- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Kasiunia88 kochana caly czas sie zastanawiam czy juz jestes po i tulisz coreczke
Usmiechnieta wychodzicie dzis do domu a moze juz jestescie?
Marcynia jak u Ciebie?
Czuje sie slabo,noc srednia,brzuch sie stawia. Nie mam sil zajmowac sie Zojeczka....poszlabym spac,a musze jej ugotowac obiadek,potem do notariusza....a leje ze masakra
Danusia ja z moja mama po smierci taty w ogole nie umiem nawiazac jezyka....nie czuje z jej strony wsparcia,ciagle slysze ze wszystko jest bez sensu,do doooopy. Moj tesc jest dla mnie jak tata,bardzo mi pomaga,czuje sie przy nim bezpieczna i chce zeby on przyjechal sie zajac Zosia na czas cc,bo mu ufam
- miła
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
gosia27 bidulka tak mi cie szkoda ostatnio bardzo zle sie czujesz
nesia84 ale slodziaki z nich !
Paradise kochana czy u ciebie jakies zmiany ? Jak dzisiaj sie czujesz
A ja kochane bylam wczoraj u lekarza no i coz...... zero rozwarcia, szyjka stoi w miejscu super czyli moje bole miesiaczkowe nic nie daja Juz widze jak rodze 2 tygodnie po terminie Jestem taka wsciekla
Z maluszkiem wszystko wpozadku wazy okragle 3200
38 tydzien
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Karla Gratuluję ;*
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
melduje, ze ja dalej jestem w ciazy... Juz nie mam slow. Tak mnie wszystko boli, mam wrazenie, ze corcia jest juz tak strasznie nisko, ale wciaz cisza. Moj John wczoraj powiedzial, ze brzuch mi sie opuscil.
Dzis u nas piekna pogoda, bardzo cieplo, wiec bede sobie siedziec w ogrodku.
Mila - ech.... bez zmian, totalnie... a Ty jak sie czujesz? Hmmmm... wlasnie przeczytalam, jak sie czujesz. Witam w moim swiecie, hihi Przynajmmniej nie jestem sama Glowa do gory, kiedys w koncu urodzimy...
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Zeszw morde jak mnie nogi pieką
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Gosia27 współczuję kurczę ale jeszcze troszkę. Ty chyba dopiero 36 I trochę nie ?
paradise zobaczysz że I Ty w tym tygodniu będziesz tulić Victorię. Wspomnisz moje słowa
U mnie dziś 18 stopni I duuuużo słońca dlatego piorę I wszystko ładnie I szybciutko schnie na ogrodzie
Wczoraj słuchajcie taki incydent. Wyszłam do sklepu wracam I mój mówi wózek kochanie przyszedł. Się ucieszyłam ale patrzę trzy kartony jakieś takie zbyt małe. Hmyyy wózek dla lalki czy jak ? Rozpakowałam a tam tylko torba,pokrowiec na nóżki,buda I wkład do siedziska Pytam gdzie reszta ? Tylko tyle zostawił kurier mówi mój miły a na kwicie odebrano paczek 4 I 9 elementów. Cholera myślę trzeba dzwonić, wyjaśnić. No I się okazało że sprawdzą bo już się zdarzało tak nie raz. Kurier miał pełny samochód I nie wydał wszystkiego. Wrrrr gdybym ja była przy odbiorze to trudno I darmo ale musiałby mi wana nawet rozpakować. Muszę dziś siedzieć w domu jak święta krowa I czekać na resztę. A tak się cieszyłam cholera.
- miła
- Wylogowany
- pierwsze słowa
biedroneczka Heheh ale mialas przygode Ja tez nie lubie siedziec i czekac na kuriera
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- isia
- Wylogowany
- gaworzenie
Dzisiaj piękna pogoda, wyszłam z malutkim na spacer i od razu po starszego do szkoły, pierwszy raz od porodu. a w szkole wszyscy nauczyciele i rodzice co odbierali dzieci rzucili mi się na wózek i każdy chciał pogłaskac małego...jakoś mnie to wnerwia
Wczoraj była pielęgniarka środowiskowa zważyc Adrianka i przybrał od porodu 400g. Powiedziała że to bardzo ładnie cieszę się że przybiera na wadze, bo ja w ogóle nie odciągam pokarmu, więc nie byłam pewna czy się najada. Synek jest tylko i wyłącznie na piersi, z pierwszym synem odciągałam, kombinowałam, stresowałam się że mało odciągam, a okazało się że laktator z moich piersi nie chce wyciągac całego pokarmu- mam małe piersi i po prostu laktatory nie wyciagają, o wiele więcej wylatuje jak dziecko ssie pierś. mały potrafi ssac 30 min i cały czas słyszę jak przełyka, a czasami nawet jak puści podczas ssania, to mleko tryska jak z fontanny
- oleczka331
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja dzis porzadki od rana zakupy potem sprzatanie takie ostre, a co mi tam jak sie ruszy do jutra to sie ruszy jak nie no to w piatek cc.Juz i tak lekarka powiedziala ze lozysko zwapnione, złogi itd.
gratulacje wszystkim mamuśkom, juz sie zgubilam ktora kiedy.No a ta tabelka juz coraz pelniejsza.
paradise-no dawaj bo miejsce puste biegaj po tym ogrodzie
no wlasnie kochane co z tego ze brzuszek nisko co z tego ze odszedl czop co z tego ze jest rozwarcie to o niczym nie swiadczy, juz dwa tyg temu czesc czopa odpadla ostatnio druga czesc i co ??? nic !!!