzuch strasznie stwardniał...masakra jakaś!

do później Kochane :*
postaram sie dodać fotkę ale nie wiem czy się załączy ////

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013
Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu #876989 przez Gosia27
A mówiłam Wam, że mamy z forum marcówki 2013 się widują w realu, nawet wspólnie weekendy spędzają ;)

10 lata 8 miesiąc temu #876998 przez danusia87
Gosiu w cale bym sie nie obrazila gdyby i w naszhm przypadku tak szło ale no niestety jesteśmy Porozrzucane po całej Europie :(

10 lata 8 miesiąc temu #877001 przez Gosia27
danusia87 napisał:

Gosiu w cale bym sie nie obrazila gdyby i w naszhm przypadku tak szło ale no niestety jesteśmy Porozrzucane po całej Europie :(

Ale u nas eżsądziewczy z Angli,Hol i Hiszpani i jak sąw Pl to widują się z innymi.

10 lata 8 miesiąc temu #877009 przez Kasiunia88
Gosiu ja chce taką śliczną córeczkę jak Twoja !!!!! :kiss:
Jestem już po wizycie i niestety żadnego rozwarcia ani żadnych innych oznak :(

10 lata 8 miesiąc temu #877013 przez Paradise1982
Danusia - cudne zdjecie :) :* I masz na sobie rewelacyjna bluzke!!! Moja pilka tez napompowana, i tez na niej siadam i zaczne teraz juz skakac :)

Gosia - szkoda, ze my sie nie pospotykamy :( Kazda z nas mieszka gdzieindziej :( No moze poza dziewczynami z Olsztyna, bo jest ich trzy :) Chociaz ja uwazam, ze dla chcacego nic trudnego i jakbysmy zrobily zlot gdzies w Polsce, to ja wsiadam w samolot i jestem :)

Kasiunia - och... to sobie poczekasz.... Pewnie tak jak ja...

10 lata 8 miesiąc temu #877014 przez danusia87
Kasiuniu napewno coś się zacznie niedługo dziać ! Zobaczysz! Może teraz z córeczką będzie Inaczej jak z synami?!

10 lata 8 miesiąc temu #877025 przez Gosia27
Danusia słodkie zdjęcie,po kim Oli ma takie kręcone włoski ;)
Kasiunia yhy...mnie lekarz też powiedział, że jeśli do dnia terminu nie urodze sama nikt nie sprowokuje porodu i będzie drugie cc. A na ostatniej wizycie już nie wyraził zgody na sn bo min dwa lata musi minąc od poprzedniego cc...także jedziemy na tym samym wózku. Będzzie miała równie śliczną dziewczynkę,zobaczysz! :kiss:

Boshe zjadłam pół czekolady truskawkowej i zaraz puszcze :X tak mmnie muli

10 lata 8 miesiąc temu #877028 przez sela
danusiaWglądasz slicznie cała promieniejsz.Z ty spotkaniem to prawda fajnie by był jak troszke bysmy blizej wszystkie mieszkały zorganizowało by sie jakies spotkanko :) no ale dobrze ze chociaz na forum mozna popisac :laugh:

paradiseJuz sie nie moge doczekac tej traczki hahahh przynajmniej organizm oczyszcze hahahaha

miładobrze wygladasz szczuplutkie nóżki i fajowy brzuszek :)

DZIEWCZYNY PODJACIE LINKA NA FB TO ZAWSZE WIEKSZY KONTAKT BYŚMY MIAŁY :blink:

10 lata 8 miesiąc temu #877030 przez Kasiunia88
Danusiu chciałabym żeby było inaczej, bo w przeciwnym razie czeka mnie cc.. a co do zdjęcia to tak jak piszą dziewczyny promieniejesz..a jak Olivka reaguje, że będzie miała rodzeństwo ? :)
6 maja mam ostatnią wizytę i dostanę wtedy skierowanie do szpitala gdzieś tak na 12 maja, ale nie wyobrażam sobie jak to będzie..mój mąż ma akurat od 6 kurs w pracy przez 3 tyg. i nie może wziąć opieki..starszy już od 7 rana w przedszkolu będzie, a młodszy z babcią tylko, że on jest tak do mnie przyzwyczajony, że nawet ze mną zasypia i śpi..jestem przerażona, że wszystko się nam tak nałożyło w czasie :/
Gosiu no ja sama mu powiedziałam, że nie zgodzę się na wywoływanie porodu, bo boję się, że może coś się z macicą stać od tych silniejszych skurczy po podaniu OCT, ale wytrzymam te parę dni jeszcze po terminie i jak nic się nie rozwinie to wtedy cc..u mnie dokładnie od poprzedniego cc będzie 2 lata i 8 msc więc znowu to ryzyko się troszkę zmniejsza

10 lata 8 miesiąc temu #877031 przez Gosia27
Kasiunia88 napisał:

Danusiu chciałabym żeby było inaczej, bo w przeciwnym razie czeka mnie cc.. a co do zdjęcia to tak jak piszą dziewczyny promieniejesz..a jak Olivka reaguje, że będzie miała rodzeństwo ? :)
6 maja mam ostatnią wizytę i dostanę wtedy skierowanie do szpitala gdzieś tak na 12 maja, ale nie wyobrażam sobie jak to będzie..mój mąż ma akurat od 6 kurs w pracy przez 3 tyg. i nie może wziąć opieki..starszy już od 7 rana w przedszkolu będzie, a młodszy z babcią tylko, że on jest tak do mnie przyzwyczajony, że nawet ze mną zasypia i śpi..jestem przerażona, że wszystko się nam tak nałożyło w czasie :/
Gosiu no ja sama mu powiedziałam, że nie zgodzę się na wywoływanie porodu, bo boję się, że może coś się z macicą stać od tych silniejszych skurczy po podaniu OCT, ale wytrzymam te parę dni jeszcze po terminie i jak nic się nie rozwinie to wtedy cc..u mnie dokładnie od poprzedniego cc będzie 2 lata i 8 msc więc znowu to ryzyko się troszkę zmniejsza

moja Zojka ma 13,5msc,więc wyobraź sobie jaka z niej przylepa i jak ryczy kiedy stracę jej się z pola widzenia....

10 lata 8 miesiąc temu #877039 przez Kasiunia88
Gosiu wyobrażam sobie.. mój był do 2 lat na piersi i nigdzie się nie mogłam ruszyć bez niego..dopiero od niedawna może zostać z kimś na chwilę, ale to prędzej zostanie z moim teściem niż z moją mamą i boję się tego, że ma zostać z nią na cały dzień jak czasami godziny nie potrafi być u niej..no, ale musi z niego wyrosnąć chłop, a nie baba więc raczej mu to nie zaszkodzi taka rozłąka ;) po południu będzie przyjeżdżał z tatą i bratem w odwiedzinki do mamy :D

10 lata 8 miesiąc temu #877042 przez nati.olsztyn
No to my z Sylwią zrobilysmy pierwsze forumowe spotkanie w realu;-)co prawda tylko dwuosobowe, no trzy- bo z Marysia, ale to już coś, prawda?;-)

10 lata 8 miesiąc temu #877046 przez Gosia27
nati.olsztyn napisał:

No to my z Sylwią zrobilysmy pierwsze forumowe spotkanie w realu;-)co prawda tylko dwuosobowe, no trzy- bo z Marysia, ale to już coś, prawda?;-)

super :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka