BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #877055 przez mallgoonia
nati-- czytając opis Twojego porodu to miałam ciarki na plecach i mnie wszytsko zaczynało boleć- zwłaszcza moment ze znieczuleniem. Tez bardzo chce je teraz wziąć, ale wyglada na to, że nie tak łatwo je będzie dostać:) Domyślam sie, że rodziłaś w Wojewódzkim:)
Super, że się spotkałyście.
My chodziłyśmy do tego samego lekarza i nie udało nam się spotkać. Chociaż tydzień temu jak leżałam pod ktg jakiś chłopiec zagadywał moją córcię:) Może to Twój synek;)

Gosiapodziwiam Cię i każdą kobietę, która ma dzieci z roczną róznicą wieku. Sliczna dziewczynka.

Zazdroszcę Wam tych objawów porodu. U mnie cisza. Tylko czop mi wypada na "raty", ale żadnych skurczy.

Dziewczyny pięknie wyglądacie w ciąży.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #877058 przez danusia87
Kasiuniu Olivcia strasznie się cieszy każdego ranka przybiega do sypialni mnie budzić wskakuje na łóżko caluje najpierw mnie na dzień dobry a potem odkrywa pościel i caluje mnie po brzuszku mówiąc "Kocham Cię Majcielku" to takie słodkie i nawet jak nie przesypiam calej nocy wstaje dzięki niej z dobrym humorem :)
A Twoi synowie Kasiu jak reaguja na siostrzyczke?

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

10 lata 8 miesiąc temu #877059 przez Paradise1982
O boze, dziewczyny, pomocy, hihihi! Ja znowu sprzatam, tym razem ukladam w szafkach w kuchni, jak nienormalna!! Wicie gniazda w kuchni!? :ohmy:

Sela - podaj mi maila, wysle Ci emaila z zaproszeniem do naszej grupy :) :) :) Racja, ja juz latam dosc czesto, wiec sie juz oczyszczam, hihi!

Nati - fajnie macie, ze mozecie sie z Sylwia spotkac :)

Mallgonia
- spoko spoko, u mnie tez totalna cisza, nawet czop mi nie wypada :ohmy:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #877061 przez miła
usia tak te bole miesiaczkowe to skurcze :) tez sie zdziwilam jak sie o tym dowiedzialam :laugh: :laugh: doktorek mi powidzial i dziewczyny na forum :)
Sela szczupltki nozki?? hahahahah :lol: :lol: :lol: nie chcesz wiedziec kochana ile waze :lol:
paradise
czy moge tez ci przeslac maila i poprosic o zaproszenie :) :) ???
danusia87 twoj brzusio tez juz duuzy :) slicznie!
gosia27 piekna Zojka :kiss: :kiss:

dziewczyny paradise ma racje zorganizujmy spotkaniew realu gdzies w Polsce :) ! ja tam moge nawet za granice z mila checia!! :)

10 lata 8 miesiąc temu #877065 przez danusia87
mila Ty tez świetnie wygladasz :) Dziękuję! !!!

10 lata 8 miesiąc temu #877077 przez Kasiunia88
Danusia mój starszy to od początku się cieszył i cały czas mówił, że chce siostrzyczkę, bo brata już ma, a nawet nie wiedzieliśmy jeszcze co będzie i nie umie się już doczekać.. a młodszy jest 3 miesiące starszy od twojej Olivci, ale prawie nic nie gada więc nie umie mi tak fajnie powiedzieć :( ale jak leżę na kanapie to odkrywa mi brzuch, całuje i głaszcze, ale on to tak zrozumiał, że tam jest dzidziuś jak mi dopiero brzuch urósł i poczuł ruchy, bo jak mówiłam mu, że mama ma w brzuszku dzidziusia to pokazywał na swój brzuch i mówił, że on też ma :laugh: a ostatnio mi otworzył buzię i patrzył tak jakby chciał do brzucha zaglądnąć i mówi "dzidzi nie ma" hahaha

10 lata 8 miesiąc temu #877079 przez danusia87
Kasiunia to rzeczywiście ten Młodszy to agent ;)

10 lata 8 miesiąc temu #877080 przez OlgosAmigos
Ja podobnie jak Kasiunia też po wizycie...tyle że szyjka miękka,rozwarcie na opuszek,główka wstawiona...dostałam skierowanie do szpitala bo młoda za mała...2550g waży. Miałam jechać jutro ale chyba czop mi zaczął odchodzić i pewnie jeszcze dziś pojedziemy...trzymajcie kciuki!

10 lata 8 miesiąc temu #877081 przez oleczka331
hahha smiac mi sie chce z waszych pociech takie fajne szkraby i maja super pomysly:)A to dodaje wam napewno duzo odwagi i usmiechu ;)

paradise-wez samolot i dawaj do mnie bo chyba masz za duzo mocy!!! ja tam nie mam sily, zrobilam pranie wlaczylam zmywarke odkurzylam z grubsza i pieke ciasto z rabarbarem gdyby nie fakt ze maz mnie o nie prosil to bym nic nie robila caly dzien, no ale na 18 mam polozna wiec w sumie z grubsza ogarnelam. ;)

mam doła wy juz wszytskie chcecie rodzic ja w panice jestem i nie bardzo mnie tam ciagnie chcialabym zeby bylo lzej, ale taka sila we mnie siedzi ze niewiem.Zamiast sie cieszyc to ja chodze smutna zdolowana, boje sie ze nie dam rady albo jeszcze gorsze sprawy mi chodza po glowie (ze nie wroce do domu :huh: ) jestem wystraszona. :dry:
zazdroszcze wam odwagi :dry:

10 lata 8 miesiąc temu #877087 przez Paradise1982
Hej,

usiadlam na chwile :) Ale za chwile ide robic obiadek. Dzis makaron z tunczykiem z puszki, sosem (z paczki hihi) i ztartym serem :-P

Mila - oczywiscie, ze mozesz. Po prostu zostaw swojego maila na forum, albo podaj mi jak moge Cie znalezc na facebooku, zostaniemy znajomymi i dodam Cie do Majoweczek :)

Kasiunia - hahaha, dobry ten Twoj mlodszy urwis :lol:

OlgosAmigos - kochana, trzymamy kciuki! Pamietaj, ze waga nigdy nie jest przez USG 100% pewna! :) Beaciaa miala miec 4kg Macka, a byl 3200g, wiec glowa do gory!

Oleczka - eeeeej, tez duzo zrobilas! Wlasnie mi przypomnialas, ze tez musze wstawic pranie. My to jestesmy szczesciary zyc w tych czasach i majac pralki i zmywarki! Oleczka, nic sie nie boj, wrocisz i to z malenstwem :)

10 lata 8 miesiąc temu #877088 przez danusia87
oleczko przed pierwszym porodem tez nie wiedzialam czego się spodziewać. ..i strasznie się balam ale to wszystko przeszło jak tylko poczułam że mała wychodzi ;) będzie dobrze w Niemczech jest świetna opieka co innego w PL choć nie wszędzie. .. ja tez siw balam jak to będzie jak sie Marcel teraz urodzi czy Olivia da mu żyć czy będzie zazdrosna i takie tam...ale teraz już jestem spkojna ona juz sie doczekać nie może ;)

olgos Kochana trzymam kciuki aby było wszystko ok choć napewno jeat i nie ma siw czym stresować :*:* ♡ daj znać co i jak....

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #877099 przez nati.olsztyn
mallgonia No oczywiście, że to był nasz Dawid:-) Ale czad! No to się minęłyśmy!;-)

edit: Wychodzimy do domku!!!!

10 lata 8 miesiąc temu #877106 przez oleczka331
dzieki za mile slowa oby tak bylo

10 lata 8 miesiąc temu #877113 przez Paradise1982
Nati - hurra!! Ciesze sie, ze wychodzicie do domku :) :lol:

10 lata 8 miesiąc temu #877119 przez sela
paradiseTen adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. czekam na zaproszenie :)Bardzo fajnie ze masz tyle energi ja tez chyba zaraz wezme sie za małe porzadki zmienie posciel poprasuje :)

milaOczywiascie ze masz szczupłe nózki co do wagi to nie patrz na to ja mam schabiki i tez sie zaczełam zastanawiac jak ja je zrzuce

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka