BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #880646 przez Paradise1982
Karla - myslalam dzisiaj o Tobie, bo miałaś termin na wczoraj. To wspaniale! Odpoczywaj, a my czekamy na szczegóły :lol: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #880648 przez nati.olsztyn
karla Super! Gratulacje!:-)

10 lata 10 miesiąc temu #880664 przez Gosia27
Karla serdeczne gratulacje! :kiss:
Kasiunia88 kochana caly czas sie zastanawiam czy juz jestes po i tulisz coreczke :kiss:
Usmiechnieta wychodzicie dzis do domu a moze juz jestescie?
Marcynia jak u Ciebie?

Czuje sie slabo,noc srednia,brzuch sie stawia. Nie mam sil zajmowac sie Zojeczka....poszlabym spac,a musze jej ugotowac obiadek,potem do notariusza....a leje ze masakra
Danusia ja z moja mama po smierci taty w ogole nie umiem nawiazac jezyka....nie czuje z jej strony wsparcia,ciagle slysze ze wszystko jest bez sensu,do doooopy. Moj tesc jest dla mnie jak tata,bardzo mi pomaga,czuje sie przy nim bezpieczna i chce zeby on przyjechal sie zajac Zosia na czas cc,bo mu ufam

10 lata 10 miesiąc temu #880694 przez miła
sela, mamamia,karla Gratulacje :) :)
gosia27 bidulka tak mi cie szkoda ostatnio bardzo zle sie czujesz :(
nesia84 ale slodziaki z nich :) !
Paradise kochana czy u ciebie jakies zmiany ? Jak dzisiaj sie czujesz :)

A ja kochane bylam wczoraj u lekarza no i coz...... zero rozwarcia, szyjka stoi w miejscu :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: super czyli moje bole miesiaczkowe nic nie daja :angry: Juz widze jak rodze 2 tygodnie po terminie :angry: :angry: Jestem taka wsciekla :angry:
Z maluszkiem wszystko wpozadku wazy okragle 3200 :)

38 tydzien

10 lata 10 miesiąc temu #880707 przez danusia87
Gosiu to całkiem jak u mnie z tym Tesciem tylko teraz mnie denerwuje bo non stop pyta czy już urodziłam bo chciałby aby Teściowa wróciła już do Polski...on jest po 2operacjach kręgosłupa i strasznie bola go plecy nie daje sobie sam rady...niestety

Karla Gratuluję ;*

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #880716 przez Paradise1982
Hej dziewczyny,

melduje, ze ja dalej jestem w ciazy... Juz nie mam slow. Tak mnie wszystko boli, mam wrazenie, ze corcia jest juz tak strasznie nisko, ale wciaz cisza. Moj John wczoraj powiedzial, ze brzuch mi sie opuscil.

Dzis u nas piekna pogoda, bardzo cieplo, wiec bede sobie siedziec w ogrodku.

Mila
- ech.... bez zmian, totalnie... a Ty jak sie czujesz? Hmmmm... wlasnie przeczytalam, jak sie czujesz. Witam w moim swiecie, hihi ;-) Przynajmmniej nie jestem sama :) Glowa do gory, kiedys w koncu urodzimy... :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #880721 przez Paradise1982
Tabelka :)
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #880733 przez Gosia27
Paradise dziś czekamy na córeczkę Kasiuni?

Zeszw morde jak mnie nogi pieką :S

10 lata 10 miesiąc temu #880745 przez biedroneczka39
karla serdecznie gratuluję. Co raz więcej mamusiek.
Gosia27 współczuję kurczę ale jeszcze troszkę. Ty chyba dopiero 36 I trochę nie ?
paradise zobaczysz że I Ty w tym tygodniu będziesz tulić Victorię. Wspomnisz moje słowa :woohoo:
U mnie dziś 18 stopni I duuuużo słońca dlatego piorę I wszystko ładnie I szybciutko schnie na ogrodzie :)
Wczoraj słuchajcie taki incydent. Wyszłam do sklepu wracam I mój mówi wózek kochanie przyszedł. Się ucieszyłam ale patrzę trzy kartony jakieś takie zbyt małe. Hmyyy wózek dla lalki czy jak ? Rozpakowałam a tam tylko torba,pokrowiec na nóżki,buda I wkład do siedziska :ohmy: Pytam gdzie reszta ? Tylko tyle zostawił kurier mówi mój miły a na kwicie odebrano paczek 4 I 9 elementów. Cholera myślę trzeba dzwonić, wyjaśnić. No I się okazało że sprawdzą bo już się zdarzało tak nie raz. Kurier miał pełny samochód I nie wydał wszystkiego. Wrrrr gdybym ja była przy odbiorze to trudno I darmo ale musiałby mi wana nawet rozpakować. Muszę dziś siedzieć w domu jak święta krowa I czekać na resztę. A tak się cieszyłam cholera.

<3 Oliwia i Alicja <3

10 lata 10 miesiąc temu #880757 przez miła
Paradise mi tez niby brzuszek opadl nizej ale powiedz kochana no i co z tego :silly: Ja czuje sie ogolnie dobrze bez zmian zaraz wychodze na spacerek :) Mi doktorek tylko powiedzial ze maly ma glowke tak nisko ze prawie na usg nie widac hehe :) Zazdroszcze ci bo tobie pozostalo mniej czasu do konca :laugh: !
biedroneczka Heheh ale mialas przygode :blink: Ja tez nie lubie siedziec i czekac na kuriera :ohmy:

10 lata 10 miesiąc temu #880767 przez Gosia27
Biedroneczka ja już jestem na końcówce 37hbd, teraz dokładnie 36hbdi4dz co liczę to inaczej, ale lada dzień zacznę 38hbd więc mogą mnie rozwiązać,z resztą z Zojeczką miałam w 38hbd cc,liczę że się już nie odwlecze. Tak bardzo chcę już przytulić Adama

10 lata 10 miesiąc temu #880786 przez biedroneczka39
Gosia27 chyba każda z nas chciałaby mieć to już za sobą. Niestety trzeba czekać I ewentualnie możemy sobie pomarudzić. Nic innego chyba nie wymyślimy :silly:

<3 Oliwia i Alicja <3

10 lata 10 miesiąc temu #880812 przez danusia87
Gosiu to mamy ten sam problem ;( mnie tez strasznie pieka stopy

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

10 lata 10 miesiąc temu #880834 przez isia
sela, mamamia,karla Gratulacje!!!!!

Dzisiaj piękna pogoda, wyszłam z malutkim na spacer i od razu po starszego do szkoły, pierwszy raz od porodu. a w szkole wszyscy nauczyciele i rodzice co odbierali dzieci rzucili mi się na wózek i każdy chciał pogłaskac małego...jakoś mnie to wnerwia :(

Wczoraj była pielęgniarka środowiskowa zważyc Adrianka i przybrał od porodu 400g. Powiedziała że to bardzo ładnie :) cieszę się że przybiera na wadze, bo ja w ogóle nie odciągam pokarmu, więc nie byłam pewna czy się najada. Synek jest tylko i wyłącznie na piersi, z pierwszym synem odciągałam, kombinowałam, stresowałam się że mało odciągam, a okazało się że laktator z moich piersi nie chce wyciągac całego pokarmu- mam małe piersi i po prostu laktatory nie wyciagają, o wiele więcej wylatuje jak dziecko ssie pierś. mały potrafi ssac 30 min i cały czas słyszę jak przełyka, a czasami nawet jak puści podczas ssania, to mleko tryska jak z fontanny :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #880882 przez oleczka331
hej

ja dzis porzadki od rana zakupy potem sprzatanie takie ostre, a co mi tam jak sie ruszy do jutra to sie ruszy jak nie no to w piatek cc.Juz i tak lekarka powiedziala ze lozysko zwapnione, złogi itd. :dry:

gratulacje wszystkim mamuśkom, juz sie zgubilam ktora kiedy.No a ta tabelka juz coraz pelniejsza.

paradise-no dawaj bo miejsce puste biegaj po tym ogrodzie :laugh: :laugh: :laugh:

no wlasnie kochane co z tego ze brzuszek nisko co z tego ze odszedl czop co z tego ze jest rozwarcie to o niczym nie swiadczy, juz dwa tyg temu czesc czopa odpadla ostatnio druga czesc i co ??? nic !!! :dry:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka