BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #876880 przez danusia87
sela CUDOWNIE wyglądasz !!!!!!

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #876882 przez Paradise1982
Magdalen - ej, to fajnie :) Wow, niezle sobie poradzilas kochana :) Naprawde, gratuluje :) Lepiej sie czuje po tym, co mi napisalas, dziekuje.

Sela - sliczne zdjecie :) Fajny sweterek!! Ten twoj avatar to jest bardzo podobny do Ciebie :)

Nati
- ale sie ciesze, ze masz juz Marysie przy sobie!! Ale jaja! Kurcze, niezle musialo Cie bolec, biedna :( Ale za to jaka radosc juz po :) Gadalas z Sylwia?

10 lata 8 miesiąc temu #876885 przez nati.olsztyn
Paradise No właśnie jakoś tylko na facebooku pisałyśmy. Każda zajęta Maluszkiem, ale jest szansa, że obie jutro wyjdziemy:-)

10 lata 8 miesiąc temu #876886 przez Paradise1982
No to super :lol:

10 lata 8 miesiąc temu #876889 przez usia
Pisałam wam chyba wczoraj że nie mam żadnych objawów a o 3 w nocy wstałam i zaczeło pobolewać mnie podbrzusie tak jak na okres. Takie bóle lekko nasilające się i tak co 3 min aż udało mi sie usnąć potem o 4 też obudził mnie jeden ale od razu usnęłam. A od ranaczuje takie ćmienie jak bym miała dostać miesiączke. Co myślicie o tym?
Ciekawe co tam słychać u Patki.

10 lata 8 miesiąc temu #876900 przez sela
usiaJa mam to samo co ty mysle ze macica se przygotowywuje i dla tego tak cmi i pobolewa,jesli chodzi o mnie jest to ból do zniesienia chociaz czasami jest silniejszy czasem słabszy ale daje rade.

paradiseDziekuje kochana :) Myśle ze m,ój awatar bedzie podobny do meza hahahha ale juz nie długo sie przekonamy ciekawa jestem srasznie jak wyglada ostatnie widoczne usg buziaczka miałam w styczniu to rzeczywiscie bardziej przypominał mnie :)Teraz jak bylismy to nie stety juz nie było widac buzi ale za to lekarz powiedział ze ma mega duzo włosów hahah

nati.olsztyTroszke sie nameczyłas ale dałas rade i masz malca przy sobie super gratuluje :).Jak lezysz z Sylwia na oddziale to super zawsze razniej hahaha

danusiadzieki :kiss: My jednak nie bedziemy miały szansy sie spotkac na pordówce tak jak Sylwia i Nati.olszty za daleko mieszkamy :silly: ale moze uda sie w tym samy terminie haahhah

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #876907 przez miła
Sela piekny brzuszek :) !!
Magdalen /Kasiunia podziwiam :) jestescie bardzo dzielne!

usia mam tak samo od tygodnia wiec bez stresu :silly:
A ja moje drogie mam juz dosc!!!!! chcialabym gdzies wyjsc jest taka piekna pooda no ale co ?! gdzie sie nie rusze przychodza skurcze :angry: :angry: :angry: dlaczego one nie moga przyjsc tydzien przed i wiesz ze bedziesz rodzic nie wytrzymam tak 4 tygodni :angry:
Chyba wczoraj za szybko sie pochwalilam ze skurcze slabsze.... dzis w nocy daly popalic i oczywiscie mdlosci od samego rana :X :X :X Mam juz serdecznie dosyc :dry: :dry:

36 tydzien

10 lata 8 miesiąc temu #876911 przez sela
miłaPowiem ci ze i mi ostatnio jest nie dobrze tak mnie muli :X nawet którejs nocy jak wstawałam do łazienki myślałam ze zwymiotuje tragedja jeszcze sraczki brakuje za przeproszeniem hahaahah :lol: :lol: :lol:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #876915 przez miła
Sela masz racje ze tylko tego brakuje hahaha :laugh: :laugh: Szkoda dziewczyny ze nie mieszkamy blisko siebie moglybysmy sie razem gdzies wybrac :)

10 lata 8 miesiąc temu #876917 przez usia
Miła - no to męczysz się kochana. A jak odczuwasz skurcze możesz mi opisać bo ja nie wiem co to.

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #876923 przez miła
usia to sa takie wlasnie bole jak na miesiaczke ja mam nieregularne przychodza kiedy chca :angry: one trwaja okolo minuty lub 3 roznie niewiem od czego to zalezy... najczesciej mam je w nocy ze moglabym sobie wlosy z glowy powyrywac takie silne czasami :angry: ale bol identyczny jak przy miesiaczce :)
a to moj brzuszek w aktualnym 36 tygodniu
:silly:
Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #876955 przez Gosia27

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu #876968 przez usia
Miła - tzn że ja mam skurcze? Twój brzusio też już spory :) podobny do mojego.
Gosia - ale z ciebie silna babka :) tylko pozazdrościć takiego męża. A Zojeczka prześliczna :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #876976 przez oleczka331
hejka
wczoraj zasnelam wiec juz nie jechalam na IP.Skorcze sie wyciszyly ale bol zostal do dzis.W nocy wstawalam z 10razy do toalety i w sumie bolalo mnie jak siusialam, wiec duze prawdopodobienstwo ze to pecherz.A mam to od piatku od kiedy pobrala mi gbs potem te krwawienie czop i teraz niewiem moze dostalam jakiegos zapalenia tam.W sumie to ktoras mowila ze gbs pobieraja wacikiem posmyra i tyle.No tak to nie bylo tutaj w niemczech wyglada to jak strzykawa, nie bylo tragicznie ale napewno nie bylo to jak wymaz w polsce.
Wiec poki co czekam dalej co sie bedzie dzialo dzis przychodzi wieczorem polozna chce z nia ustalic resztki spraw i pytac jak z tym bolem sobie poradzic.

Sliczna Zojka brzuszki wasze też takie piękne!!!!

u nas dzis pada jest beznadziejnie spiąco i w sumie to mam totalnego doła, sama w domu caly dzien mąż do 2 w nocy w pracy.Oszaleje :dry: :dry: :dry:

10 lata 8 miesiąc temu #876982 przez Paradise1982
Hej dziewczyny,

mnie tez brzuch pobolewa, ale to nic takiego, niestety. Ale za to biodra i kosc lonowa juz tak strasznie mnie boli, ze chodzic w ogole nie moge.

Sela - nie boj sie, sraczka tez Cie predzej czy pozniej dopadnie, HAHAHA!!!

mila - fajny brzuszek :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Oleczka - ja tez sama w domu, ale to u mnie normalne. Nie smuc sie, tylko ciesz, ze mozesz lezec i nic nie robic, bo niedlugo nie bedziesz wiedziec, gdzie rece wsadzic, hihi. :) Pogoda identyczna, jak u Ciebie. Normalnie mam ochote spac, bo jest tak ponuro, ale zakupy Tesco przyjada za godzine, bede musiala je poukladac....

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka