BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 11 miesiąc temu #835022 przez babajaga0087
Kocica - ja właśnie bardziej do pieczenia niż do gotowania się nadaję, na walentynki fajne byłoby ciasto w kształcie serca;) widziałam takie foremki, może też coś upiekę mojemu, chociaż on to wybredny do ciast, lubi tylko takie pracochłonne :)

Katasza - ja z kolei nie bardzo mam się gdzie podziać, ale może uda się wymalować i cały dzień wietrzyć.

A propo pizzy to też chętnie bym taką zjadła ale w niedzielę akurat jedziemy do teściów.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #835024 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #835044 przez Martyna82
Hej dziewczyny, jedzenie za wami chodzi,hihi ;) dopoki do was nie mowi to nie ma sie czym martwic :p ja mam dzisiaj LENTEJAS (taka potrawa z soczewicy,ziemniakow,marchwi,cebuli z kielbasiana wkladka)Carlos zrobil,bo ja bylam na wolontariacie. Dobre jest, chociaz jak mi piszecie o pierogach od tesciowej ;)

Katasza,ja mysle ze nie martw sie na zapas,byc moze tesciowa zmieni podejscie jak mala sie urodzi,a byc moze nie,ale znajdzie sie ktos inny pomocny. A co do kolezanki, to ma ona jakis problem, dlaczego tak bardzo nie moze przyjac ze sie martwisz i ze to normalne..? Z jednej strony moze i glupio tak nie odpisywac,ale z drugiej strony czy rzeczywiscie warta jest tego kontaktu?

Kocica zrob sobie sushi z przetworzonej ryby,albo ze smazonych krewetek jak lubisz.moze to nie to samo ale zachciane mozna zaspokoic na jakis czas..ja robie raz na jakis czas.

U nas piekna pogoda choc dosc wietrznie,ale slonko swieci i jest pozytywnie. Moj piesek szaleje i w ogole mnie ostatnio nie slucha,bo go rozpuszczam ;)

Smacznego dziewczynki i milego dzionka! :side:

10 lata 11 miesiąc temu #835046 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #835093 przez Martyna82
Jak chcesz to podam ci przepis, jest szybki i nie wymaga wiele pracy ;)

10 lata 11 miesiąc temu #835107 przez Kocica
Hmm krewetki to jest to :lol:
Dziś robię budyn z bananami albo malinami no jeszcze sama nie wiem :cheer:
Martyna podziel sie przepisem w końcu jako kurki ciężarówki mamy czas i ochotę na nowości kulinarne :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #835110 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #835114 przez Kocica
No prosze :lol: Nie dość ze sie nakrecamy kulinarnie to jeszcze telepatia bo i ja miałam zjeść budyn ale mąż wolał lody wiec nie protestowalam za bardzo :laugh:
Ech mi teraz po głowie eklerki chodzą i zastanawiam sie czy męża nie poprosić żeby poszukal gdzieś po drodze :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #835118 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #835132 przez Klaudeczka
Witam wszystkie przyszłe mamuśki! ;)u mnie już 20 tydzień, czyli półmetek za mną ;D termin- 26 czerwca, to już nie tak dużo czasu zostało. Dziś właśnie się dowiedziałam, że będę miała synka ;)

10 lata 11 miesiąc temu #835134 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #835139 przez Klaudeczka
Strasznie napaliłam się na Antosia, ale mojemu chłopakowi nie odpowiada to imię... ciągle powtarza, że tylko zniszcze mu życie xD może Filipek, też ładne imię :D

10 lata 11 miesiąc temu #835140 przez Kocica
Witaj Klaudeczka :laugh:
Napisz coś o sobie :)
i super ze kolejna czerwcoweczka do nas dolaczyla :laugh:
I jak radzi Katasza zrób suwaczek :)

10 lata 11 miesiąc temu #835153 przez Lizzy
Witamy witamy :)

10 lata 11 miesiąc temu #835155 przez Klaudeczka
już zrobiłam :)
Jestem młodą przyszłą mamusią :D w sumie ciąży nie planowałam, ale bardzo się teraz z niej cieszę, mój chłopak również :) z badania na badanie czekam aż zobaczę swoje maleństwo. Niesamowite uczucie ^^ codziennie próbuje sobie coś nowego wprowadzać do jadłospisu (bardzo lubię gotować! :D)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka