BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #823650 przez Mira_84
Anoda - ojjj jak najwięcej odpoczywaj... może jakas herbatka z miodem i cytrynką, witamina C na to kichanie.... dobrze, że mąż sprzata, Ty już sobie odpuść. zresztą, bałagan nie zając ;)
troche odpoczełam, ale od 16 już zaczełam tęsknić i chciałam, żeby już byli w domu :blush:
co do sprzątania, hmmm ja mam wrazenie że ciągle sprzątam przy Zosi, odkurzam codziennie, przecieram podłogę, itp a wieczny chaos i rozgardiasz wymykający się spod kontroli....

Gosia - ja też nastawiłam się na drugą dziewczynkę bardzo.... zobaczymy co to będzie, ale coś czuję, że też siurka zobaczę....

katasza - ciekawa jestem ile wychodzi jak ktos tak powiedzmy raz w tygodniu na sprzatanie przychodzi... zastanawiam się właśnie czy po urodzeniu drugiego malucha nie skorzystać z takiej pomocy bo obawiam się , że zarośniemy... płaci sie na godziny czy co....??? dniówkę?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #823662 przez Gosia27
Mira_84 napisał:

Anoda - ojjj jak najwięcej odpoczywaj... może jakas herbatka z miodem i cytrynką, witamina C na to kichanie.... dobrze, że mąż sprzata, Ty już sobie odpuść. zresztą, bałagan nie zając ;)
troche odpoczełam, ale od 16 już zaczełam tęsknić i chciałam, żeby już byli w domu :blush:
co do sprzątania, hmmm ja mam wrazenie że ciągle sprzątam przy Zosi, odkurzam codziennie, przecieram podłogę, itp a wieczny chaos i rozgardiasz wymykający się spod kontroli....

Gosia - ja też nastawiłam się na drugą dziewczynkę bardzo.... zobaczymy co to będzie, ale coś czuję, że też siurka zobaczę....

katasza - ciekawa jestem ile wychodzi jak ktos tak powiedzmy raz w tygodniu na sprzatanie przychodzi... zastanawiam się właśnie czy po urodzeniu drugiego malucha nie skorzystać z takiej pomocy bo obawiam się , że zarośniemy... płaci sie na godziny czy co....??? dniówkę?

Tylko mi juz gin wczesniej o dziewczynce mowil....

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #823669 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #823722 przez Mira_84
Gosia - no to faktycznie niespodzianka.... pewnie wcześniej po prostu siurka nie zauważyła... jak już się na Haneczkę nastawiliście to teraz trzeba chwilkę, by się oswoić z Syneczkiem. Choć myślę, że Twój mąż na pewno przeszczęśliwy jest!
nam na usg genetycznym powiedział lekarz, że coś tam niby merda między nogami, ale równie dobrze na tym etapie mogą to być przerośnięte wargi sromowe, więc żebyśmy uznali temat za otwarty.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #823759 przez anoda89
Gosia nam ginka powiedziala ze raczej chlopak i tez sie nastawilam wiec jak bedzie dziewczynka to jakos tak dziwnie. Oswoisz sie z mysla i bedzie synek mamusi :)

Bezsenna noc mnie dopadla, przewal sie z boku na bok, gardlo boli z nosa leci. Masakra.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #823772 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #823786 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #823806 przez Kocica
Witam się niedzielnie :lol:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #823810 przez katasza
njhh

10 lata 11 miesiąc temu #823822 przez Kocica
No ja dziś tez w domu siedzę na spacer ochoty nie mam weny do prac domowych brak obiad zrobiony to można się poddać slodkiemu lenistwu :lol:
Ale mam czas przynajmniej na oglądanie rzeczy do wyprawki bo już planuje zakupki jakieś małe na razie ale zawsze to już coś bedzie :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #823850 przez katasza
[hide

10 lata 11 miesiąc temu #823910 przez Lizzy
Witam się i ja:)

10 lata 11 miesiąc temu #823911 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #823913 przez anoda89
Melduje ze dalej umieram. Wiece ja praktycznie caly czas w domu siedze ale w domu jak zwykle epidemia i mnie zlapalo. Tesciowa chrycha za sciana a maz obiad szykuje.

Katasza fajna okazja az szkoda nie skorzstac.

10 lata 11 miesiąc temu #823918 przez Kocica
No to chyba zmienię awatara :silly:
Mąż zerwał się z zajęć na obiadek i jeszcze budyn zrobiłam i kurcze pyyycha był wiec się zastanawiam nad druga porcja :laugh:
Ech płeć zaskakuje do ostatniego dnia :blink: U nas na samym początku miał być synek teraz córeczka zobaczymy co na polowkowym pokaże choć my szykujemy się na obie opcje żeby rozczarowan nie było i akcesoria przydały się dla kolejnego malucha :lol:
Katasza super ta wanienka :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka