BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 11 miesiąc temu #835320 przez Klaudeczka
Nad drugim jeszcze nie myślę. Na pewno za kilka lat dopiero ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #835344 przez Lizzy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ojj.. matura.. stare dzieje..

Też wróciłabym na studia - też kojarzą mi się z wolnością :)

10 lata 11 miesiąc temu #835345 przez Klaudeczka
Kobitki, to po ile wy macie już lat? Chyba nie ze 40 ;D

10 lata 11 miesiąc temu #835363 przez jakasse
Mi niestety studia nie kojarzą się tak beztrosko. Prowadzenie własnej firmy, zlecenia, do tego studia + praktyki szpitalne.... Dobrze że jeszcze tylko rok i koniec tej udręki :)

10 lata 11 miesiąc temu #835369 przez Mira_84
hmmmm ale tu dziś smakowicie! I jaki ruch! :) i ile Antosiów! :lol: sliczne imie, mam Chrześniaka Antka.

Klaudeczka - Witaj!

Anoda
- ja też piję jak wielbłąd.... i latam do wc jak.... hmmmm kot z pęcherzem :lol:

jakasse
- gratulacje egzaminu! na studiach pracowałam i lekko też mi nie było, ale mimo wszystko.... ehhhh fajny to był czas!

co do wieku to może 40 to nie, ale w maju cóż..... 30-tka mnie dopadnie... B)

10 lata 11 miesiąc temu #835374 przez Monia2408
Witaj Klaudyneczka :) No matura to byl pierwszy powazny stres :) Oj dziewczyny powialo staroscia wspominamy studia juz ;) Ja tez przed 30 jestem juz :) ale czas leci ;) Jakasse gratulacje zdanego egzaminu a co studjujesz ? Jakas bezsenna noc dzis dla Mnie

10 lata 11 miesiąc temu #835377 przez Klaudeczka
no to nie jest tak zle z wami :P wieczorek i pewnie każda ma więcej wolnego czasu ;D no nic, na mnie już pora, jutro szkoła mnie czeka.. :( dobranoc dziewczynki! do juterka! ;)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #835431 przez katasza
[hidajęć :)[/hide]

10 lata 11 miesiąc temu #835435 przez anoda89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #835447 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #835465 przez Kocica
Hej dziewczynki :laugh:
Dziś tak piękny dzień ze szkoda siedzieć w 4 ścianach :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #835469 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #835470 przez Kocica

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #835481 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #835485 przez babajaga0087
Cześć Dziewczyny,

Klaudeczka - witam nową mamę, wszystkie jesteśmy młodymi mamusiami :) Ja rocznikowo podobnie jak Katasza mam 27 lat i jeszcze rok temu nie myślałam o potomstwie, instynkt macierzyński obudził się u mnie wyjątkowo szybko i niespodziewanie, a że mąż chyba czekał na moją decyzję to wzięliśmy się od razu do roboty :D Chyba nie ma określonego wieku kiedy trzeba zostać mamą, kiedyś myślałam, że dopiero po 30-stce się zdecyduję na macierzyństwo, to mój facet śmiał się wtedy ze mnie "będziesz w wieku 50 lat chodzić na wywiadówki?".

Jakasse - też miałam kupić tę książkę ale uznałam, że najpierw przeczytam 3 które jeszcze mi leżą i czekają w kolejce. Daj znać czy warto się za nią brać.

W ciąży należy pić dużo płynów, najlepiej oczywiście woda lub soki warzywne bądź owocowe. Podobno latem ciężarne powinny pić nawet 3 litry dziennie. Ja nauczona jestem spijać litry wody, a teraz tym bardziej zwracam na to uwagę, bo to ważne.

Chyba tylko ja nie tęsknię za czasami studenckimi, owszem - lubię się uczyć, ale studia kojarzą mi się z wieczną bieganiną między pracą a zajęciami i brakiem oddechu. Nie było mi jakoś łatwo... W pracy też początkowo nic nie umiałam, więc wszędzie wszystkiego musiałam się uczyć i czasami wątpiłam w swoje zdolności.

Ja dzisiaj ostro działam w kuchni, rano zrobiłam sałatkę, przed chwilą sos do spaghetti a między czasie "przemięszuję" ciasto na chleb, prawie na wieczór będzie gotowe.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka