BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

10 lata 7 miesiąc temu #880376 przez SYLWIA

[url=http://www.su

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #880378 przez danusia87
Hej Mamusie,
Przepraszam że sie ostatnio nie odzywam ale po prostu nie mam sił...od kilku dni lapia mnie skurcze a Raczej silne twardnienie brzucha. ..do tego dzisiaj w nocy miałam silne skurcze bolesne co równą godzinę ale o 5 rano ustały teraz tylko twardnieje brzuch co jakis czas ale 0 bólu...
Co dzień staram sie duzo spacerowac okolo 7km w ciągu dnia ale wczoraj udalo mi sie tylko 2km przejść bo potem ciągle brzuch się spinal pięty odmawialy posłuszeństwa nie mogłam ustac przy garach nic nie moglam zrobić Dobrze że Teściowa jest u mnie i nie pozwala mi nic robić ale ja uparta brne w to że sama wszystko muszę robić. ..

GRATULUJĘ wszystkim nowym Mamusiom...a nam oczekujacym życzę rychlego rozwiązania. ...

kasiunia88 jak u Ciebie?

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

10 lata 7 miesiąc temu #880404 przez Gosia27
Danusia <przytulam>, zazdraszczam teściowej ja swojej kompletnie nie ufam, już nie raz sprawiła mi przykrość słowem,a ja jestem z tych co pamiętają, z resztą między nią a moją mamą jest spora różncia wieku,więc i inne myślenie,wręcz zabobonne,nie umiem się do tego przekonać, głupia co chwila pzrepraszam męża ale ja mam dopiero 26l i nie daję rady z takim jej myśleniem,stylem itd :S

Nesia ma malutkie odnotowane w książece urodzony przed czasem??? czyli wcześniak??? pytam z ciekawości

10 lata 7 miesiąc temu #880409 przez sela
Dziewczyny chorej o 7 urodziłam marcelka3.800 58cm odezwę się jak wrócę ze szpitala

10 lata 7 miesiąc temu #880412 przez Gosia27
sela napisał:

Dziewczyny chorej o 7 urodziłam marcelka3.800 58cm odezwę się jak wrócę ze szpitala

gratulacje

10 lata 7 miesiąc temu #880436 przez Paradise1982
Sela - gratulacje kochana!!!!!! :lol: :kiss:
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #880447 przez oleczka331
sela gratulacje zdrowka !!!

10 lata 7 miesiąc temu #880454 przez nati.olsztyn
sela Gratulacje!!!:-)

10 lata 7 miesiąc temu #880496 przez OlgosAmigos
sela, MammaMia- gratuluję! niech Maluchy zdrowo rosną :kiss:
gosia- nie wiem czy czytałaś wcześniej ale polecałam Ci prof. Joannę Dangel odnośnie serduszka Twojej Zojki. Bardzo fajna kobieta i zna się na tym co robi. Myślę, że na pewno by Wam pomogła...no chyba, że już u niej byliście :S
beacia- trzymaj się! :kiss: wiem, że to tak łatwo mówić, jak się nie przeżyło, ale na pewno wszystko się wkrótce unormuje!

a ja dopiero zaczynam czuć, że w ciąży jestem...masakra jakaś!jak pisałyście o bólu miednicy, rwie kulszowej i wszystkich innych bólach to nie wiedziałam o co chodzi...ale już wiem :ohmy: wszystko na raz mnie dopadło...równe dwa tyg temu moja gin stwierdziła, że do terminu nie doczekam, ale póki co to poza tymi bólami to nic się nie dzieje :P od wyjścia ze szpitala to nawet skurcze przeszły :ohmy: znaczy te napinania to mam nadal, ale to nie bolesne, po prostu mało przyjemne...dziś od rana sprzątam, gotuje, piorę i nadal nic!chyba spróbuję męża na przytulaski zaciągnąć :cheer:
a póki co idę robić frytki bo mi zaraz jęzor wpadnie :silly:

10 lata 7 miesiąc temu #880518 przez biedroneczka39
16 mamuś rozpakowanych , 20 czeka w kolejce. Tabelka się zapełnia ale na forum mało się dzieje hmyyy :blush:
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom. Niech się maluszki zdrowo chowają.
paradise bądź dobrej myśli kochana. Może będziesz należeć w razie czego do tych co nie będzie boleć ten masaż. Wierzę w to :kiss:

<3 Oliwia i Alicja <3

10 lata 7 miesiąc temu #880525 przez danusia87
sela, MammaMia GRATULUJĘ i zycze Wam i Waszym Pociechom duzo zdrówka :* ♡ ♥ ♡

10 lata 7 miesiąc temu #880539 przez nesia84
Gosia27 napisał:

Danusia <przytulam>, zazdraszczam teściowej ja swojej kompletnie nie ufam, już nie raz sprawiła mi przykrość słowem,a ja jestem z tych co pamiętają, z resztą między nią a moją mamą jest spora różncia wieku,więc i inne myślenie,wręcz zabobonne,nie umiem się do tego przekonać, głupia co chwila pzrepraszam męża ale ja mam dopiero 26l i nie daję rady z takim jej myśleniem,stylem itd :S

Nesia ma malutkie odnotowane w książece urodzony przed czasem??? czyli wcześniak??? pytam z ciekawości

Tak jest wcześniaczkiem, ale takim mocnym, ponieważ od samego poczatku radził sobie bez respiratora i inkubatora :)

10 lata 7 miesiąc temu #880588 przez Gosia27
Nesiacieszę się że malutki jest silny,respiratora nie potrzebowałbo od skończonego 34hbd dzidizuś ma już w pełni wyksztalcone płucka więc jest zdolny sam sobie poradzić, a tylko może tracić ciepło.Więc teraz chyba cię czeka bieganie z małym po specjalistach i poradniach wcześniaka, zabrakło mu dosłownie paru dni by był donoszony.

OlgosAmigos osobiście nie znam dr Dangiel,dziękuję że pamiętasz o mojej Zojce,ale to już nie jest takie łatwe, by ją przenieś do Wa-wy do kliniki i tam ją leczyć bo leczenie już jest rozpoczet w Katwoicach i tu jest cały w tym ambaras....dziwne to wszytsko,a le tutaj mamy dobryych specjalistów

Znowu stawia mi się brzuch, cholernie bolą pachwiny :S w czwartek mam wizytę i KTG

10 lata 7 miesiąc temu #880635 przez danusia87
Gosiu moja tesciowa teraz w czerwcu będzie miala 50 ;) lepszej nie mogłam sobie wymarzyc naprawdę nie jestem w stanie sie wypowiedzieć źle na jej temat bo zawsze się dogadujemy jak dobre koleżanki i zawsze mogę liczyć na jek pomoc ale tak bylo od zawsze 11lat jak jestem z Moim Mezusiem ...;) z kolei z mamą moją niw mam w ogóle wspólnego jezyka a tez ma dopiero 52lata...ona chcialaby sie zachowywać jak kplezanka moja a nie mama .... sama mam 27lat i fajnie jest miec cool mame ale w jej przypadku to przesada...

No nic spadam spać bo pewnie czeka mnie malo przespana noc z powodu skurczow te non stop twardnieje brzuch a w dzień mialam kilka bardzo bolesnych skurczy oby cos sie w koncu ruszylo bo już psychicznie wysiadam....

Dobranoc Kochane :* ♡ ♥ ♡ ♥ ♡

10 lata 7 miesiąc temu #880642 przez karla2102
Kochane o 16 30 urodzilam Dominika 3800 56 porod super sn takze nie bojcie sie odezwe sie pozniej

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka