- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
sela Też bardzo bym chciała spotkać się z Naszymi wszystkimi Mamuśkami poza forum na jakiejś kawce bądź spacerku ale niestety to nie jest realne! zawsze mozemy jednak pisać na FB i na naszym Forum choć tutaj dużo trudniej dodać fotki...:/
Ciekawe jak tam nasza Patka dochodzi pewnie do siebie po cc...
Witam Nowe Mamusie, dopiero dzisiaj bo jeszcze nie zdarzyłam tego zrobić
Ja sobie dzisiaj przydarłam moją piłkę z piwnicy i zaczynam skakać na niej mam nadzieje ze mały zechce wyskoczyć bo już jestem wykończona tą ciążą....powiedziałam mu że jak tylko usłyszy babcie ( która jutro ma przyjechać ) ma od razu zacząć akcję porodową wszyscy sie śmieją że Marcelek wyjdzie 1.05 i bedzie się nazywał Marcel Schwere Komunist czyli bardzo ciężki komunista no zobaczymy ale mam taką nadzieję .....no i znowu brzuch strasznie stwardniał...masakra jakaś!
do później Kochane :*
postaram sie dodać fotkę ale nie wiem czy się załączy ////
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Gosiu w cale bym sie nie obrazila gdyby i w naszhm przypadku tak szło ale no niestety jesteśmy Porozrzucane po całej Europie
Ale u nas eżsądziewczy z Angli,Hol i Hiszpani i jak sąw Pl to widują się z innymi.
- Kasiunia88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jestem już po wizycie i niestety żadnego rozwarcia ani żadnych innych oznak
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
Gosia - szkoda, ze my sie nie pospotykamy Kazda z nas mieszka gdzieindziej No moze poza dziewczynami z Olsztyna, bo jest ich trzy Chociaz ja uwazam, ze dla chcacego nic trudnego i jakbysmy zrobily zlot gdzies w Polsce, to ja wsiadam w samolot i jestem
Kasiunia - och... to sobie poczekasz.... Pewnie tak jak ja...
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Kasiunia yhy...mnie lekarz też powiedział, że jeśli do dnia terminu nie urodze sama nikt nie sprowokuje porodu i będzie drugie cc. A na ostatniej wizycie już nie wyraził zgody na sn bo min dwa lata musi minąc od poprzedniego cc...także jedziemy na tym samym wózku. Będzzie miała równie śliczną dziewczynkę,zobaczysz!
Boshe zjadłam pół czekolady truskawkowej i zaraz puszcze tak mmnie muli
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
paradiseJuz sie nie moge doczekac tej traczki hahahh przynajmniej organizm oczyszcze hahahaha
miładobrze wygladasz szczuplutkie nóżki i fajowy brzuszek
DZIEWCZYNY PODJACIE LINKA NA FB TO ZAWSZE WIEKSZY KONTAKT BYŚMY MIAŁY
- Kasiunia88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
6 maja mam ostatnią wizytę i dostanę wtedy skierowanie do szpitala gdzieś tak na 12 maja, ale nie wyobrażam sobie jak to będzie..mój mąż ma akurat od 6 kurs w pracy przez 3 tyg. i nie może wziąć opieki..starszy już od 7 rana w przedszkolu będzie, a młodszy z babcią tylko, że on jest tak do mnie przyzwyczajony, że nawet ze mną zasypia i śpi..jestem przerażona, że wszystko się nam tak nałożyło w czasie :/
Gosiu no ja sama mu powiedziałam, że nie zgodzę się na wywoływanie porodu, bo boję się, że może coś się z macicą stać od tych silniejszych skurczy po podaniu OCT, ale wytrzymam te parę dni jeszcze po terminie i jak nic się nie rozwinie to wtedy cc..u mnie dokładnie od poprzedniego cc będzie 2 lata i 8 msc więc znowu to ryzyko się troszkę zmniejsza
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Danusiu chciałabym żeby było inaczej, bo w przeciwnym razie czeka mnie cc.. a co do zdjęcia to tak jak piszą dziewczyny promieniejesz..a jak Olivka reaguje, że będzie miała rodzeństwo ?
6 maja mam ostatnią wizytę i dostanę wtedy skierowanie do szpitala gdzieś tak na 12 maja, ale nie wyobrażam sobie jak to będzie..mój mąż ma akurat od 6 kurs w pracy przez 3 tyg. i nie może wziąć opieki..starszy już od 7 rana w przedszkolu będzie, a młodszy z babcią tylko, że on jest tak do mnie przyzwyczajony, że nawet ze mną zasypia i śpi..jestem przerażona, że wszystko się nam tak nałożyło w czasie :/
Gosiu no ja sama mu powiedziałam, że nie zgodzę się na wywoływanie porodu, bo boję się, że może coś się z macicą stać od tych silniejszych skurczy po podaniu OCT, ale wytrzymam te parę dni jeszcze po terminie i jak nic się nie rozwinie to wtedy cc..u mnie dokładnie od poprzedniego cc będzie 2 lata i 8 msc więc znowu to ryzyko się troszkę zmniejsza
moja Zojka ma 13,5msc,więc wyobraź sobie jaka z niej przylepa i jak ryczy kiedy stracę jej się z pola widzenia....
- Kasiunia88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
No to my z Sylwią zrobilysmy pierwsze forumowe spotkanie w realu;-)co prawda tylko dwuosobowe, no trzy- bo z Marysia, ale to już coś, prawda?
super