- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
dzis jest piekna pogoda, wiec pol dnia spedzilam w ogrodzie. Potem relaksujaca kapiel, nawet sie pomalowalam, bo dzis wychodze z kolezankami na curry do restauracji. Jakies pol godziny temu odczulam calkiem duzy bol jak na okres, ale na chwile i tylko raz, wiec zapewne znowu falszywy alarm. Ech...
Gosia - tak tak, Kasiunia miala dzisiaj rano CC

Biedroneczka - warto bylo siedziec w domu dla takiego pieknego wozka

Mila - dzieki, no racja, ja juz mam w sumie ciaze przenoszona, haha

Danusia - dlaczego i Ciebie i Gosie pieka stopy? Nigdy sie z tym nie spotkalam? To z goraca? Na pewno okropne uczucie, wiec mam nadzieje, ze Wam szybko przejdzie!
Isia - tak, piekna u nas dzis pogoda, to prawda. Az sie opalilam, hehe!

Oleczka - to na 100% masz w piatek CC? No to super! Jeszcze mnie wyprzedzisz, a moze nie, hihi, kto to wie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- oleczka331
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- miła
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
oleczka331 ja to ci zazdroszcze tej cesarki chyba tez wolalabym znac termin i zeby mi wyjeli

Sela czekam na wiesci co tam u was

paradise Mi tak samo jeszcze czop nie odszedl ale za to starsznie duzo sluzu mam ostatnio

- oleczka331
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
miła - z jednej strony sie ciesze z drugiej zawsze sa obawy ale to przy kazdym porodzie
ok ide sie polozyc i obserwacja
- usia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Najgorszy ból to jak naciskali brzuch po porodzie. Darłam sie na całą porodówke. DziewcYny wiem że każdy poród jest inny ale nie oszukujmy sie poród boli. Trzeba sie dobrze nastawić psychicznie i zrobić wszystko co wnaszych mocach dla kochanych maleństw. Do domu wyszłam w poniedziałek. Pisze dopiero bo cały czas pochłoneło mi ogarnięcie pokoju ciuchów itp. Że poród wcześniej nie miałam wszystkiego porobionego.
Ogólnie czuje sie ok. Krocze piecze. Dostałam żylaków odbytu. Koszmar ale jakoś musze sobie z tym poradzić. Troche jestem zmeczona. Nie wyspana. Mała Ola to skarb dziecko. Cały czas śpi. Cieżko obudzić na karmienie. Jest taka grzeczna i piekna. Tatuś sie zakochał w niej bez pamieci. 2 dni poprzednie mecYłam sie z zastojem pokarmu myślałam ze mi piersi rozsadzi. Była połozna.. pomogła. Troche sie mecze i miałam chwilę zwątpienia ale sie nie poddaje. Karmie przez nakładki bo mam bardzo małe sutki.
Gratuluję mamusiom już rozpakowanym i życze dużo zdrówka.
Musze was nadrobić. Kochane życze wam szybkich i bezbolesnych porodów. Wszystko wszystkim naprawde warto!!
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Usia cieszę się że tak dobrze zniosłaś poród

Kasiunia jak się czujesz?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jeśli chodzi o dolegliwości stóp to od jakiegoś czasu,nie są opuchnięte ale palce są obrzmiałe,piecze podbicie,trudno założyć jakieś eleganckie obuwie bo nieda się. Dziś mam wizytę zobaczymy co u małego i jaka będzie decyzja gina wsprawie cc.Wczoraj miałam kilka bolesnych skurczy aż uciaskało na krocze

Pogodna jest obrzydliwa,leje i jeszcze raz leje
- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
Gosia Ja miałam takie bóle i po nocy strasznie długo trwało rozchodzenie tego. Strasznie nieprzyjemne to było! Daj znać jak tam po wizycie!
mam wrażenie jakby zaraz miało mi całekrocze odpaść albo mały wypaść,boli starsznie. Mąż mi musi pomóc wstać bo sama się nie pozbieram

- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- OlgosAmigos
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Gosia- ja co prawda w pierwszej ciąży,ale od kilku dni mnie tak boli,tyle że aby z jednej strony

Co do tej profesor to Ci o niej napisalam bo kiedyś chyba pisałaś że nie wiedzą co jest Zojce,ale skoro jest już leczona to dobrze,cieszę się

Dziewczyny mam pytanie!może trochę późno ale nie wiem co robić...otóż chodzi mi o położna środowiskowa którą ma do mnie przyjść po narodzinach dziecka...czy to jest ta sama położna/z tej samej przychodni do której składa się deklarację przy pojsciu do gina?bo my jak się przeprowadziliśmy to jeszcze nie byłam w najbliższej przychodni i nie wiem czy iść teraz i zmienić położną?czy to szpital prześle im dokumenty tak z automatu po adresie zamieszkania chociaż nie znają tam mnie...?

U nas pogoda jeszcze jako taka,znaczy nie pada,ale szaro i buro więc pewnie niedługo zacznie

Oleczka- jak tam sytuacja?rozkrecilo się coś?

- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
Ooo to może coś się powoli rozkręca.
Albo masz skurcze z nerwów przed wizytą.
w poniedziałek miałam regualrne wręcz tylko nie bolesne stawiania sie brzucha,cały dzień, we wtorek złapały mnie 3 bolesne że aż po pachwinach poszło, wczoraj tak samo,brzuch twardy jak skała,czułam jak boli podwozie dziś to samo....oby Nati bo w tej sytuacji lekarze będa robić cc bo i tak nie wyrażają zgody na sn więc nie mam co tak chodzić,a po drugie już nie mam sił.Mały donoszony a ja z dnia na dzień czuję się okropnie.
- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
wczoraj mialam swietny wieczor, wyszlam z kolezankami do restauracji i usmialam sie az do lez. Szczegolnie, jak upuscilam serwetke i zrobilam "och...", a mojej kolezance siedzacej na przeciwko mnie oczy prawie z orbit nie wyszly, bo myslala, ze mi wody poszly. Hahaha!!!
Poza tym to u mnie jak zawsze bez zmian!!!

Oleczka - zazdroszcze Ci, jutro juz bedziesz po, a ja dalej bede chodzic w ciazy... A moze juz urodzilas, bo sie nie odzywasz??
Mila - ja nawet sluzu duzo nie mam...
Usia- nawet fajny porod mialas

Gosia - wspolczuje pogody.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Daj znac jak tam po wizycie

OlgosAmigos - sorry, nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, bo w UK jest zapewne inaczej...
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-