- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- mowmimama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- miła
- Wylogowany
- pierwsze słowa
patka89 tez slyszalam ze suszarka idealnie sie sprawdza
beaciaa Kochana a ja sie tak martwie ze nie bede wiedziala kiedy dac dziecku herbatki czy wody
olgosamigos jej trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
Mmusia super ze z malenstwem wszystko dobrze!!
mowmimama slicznie wygladasz!!
sela/paradise kochane co u was???
39 tydzien
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Za ładna ta pogoda bo 33 stopnie i upał!!
położna powiedziała żeby po 17 godzinie wychodzić...
I tak mi dentka w kole pękła...;/
A u nas kolki. ..Teraz zrezygnowałam z owoców i chleba razowego i ziaren a także za smażenia i potraw zwdymających.
ZobACZYMY czy pomoże coś taka dieta.
Jem teraz ryby, ryż, makarony, kurczaka, jabłka i dużo warzyw!!!!
Suszarka nie pomaga ale odgłosy łaki z youtuba owszem!!!
I kąpiel 38 stponi pomaga!
Mój Maciej kocha kąpiel..
W emolium kąpie bo nienawidzi namydlania.
Mmusia-:*
mowmimama- piękna fota!!!
- mowmimama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Powiedziała mi że jak do poniedziałku nie przejdą te kolki to odrzucimy właśnie jabłko i mleko krowie...
Oby mi coś zostało po tym odrzucaniu:P
- isia
- Wylogowany
- gaworzenie
co do odżywiania podczas karmienia piersią- mój mały ma też kolki po jabłku. ogólnie ma kolki po owocach i warzywach, za to toleruje słodycze i potrawy smażone
Ja na przykład na obiady robię sobie: zupy: ogórkowa, pomidorowa, rosół, krupnik, szczawiowa, barszcz czerwony
oprócz zup: potrawka z kurczaka, ziemniaki, gołąbki(liście wywalam), bitki wołowe, ostatnio miałam grilla i zjadłam karkówkę, kiełbaskę i rybkę Dzisiaj piersi z kurczaka smażone w panierce
Kolki mały na 100% ma po bananach, jabłku, żółtym serze, jajku i co dziwne bardzo duże kolki ma po herbatce dla kobiet karmiących
Ogólnie ma kolki po tych produktach które nie jadłam w ciąży, na produkty, którymi się obiadałam w ciąży reaguje dobrze, a w ciąży jadłam wszystko co nie zdrowe
- isia
- Wylogowany
- gaworzenie
- OlgosAmigos
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- OlgosAmigos
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
dziewczyny jak macie ochotę na jabłko czy innego owocka to ja jadłam te deserki dla maluchów...
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
u nas wszystko w porzadku, Victoria wymarzona, je co 2 i pol godziny, a potem spi i tak w kolko, wiec juz weszlismy w jakis rytm
Kocham ja nad zycie! Wczoraj poszlismy na spacer, ale jednak troche za szybko, bo biodra bolaly strasznie jak wrocilismy, polozna powiedziala, ze beda bolaly, bo musza sie zejsc, moga nawet pare miesiecy!
Dzis spedzilismy dzien w domu. Poniewaz w nocy udalo nam sie zasnac tylko na 4 godziny, wiec dzis popoludniu spalismy od 14:00 do 15:30 i od 16:00 do 17:50 Teraz Victoria spi, a ja siedze i w koncu sie zabralam, zeby do was napisac
mowmimama - no to od jutra mozesz nogi juz rozwiazac, chlop wraca :-D Ale ty piekna kobieta jestes Sliczny brzuszek
mila - dziekuje bardzo Wiesz, narazie nie czuje sie na silach opisywac mojego porodu, bo niestety byl bardzo bardzo ciezki, nie chce o tym myslec, bylam w strasznych bolach od nocy z piatku na sobote 2 nad ranem do niedzieli 16:37. Jeszcze troche zajmie czasu zanim dojde do siebie psychicznie, chociaz z dnia na dzien jest lepiej
Biedroneczka - hehe, wiem jak sikanie meczy, ale z dzieckiem latwiej nie jest I tak i tak bedziesz chodzic jak zombie. Ale juz niedlugo kochana, mam nadzieje, ze Julka bedzie chciala za chwile sie z mama spotkac
nesia - dzieki
Usmiechnieta - mi polozna powiedziala, ze tez by sie udalo bez ciecia, ale niestety moja corka urodzila sie z raczka przy buzi i cos mi tam nadszarpnela, ale tylko 3 szwy, ufff... Kurde, mnie tez kosci bola, jakbym za duzo jezdzila na rowerze, mowia, ze przejdzie za pare tygodni, mam nadzieje. Co do szpary na brzuchu to nie mam, ale cos kiedys czytalam w internecie, wiec moze googlnij.
Mmusia - gratulacje! Trzymam za Tymoteuszka kciuki, biedne dziecko, na pewno wyjdzie z tego szybciej niz nam sie wydaje! Inaczej byc nie moze!
Gosia - juz niedlugo Jeszcze troche i Adas bedzie z Toba.. Ja tez malej nie karmie piersia, tylko jak placze i John jej robi butelke, to ja przystawiam, bo cos tam leci, wiec to ja troche uspokaja na 5 minut...
moniaW - i co? i co? Urodzilas???
Oleczka - moje dziecko sie budzi co dwie, gora trzy godziny, zanim placze najpierw ssie piastki i cmoka, to wiem, ze jesc jej sie chce i nawet czasem zdaze zanim sie rozplacze. Ja karmie butelka, bo nie mialam w ogole pokarmu, teraz juz sie pojawia, wiec mala czasami przystawiam, ona ladnie chwyta, ale ja raczej bede odciagac pokarm, zobacze jak to bedzie. Nie wiem co jesc, ja jem wszystko.
Isia - fajnie, ze Ci sie tak super udalo z karmieniem piersia
Patka - wspolczuje kolek. Tez slyszalam, ze suszarka na kolki jest rewelacyjna
OlgosAmigos - O boze, gratulacje!!!!! Wspaniale!!!!
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
- miła
- Wylogowany
- pierwsze słowa
paradise jeny...wspolczuje ci kochana mam wrazenie ze zaczely sie te gorsze porody !!!! wazne ze z malutka wszystko dobrze
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania