- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- SYLWIA
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Przepraszam że sie ostatnio nie odzywam ale po prostu nie mam sił...od kilku dni lapia mnie skurcze a Raczej silne twardnienie brzucha. ..do tego dzisiaj w nocy miałam silne skurcze bolesne co równą godzinę ale o 5 rano ustały teraz tylko twardnieje brzuch co jakis czas ale 0 bólu...
Co dzień staram sie duzo spacerowac okolo 7km w ciągu dnia ale wczoraj udalo mi sie tylko 2km przejść bo potem ciągle brzuch się spinal pięty odmawialy posłuszeństwa nie mogłam ustac przy garach nic nie moglam zrobić Dobrze że Teściowa jest u mnie i nie pozwala mi nic robić ale ja uparta brne w to że sama wszystko muszę robić. ..
GRATULUJĘ wszystkim nowym Mamusiom...a nam oczekujacym życzę rychlego rozwiązania. ...
kasiunia88 jak u Ciebie?
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Nesia ma malutkie odnotowane w książece urodzony przed czasem??? czyli wcześniak??? pytam z ciekawości
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Dziewczyny chorej o 7 urodziłam marcelka3.800 58cm odezwę się jak wrócę ze szpitala
gratulacje
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
- oleczka331
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- OlgosAmigos
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
gosia- nie wiem czy czytałaś wcześniej ale polecałam Ci prof. Joannę Dangel odnośnie serduszka Twojej Zojki. Bardzo fajna kobieta i zna się na tym co robi. Myślę, że na pewno by Wam pomogła...no chyba, że już u niej byliście
beacia- trzymaj się! wiem, że to tak łatwo mówić, jak się nie przeżyło, ale na pewno wszystko się wkrótce unormuje!
a ja dopiero zaczynam czuć, że w ciąży jestem...masakra jakaś!jak pisałyście o bólu miednicy, rwie kulszowej i wszystkich innych bólach to nie wiedziałam o co chodzi...ale już wiem wszystko na raz mnie dopadło...równe dwa tyg temu moja gin stwierdziła, że do terminu nie doczekam, ale póki co to poza tymi bólami to nic się nie dzieje od wyjścia ze szpitala to nawet skurcze przeszły znaczy te napinania to mam nadal, ale to nie bolesne, po prostu mało przyjemne...dziś od rana sprzątam, gotuje, piorę i nadal nic!chyba spróbuję męża na przytulaski zaciągnąć
a póki co idę robić frytki bo mi zaraz jęzor wpadnie
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom. Niech się maluszki zdrowo chowają.
paradise bądź dobrej myśli kochana. Może będziesz należeć w razie czego do tych co nie będzie boleć ten masaż. Wierzę w to
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- nesia84
- Wylogowany
- gaworzenie
Danusia <przytulam>, zazdraszczam teściowej ja swojej kompletnie nie ufam, już nie raz sprawiła mi przykrość słowem,a ja jestem z tych co pamiętają, z resztą między nią a moją mamą jest spora różncia wieku,więc i inne myślenie,wręcz zabobonne,nie umiem się do tego przekonać, głupia co chwila pzrepraszam męża ale ja mam dopiero 26l i nie daję rady z takim jej myśleniem,stylem itd
Nesia ma malutkie odnotowane w książece urodzony przed czasem??? czyli wcześniak??? pytam z ciekawości
Tak jest wcześniaczkiem, ale takim mocnym, ponieważ od samego poczatku radził sobie bez respiratora i inkubatora
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
OlgosAmigos osobiście nie znam dr Dangiel,dziękuję że pamiętasz o mojej Zojce,ale to już nie jest takie łatwe, by ją przenieś do Wa-wy do kliniki i tam ją leczyć bo leczenie już jest rozpoczet w Katwoicach i tu jest cały w tym ambaras....dziwne to wszytsko,a le tutaj mamy dobryych specjalistów
Znowu stawia mi się brzuch, cholernie bolą pachwiny w czwartek mam wizytę i KTG
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
No nic spadam spać bo pewnie czeka mnie malo przespana noc z powodu skurczow te non stop twardnieje brzuch a w dzień mialam kilka bardzo bolesnych skurczy oby cos sie w koncu ruszylo bo już psychicznie wysiadam....
Dobranoc Kochane :* ♡ ♥ ♡ ♥ ♡
- karla2102
- Wylogowany
- pierwsze słowa