- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Buziaki odezwę się jutro
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Danusia Marcelweźwyłaź bo mama już ma dosyć...
Ciotka z resztą też,jestem ciekawa co się dziś dowiem na wizycie...
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- mowmimama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
aaaaa! Dzisiaj już jest piątek, o 2 w nocy zawita mój M! chyba z tego wszystkiego nie będę mogła zasnąć
miła dziękuje mnie mały tak główką nie naciska, ale często czuje jak nią rusza, to taki dyskomfort czuje ;| nie lubię tego uczucia;| mi też się wydaje, że teraz będą te gorsze porody...eh...niestety wszystkie nie możemy mieć poród do zniesienia
isia kurcze a skąd wiesz, że ma po takich rzeczach?? jesz jedną rzecz i czekasz jak on zareaguje?? ja się boję że nie będę wiedzieć (jeśli by miał) od czego ma...
OLGOSAMIGOS Gratulacje malutka słodziutka
Paradise ahhh tak to dobrze jest, jak co 2 i pół godzinki je dokładnie, będę go w nocy oczekiwać i od jutra będę mogła też normalnie chodzić, sprzątać! Żeby tylko mały chciał wyjść!
DANUSIA87 i jak coś się działo w nocy ? aaa doczytałam ... bez zmian...
Gosia27 to daj znać po wizycie! I dobrze że akurat dzisiaj ją masz, to zobaczysz że nic małemu się nie dzieje
jejku w ogóle jest tak gorąco....strasznie chciałabym się "pomoczyć" gdzieś;D jeziorko...basen...albo przynajmniej stopy w morzu;D wszystkie znajome w pracy, to nawet nie ma z kim jechać, a samej za dużo ryzyko. Ale już mojemu z rana napisałam, że jutro z rana jedziemy nad morze, bo stopy chcę pomoczyć ;D
- moniaW
- Wylogowany
- pierwsze słowa
byłam w środę w szpitalu,zrobili mi ktg, potem lekarz mnie zbadał i kazał przyjść za 3 dni jak nie będzie się dalej nic działo.
dzisiaj jest 2 dzień po terminie i dalej nie mam żadnych objawów strasznie mi ciężko z tym brzuchem do tego te upały...
pozostaje mi dalej czekać
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
moniaW napisał: cześć dziewczyny,jeszcze nie urodziłam..
byłam w środę w szpitalu,zrobili mi ktg, potem lekarz mnie zbadał i kazał przyjść za 3 dni jak nie będzie się dalej nic działo.
dzisiaj jest 2 dzień po terminie i dalej nie mam żadnych objawów strasznie mi ciężko z tym brzuchem do tego te upały...
pozostaje mi dalej czekać
a y już tu wszytskie pewne że tulisz maluszka...jeszcze dzień najwyżej dwa i wszytsko się odemieni
Mowmimama morze,jak bym się położyłam plackiem na piasku i tak leżała i gapiłą się w niebo....ten upał jest nie do wytrzymania,położyłąm małą sać,poleciałam na pocztę a tam że dopiero od 10-ej otwrte,chciałam zahaczyć o kosmetyczkę żeby mi chociaż brwi wyregulowałabo sama sobie tylko krzywdę zrobię i tu też wszytsko pozamykane na cztery spusty, w zmian za to kupiłam arbuza,robię kompot z labarbru i wsio
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
moniaW ja tez przeterminowalam sie ale nadal spokoj nawet w nocy spalam b.dobrze o dziwo ale cóż może to i jakiś tajny znak od mojego Marcela
Olgos Twoja Maleńka jest taka piękna że napatrzec sie nie mogę i ciagle ja podgladam hehehe
- isia
- Wylogowany
- gaworzenie
mowmimama- na początku przez kilka dni jadłam to samo i małemu nic nie było, potem wprowadzałam po jednej rzeczy i patrzyłam jak reaguje. Np zjadłam dodatkowo banana i płacz był wielki. na drugi dzień znowu to samo bez banana i był spokój, na trzeci dzień znowu banan i znowu płacz i prężenie. w ten sposób byłam pewna że to banan.
kurcze wczoraj była pielęgniarka zważyc małego i przez tydzień przybrał 420gram! Babka nie wieży mi że synek jest na samej piersi
a chwilę przed przyjściem mały narobił konkretnie w pieluchę. Pampers był tak przepełniony że zważyłam go i waga pokazywała 301gram! jakby tak wstrzymał się z tą kupą i babeczka zobaczyłaby na wadze ze w ciągu tygodnia przybrał 700 g to by się chyba przekręciła
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
danusia - Fajnie że Marcelek dał Ci pospać!
moniaW - Czekamy razem z Tobą!
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
MARCEL WYŁAŹ BO OSZALEJE
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
danusia87 napisał: Mam już dość co chwila łapie mnie biwgunka od kilku dni hemoroidy to juz same wychodzą az strach co będzie po porodzie ... do tego ciągle jest mi słabo mam ochotę wymiotowac ale się nie da... brzuch ciagle twardnieje....
MARCEL WYŁAŹ BO OSZALEJE
Marcel, zlituj się nad Mamą!!!
- miła
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gosia27 woow zwinna jestes !!! Rowniez czekam na wiesci
nati.olsztyn jaaaak ja ci zazdroszcze ze masz maluszka przy sobie!!
U mnie nadal nic .... synku przyjdz juz na swiat!!!!
39tydzien
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gosia ja na dwa dni przed porodem byłam u kosmetyczki Po kosmetyczce powiedziałam Maciusiowi, że może wychodzić bo mama będzie mogła się do ludzi pokazac i posłuchał !
Isia piękna waga małego Mój przybrał 900 gram przez dokładnie 23 dni I już sądziłam, że to dużo Waży dokładnie 4 kg i coraz ciężej znosi się gondolę z drugiego piętra A gdzie tu dalej
Mowmimama zazdroszczę wypadu nad morzę. Bawcie się dobrze:)! My z małym pewnie pod koniec września gdzieś w góry ruszymy jak już nie będzie takich upałów
My dziś po pierwszej wizycie u lekarza. Byliśmy na usg bioderek- wszystko w najlepszym porządku Maciuś waży 4kg I właśnie wzywa mamę do noszenia go na rączkach co by się nie relaksowała za długo