- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- oleczka331
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
no nic musisz czekac ale skoro cos sie dzialo moze byc blisko wiec czekamy
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Cisza dzis na forum, ze ho ho.
Pisalam smsy z Usmiechnieta, jest szansa, ze wyjda ze szpitala w srode
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Gratuluję kolejnym mamusiom
- oleczka331
- Wylogowany
- pierwsze słowa
cicho tu smutno tu !!!
dobrze dobrze niech wychodzą, ja jutro idę z ta położna pogadac i z lekarka ktora bedzie moze da mi termin cesarki, zaluje ze ostatnio zmienilam zdanie i chcialam normalnie bo termin mialam na 10go wiec dzis juz bym byla z małą.ehhh szkoda ciekawe na kiedy teraz dadzą mi termin.
- Kasiunia88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja już spakowana czekam na wyjazd do szpitala..mam takiego stresa, że normalnie zaczęłam się "oczyszczać" ciekawa jestem co zadecydują w szpitalu i kiedy zrobią mi to cc..mam nadzieję, że już jutro albo pojutrze będę po i że wszystko będzie w porządku z dzieckiem i ze mną, bo mam cały czas takie głupie myśli będę się odzywać jak mężuś przyjedzie w odwiedzinki, bo ja neta w tel nie mam :/
a tak mi ostatnio pachwiny nawalają, że ledwo chodzę, ale z Twoim bólem bioder Paradise od kilku miesięcy to nie mam co porównywać..dodatkowo skurcze w łudkach mnie zaczęły łapać ;/ ale to już tylko parę dni
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
U mnie noc katastrofa,złapała mnie jeden dosyćmocno bolesny skurcz,i chwilę trzymał. Przestarszyłam się,bo już zaczęłąm sobie wymyślać po swojemu...ja sie za dużo wie to później się doszukuje. Jutro idę z rana zrobić mocz+morfo...a o gbs zapomniałam przez ten szpital z Zojeczką myślę że gin mi jeszcze pobierze w tym tygodniu na wizycie.Chciała bym, żeby ten przyszły tydzień był już przesądzony i będęmiała to cc bo już nie mam sił. Wszystko mnie boli,już sobie z tym nie radzę,jestem słaba.Chciała bym jak najwięcej czasu poświęcić małej ale nie daję rady. I biedna zajmuje się sobą sama....
- mowmimama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ile nadrabiania
MALLGOONIAGRATULACJE!!
Biedroneczka ja po ostatniej wizycie (czwartek) u gina i po jego stwierdzeniu, że mały jest gotowy do wyjścia, to dopiero do mnie doszło że w każdej chwili mogę urodzić i też od razu wzięłam się za pakowanie bo przedtem jakoś spieszno mi nie było:P
Oleczka331 spokojnie, każda coś innego odczuwam i żadna nie pomyśli po co zachodziłaś w ciążę
nati.olsztyn śliczności
usia mam nadzieję, że poród przebieg w miarę sprawnie ) GRATULACJE !!
malec dobrze, że już po wszystkim i możesz to dać już w zapomnienie. Najważniejsze, że już jesteście w domu i z maluszkiem wszystko dobrze a Julianek jaki śliczny
MoniaW mój mały też szaleje, macha tymi stópkami
Kasiunia88 trzymam kciuki!!
a co u mnie... w sumie wszystko po staremu, zero bóli ...zero czegokolwiek współczuje Wam tego nie spania w nocy, ja póki co nie znam tego i wydaje mni się że już nie poznam, dzisiaj np. w ogóle nie wstałam w nocy. Mały macha nóżkami, czasami czuje na dole jak główkę sobie układa, to czuje taki dyskomfort, ale tak to czuje się tak samo jak miesiąc temu, dwa miesiące temu
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
melduje, ze wciaz jestem w ciazy. Jutro termin, a u mnie cisza. Jak do piatku nie urodze, to mam masaz szyjki, mam nadzieje, ze mnie to ominie, chociaz mam przeczucie, ze nie...
Gosia - kochana, ciesze sie, ze juz jestescie w domku. Wiem, jak sie czujesz, ja tez juz mam dosc, jutro termin i co? Cisza... Pocieszam sie, ze na pewno urodze w tym miesiacu, hehe. Glowa do gory, jestesmy blizej niz dalej
Oleczka - daj znac jak bylo u poloznej, co Ci powiedziala na temat cesarki
Kasiunia - trzymam za ciebie kciuki kochana!! Ja tez zaczynam miec powoli glupie mysli, a najglupsza jest "czy ja na pewno jestem w ciazy?". Hahaha. Mam nadzieje, ze Ci szybko dadza termin, co sie nie bedziesz dluzej meczyc :*
mowmimama- ciesze sie, ze nie masz zadnych okropnych objawow kochana. Lepiej nie zyc w bolach
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- miła
- Wylogowany
- pierwsze słowa
kasiunia88 trzymam kciuki ! bedzie dobrze
mowmimamazazdroszcze, ze tak dobrze przechodzisz ta koncowke
Paradise trzymam kciuki kochana zeby cos sie ruszylo ! Jeszcze pare dni i napewno bedziesz po
A u mnie dziewczyny nic ciekawego ide dzisiaj na dluuugi spacerek! i wieczorem beda przytulaski musi sie wkoncu cos ruszyc ile moze mnie pobolewac jak na miesiaczke ??! Czasami mysle sobie tak chce isc juz na porodowke i zaczac rodzic ale jak zaczne sobie wyobrazac to wszystko co bedzie sie tam dzialo.... Jestem pewna ze bede miala ciezki porod Ehh zaczynam zazdroscic tym ktore maja miec cc na konkretny dzien Tak sie boje
38 tydzien
- karla2102
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Hey kochane meluduje sie i ja. Dzis moj termin wiec zjawilam sie w szpitalu na noc zakladaja mi cewnik i jutro niby mam juz urodzic:))) no ciekawe ciekawe...
3mam kciuki oby Foley sprowokował skurcze
a ja się już gubię w tych tygodniach ciąży...szok, co liczę to inaczej, suwaczek inaczej...
36hbd i 3 dni to skończony 37hbd,bo w 38 mam mieć cc i nie chce siępospieszyć żeby mały był donoszony....
dostaliśmy kredyt,ciesze się jak małe dziecko bo tyle lat spłacać tyle kasy ale w środę podpiszemy już umowę notarialną kupna domu i będziemy pełnoprawnymi wlaścicielami