BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 11 miesiąc temu #834310 przez Kocica
Kurcze a ja myslałam ze to tylko ja zjazd mam..czuje sie jak kon po westernie i w ogole
masakra..a jeszcze jakas laska nad moim pokojem chodzi w szpilkach po labie i mam ochote ja udusic..zwlaszcza ze juz kiedys prosilam zeby tego nie robiła...
Obowiazuje nas obuwie pracowe zgodne z norma bhp :angry: wlasnie zeby komus nie walic iles godz obcasami nad glowa :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #834319 przez jakasse
kocica- biedna ! :( chociaż powiem ci, że ja mam jedne płaskie buty ale stukają jakbym była na obcasach :)

katasza- my mamy TV, zazwyczaj puszczam w nocy jak nie mogę spać, lub w dzień jak gotuje czy sprzątam :) albo jak leci jakis fajny film, ostatnio oglądam cały czas 'porodówkę' na TLC :)

Co do chrzestnych to ja myslalam o dwóch chrzestnych męskich, ale w rodzinie się to nie podoba, moja mama kręci nosem, rodzice dawida też... ech juz sama nie wiem :(
Chcielismy zrobić chrzest w sierpniu poki jeszcze ciepło, bedziemy musieli wynajac jakąś sale w restauracji, więc fajnie byloby gdyby teren wokoł byl ładny, marzy mi się by zrobić imprezę na potwietrzu :) :)

10 lata 11 miesiąc temu #834320 przez jakasse
mama mi dziś podesłała oferte wózka na grouponie, może któraś by chciała zerknąć:

www.groupon.pl/oferty/cala-polska/gg-4-k...sp-z-o-o-17-33979878

10 lata 11 miesiąc temu #834351 przez babajaga0087
jakasse - obawiam się, że gdybym ja wyszła z propozycją dwóch chrzestnych tej samej płci to też by rodzina krzywo patrzyła :/

Kurde ja właśnie wróciłam ze spaceru i tak nagle osłabłam, dobrze spałam a czuję się jakoś wyjątkowo kiepsko, może faktycznie coś z tym ciśnieniem nie helloł dzisiaj...

10 lata 11 miesiąc temu #834356 przez Kocica
Jakasse my tez chcemy zrobic chrzciny w sierpniu i mamy 2 miejsca albo restauracje w ktorej robilismy przyjecie po slubie cywilnym albo ta gdzie byla impreza "kościelna" w obu klimat fantastyczny jedzenie bajka i przede wszystkim co bylo dla nas bardzo wazne sluchali i robili tak jak my chcemy :lol: (więcej konkretow dla zainteresowanych wrocławianek :laugh: )
Poprawiny mieliśmy jako grill na dworze i kazdy lepiej wspomina jak wesele :laugh:

Kurcze mnie osobiście wk-wia takie wtracanie sie osob trzecich przeciez to rodzice wybieraja i decuduja! ja juz bym wolala miec 2 osoby takiej samej plci niz kogos bo tak trzeba i wypada a potem dziecko cierpi :huh:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #834359 przez katasza
[hi

10 lata 11 miesiąc temu #834377 przez jakasse
kocica - daj namiary :)

ja dziś się uczę :( niestety

10 lata 11 miesiąc temu #834386 przez Kocica
Jakasse polecam z czystym sumieniem :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #834395 przez katasza
do odrobienia od pazdziernika [/hide]

10 lata 11 miesiąc temu #834399 przez Kocica

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #834400 przez babajaga0087
Ja jakoś nie mam weny dzisiaj do robienia czegoś pożytecznego, chyba zaraz się położę i coś poczytam, chociaż od początku ciąży nigdy tak po prostu w dzień się nie kładłam...

10 lata 11 miesiąc temu #834407 przez anoda89

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #834430 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #834447 przez Lizzy
Rozmemłana - idealne określenie na dzisiejszy dzień!!

Ja dziś zrobiłam sobie spacerek... do urzędu :S :S Jedna babka straszna, druga rewelacyjna a na koniec niemiły facet.. Całe szczęście już tam nie zawitam bo załatwiłam co miałam :) No i powiem Wam, że zaczynam się toczyć - zawsze chodziłam b. szybko a teraz to tuptam jak babcia... Ale siły nie mam ;)

Teraz czas na obiad :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #834450 przez katasza
kjkjk

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka