BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 11 miesiąc temu #823403 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #823405 przez jakasse
hahahaha Mira uwielbiam Cię czytać :) Ja akurat swoich nieteściów w miarę lubię, ale może to dlatego że mieszkają ponad 100 km od nas i widzimy się żadko i jak już to jest bardzo miło, bo się cieszą że przyjechaliśmy :) Trochę był zgrzyt na początku ciazy, o ślub- który ich zdaniem bezdyskusyjne powinnismy wziąc :) ale nie chcielismy po 1 bo na szybko to tylko cywilny , a takiego nie chcemy, a kościelny , zanim byśmy wszystko zorganizowali byłabym w zaawansowanej ciąży więc dziekuje bardzo za taki wygląd i impreze na własnym ślubie ;/ Na szczęscie w miare szybko odpuscili, gdy uznali że i tak nic nie wskurają - obiecalismy że napewno się zdecydujemy na ślub, może za 2 lata kto wie ;)

10 lata 11 miesiąc temu #823406 przez jakasse
Jaś, Staś - cudne, też nad nimi myślimy, mojego niemęża dziadki się tak nazywają jeden Janek drugi Stanisław ;) i GABI jest cudne , bardzo mi się podoba :)

10 lata 11 miesiąc temu #823407 przez Kocica
Hehe mój tez się śmieje ze ciagle na forum siedzę ale przynajmniej może się uczyć spokojnie :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A ja dzisiaj mam wyjście do opery a co trochę kultury nie zaszkodzi :woohoo:
He dokładnie z tym sniadankiem :) bo jak zjadlam to odrazu spokojniej zwłaszcza ze mój mąż przygotował wszystko zanim poszedł na uczelnie :silly: Jak ja to uwielbiam :blush:

10 lata 11 miesiąc temu #823410 przez jakasse
cudny mąż, mój niestety jeszcze śpi po nie przespanej nocy, więc nie budzę- idę zrobić sobie sama ;)

10 lata 11 miesiąc temu #823412 przez jakasse
My operowi nie jesteśmy, ale często odwiedzamy teatr, szczególnie Capitol ;) Chyba byliśmy na większości spektakli jakie wypuścił przez ostatnie lata ;)

10 lata 11 miesiąc temu #823418 przez Kocica
Tez się do capitolu wybieram ale jak coś fajnego zanim się zorientuje to już biletów nie ma :blush:
Tak jeśli chodzi o pomoc w kuchni to na męża zawsze mogę liczyć bo mamy układ ja gotuje on zmywa a ze wstaje szybciej to sniadanko czeka na mnie co rano :)

10 lata 11 miesiąc temu #823420 przez Lizzy

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #823429 przez jakasse
Lizzy ja też tak mówie :D

10 lata 11 miesiąc temu #823436 przez Monia2408
Lizzy ladne imiona Hania i Ania:) Anusia tak nazywam swoja siostre. Ja musze myslec nad imieniem bo moja siostra jest w 13 tyg. i byla na genetycznyn i gin. Jej powiedzial ze na 85% dziewczynka.

10 lata 11 miesiąc temu #823437 przez Mira_84

Jakasse , Kocica – ja też Capitol lubię :) niestety u mnie z biletami jak u Kocicy, jak juz się napalę to zapłon mam taki że biletów nie ma....

Lizzy – właśnie Ania mi się bardzo podoba. Niestety mój ślubny nosem kreci, bo tak miała na imię jego była… co do imion po babci, to ja właśnie tak mam na imię jak moja Babcia. Możecie najwyżej na drugie dac po teściowej, heheheehe ( choc wtedy zapyta czemu jest druga )

Co do uzależnienia od forum, to mój ślubny mi kiedyś w ramach dowcipu kontrolę rodzicielska założył na stronę zapytaj położną ;) poza tym styczeń 2013 to tak podczytywał, że sam się wkręcił ;)

10 lata 11 miesiąc temu #823438 przez Kocica
Co do imion to niby ma być Laura ale mi ostatnio Antonina po głowie chodzi tzn bardziej mi się Tosia podoba no i Florentynka :lol:
Hania ślicznie ale już mam mała Hanne w rodzinie wiec raczej odpada :)
Co do imion po babci my na drugie damy po którejś :woohoo:

Co do forum ja to samo..kochanie bo na forum było.. :blush:

10 lata 11 miesiąc temu #823440 przez Kocica

Moja babcia jest Zofia i ja chciałam dać tak córeczce ale mąż się nie bardzo chciał zgodzić wiec nie nacislalam ;)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #823441 przez Mira_84
Florentynka :) jak byliśmy z Zosia na wakacjach to domek obok była właśnie mała Florka, ale była kochana!!! bardzo mi sie wtedy to imię spodobało, choć nigdy wcześnniej jakoś na nie nie zwróciłam uwagi.

Tosia też mi się podoba, ale już mam w rodzinie dwóch Antosiów, więc odpada...

Janina- Janeczka też mi się podoba, babcia ślubnego tak ma na imię.

Hania jest naprawdę ślicznym imieniem, ale nie chce tak dać, bo pierwszy dzidziuś miał być właśnie Hanią i tak o nim ciągle myślę... i jakoś nie chciałabym zabierać mu tego imienia. Hania w moim sercu już jest.

10 lata 11 miesiąc temu #823445 przez jakasse
Florka- cudne ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka