BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 11 miesiąc temu #822719 przez Mira_84
ahoj!

Katasza -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

hmmmmm właśnie Zosia wciera serek w kanapę.... bosh!!! :huh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #822735 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #822736 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #822743 przez Kocica
Dzień dobry :laugh:
Ja od kilku dni spie jak dziecko tylko ze w nocy glupoty mi sie snią i i tak sie budze :dry:

Umawiać sie ze studentami...najpierw prosza o termin a potem nie przychodzą :angry:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #822745 przez katasza
jkjk

10 lata 11 miesiąc temu #822749 przez Kocica

10 lata 11 miesiąc temu #822750 przez anoda89

10 lata 11 miesiąc temu #822758 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #822760 przez Mira_84
katasza - wow, co to za szpital że podpaski daja i kosmetyki dla dziecka??? prywatny? bo jak państwowy to naprawdę w szoku jestem... ja rodziłam na borowskiej we Wrocławiu, to nowy i nowoczesny bardzo szpital, ale ani papieru, ani podkładu, ani sztućców czy kubka nie uświadczysz.... nawet na sali porodowej - masakra w toalecie nie bylo papieru! ja miałam katar straszny ( dostałam w ciągu godziny kataru) to mi dali gazę do smarkania! Mąż jechał do sklepu i mi na sale porodowa dostarczył ręczniki papierowe, papier i paczkę chusteczek... :S :dry: :angry:

przeglądam allegro, tablicę itp i szukam, ale najpierw muszę wiedzieć dokładnie co da radę. Wózek taki blizniaczy obok siebie odpada, bo nie zmiesczę sie do windy ( teraz ledwo wjeżdżam) a taki jeden za drugim co by mi się zmieścił do tej nieszczęsnej windy:dry: widziałyście jak to dziecko na dole siedzi!!!! masakra - www.google.pl/search?q=w%C3%B3zek+jeden+...oAQ&biw=1366&bih=618

:S :S :S :S

Kocica - tak to z tymi ludźmi jest, niby dorośli, a niepoważni... w parcy non stop byłam opiekunem praktyk studenckich i zszargali mi nerwy doszczętnie... :blink: sto razy łatwiejsi byli moi pacjenci niż studenci( którzy teoretycznie mieli pomagać, taaa...)

Anoda - widzisz, bezsenne noce ciężarnych.... procentuja na forum :blink: poduszke mąż mój kupił w sklepie dziecinnym za 20 zł z groszami ( Askot, Wrocław) ale na allegro też są takie w normalnej cenie np allegro.pl/poduszka-dla-dzieci-klin-z-pi...-36-i3877671540.html

po południu coś tam wyprodukuję z przygody aptecznej dla maluszka:)

10 lata 11 miesiąc temu #822770 przez Kocica
Ech dokładnie szkoda gadać :dry:
Ja właśnie przegladam ceny jeśli chodzi o wyprawke i w ogole rzeczy dla dziecka bo chcemy juz zaczac cos tam kupowac zawsze to mniejsze obciazenia dla budrzetu..
Fajne te poduszki i cena tez bardzo przyzwoita :blush: chyba i ja sie skusze na taka
jak szalec to szaleć :blink:
Mira fajny pomysl z blizniaczym wozkiem ale ceny sa z kosmosu..moze uda ci sie na jakas okazje trafić od kogoś..ostatnio na allegro ktos sprzedawał ale szybko poszedl :)

i moj suwaczek :lol:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #822773 przez anoda89
Mira zapomniałam Ci napisać że fajna ta dostawka, tylko tak jak piszesz jak się do windy zmieścisz. Niby są taki dostawki że dziecko stoi ale to już dla starszaków. Nie myślałaś żeby kupić wózek bliźniaczy :unsure:
Tak patrzę że cena tego wózka phil&teds nie jest zła a nawet fajnie wygląda ciekawe jak się sprawdza w praktyce.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #822794 przez Mira_84
Właśnie ta dostawka buggybod w teorii się składa i tak bym wjeżdżała, musiałabym rozkładać dopiero pod blokiem. Niestety większość wózków bliźniaczych nie wejdzie mi do windy ( te szerokie przez drzwi nie wjadą) . pytałam dwóch babek co maja bliźniaki co robią z wózkami i obie trzymają w samochodach!!!!

tylko ten phil&teds mógłby wjechać do tej dziadowskiej windy, ale układ siedzenia tego dziecka na dole mnie przeraża - ogląda buty przechodniów i dosłownie nic więcej:( a już takie wózki bliżniacze gdzie dzieci siedzą "normalnie" czyli na tym samym poziomie - są za długie i też się nie zmieszczą na długość do windy...
na dostawkę do stania Zosia za mała, dopiero chodzić zaczyna.

dziewczyny co mają dziś wizyty - to już połówkowe usg będą????? :)

10 lata 11 miesiąc temu #822808 przez Lizzy
Hej hej!

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #822809 przez katasza
de]

10 lata 11 miesiąc temu #822821 przez Kocica
Eh te sny albo totalna bezsenność albo czlowiek pada jak pies a potem koszmary :dry:
Mira ja widzialak na zywo taki pietrowy wozek i powiem tak wygladal fajnie ale nie wiem czy chciala bym byc tym maluchem na dole :unsure: choć wygladal na szczesliwego :)
Lizzy ja tez robie male przemeblowanko i cześc ciuszkow trzeba bedzie oddać bo i tak w nich nie chodze :) dobrze ze mam komode na kolkach to mobilnie bedzie :blush:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka