BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 11 miesiąc temu #833300 przez Martyna82
Lizzy piękne buły! Twoja dzidzia będzie za jakiś czas z Tobą robić :) taaaaka uciecha :)
Co do ruchów dzidzi to nie martw się bardzo, mi się też często wydawało, że czuję, ale chciałam jakiegoś porządnego kopniaczka poczuć po prostu. Rozumiem, że też tak masz :) Jak się będziesz martwić to idź do lekarza, uspokoisz się :)

Babajaga to zakupy piękne :) Ja ostatnio kupiłam siatkę używanych ciuszków, ale wyglądają jak nowe :) Jestem wolontariuszką w sklepie charytatywnym i w związku z tym mogę wybierać za pół darmo co lepsze okazy :) Trochę poszalałam, bo nie znam płci (choć myślę, że będzie dziewuszka)a kupiłam w razie czego dla obu płci :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #833306 przez babajaga0087
Lizzy - takie buły najlepsze świeże więc nie dziwię się, że sporo poszło od razu :)

Martyna - ja też często robię zakupy w sklepach z używaną odzieżą, mam kilka takich sklepów, w których wiem, że można znaleźć bardzo fajne rzeczy, niektóre ciuchy są wręcz jak nowe. Jedyny minus robienia tam zakupów to czas... zejdzie mnie tam nie raz z godzinę, ale teraz akurat wolnego czasu mam w nadmiarze :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #833491 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #833532 przez Kocica

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #833540 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #833545 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #833602 przez Kocica
Dokladnie :laugh:
Moja mama takie perelki przywozi ze szok :cheer: a najlepsze jest to ze wiekszosc z nich ma jeszcze metki ze sklepu z cena np 2zl B)

10 lata 11 miesiąc temu #833619 przez babajaga0087
Dzień dobry:)
Katasza - fajna sprawa z tymi poradami online, to taka dość dyskretna forma pomocy i dla wielu ludzi może być dobrym rozwiązaniem. Wiesz, mi się czasem wydaje, że niektóre osoby mają takie podejście, że jak się idzie do psychologa to już jakby się było psychicznie chorym, panuje takie przekonanie, może wśród ludzi starszych, na wsi, przynajmniej ja tak zaobserwowałam. Moja sąsiadka jeździła do psychologa i jak dowiedziały się inne życzliwe starsze panie z okolicy to wariatkę z niej zrobili...

Ja ostatnio przy różnych okazjach dostaję książki, chyba się rozeszło, że siedzę w domu i mi się nudzi ;) Mój mąż akurat trafił w mój gust, bo pytał kiedyś jakie książki lubię czytać, trochę się zdziwił jak powiedziałam, że takie gdzie jest przynajmniej jeden trup bądź osoba zaginiona i między tym romans :D

Ja dzisiaj rano też trochę czasu spędziłam w kuchni, bo wczoraj kupiłam wór marchwi i jabłek, i dzisiaj zrobiłam z tego chyba z 3 litry soku :)

10 lata 11 miesiąc temu #833643 przez anoda89

10 lata 11 miesiąc temu #833660 przez Kocica
Anoda moj tez :laugh: ale ja wole posprzatac sama bo wlasnie pozniej jest pokazywanie palcem i nerwy nie potrzebne.. fakt maz uwielbia odkurzać i robi to z pasją hehe
zreszta mnie sprzatanie odstresowuje w jakiś sposob i nawet to lubie :cheer:

W niedziele jest Międzynarodowy Dzień Pizzy i mam zamiar z tego skozystac a w PizzyHut jest festiwal Pizzy za 29,99 :woohoo:

10 lata 11 miesiąc temu #833667 przez Lizzy

10 lata 11 miesiąc temu #833672 przez anoda89

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #833677 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #833696 przez babajaga0087
Lizzy - kurcze jakoś strasznie drogo, a ile trwa ten kurs? Ja mam przy szpitalu w którym będę rodzić (od razu oprowadzają po oddziale itp.) i płaci się tylko 50 zł, są to 4 spotkania, każde trwa 2,5 godziny. Przy czym ja idę sama -mąż nie może co tydzień brać sobie urlopu. W każdy czwartek jest spotkanie, w zeszłym tygodniu zaczął się cykl, następny jest od 27 lutego i wtedy się chyba wybiorę. Jest napisane, że zapraszają panie po ukończonym 23 tygodniu.

10 lata 11 miesiąc temu #833701 przez babajaga0087
Katasza - wiesz, drobne zakupy dla przyszłego dziecka czasem może i są nawet nie potrzebne, ale tak cieszą... ja wczoraj jak pokazywałam mamie sukienkę dla córci to też uznała, że sama by się nie powstrzymała (pomimo, że jest zwolenniczką raczej racjonalnych zakupów i uważa, że nie warto kupować sukienek, z falbankami, koronkami, które są niewygodne i niepraktyczne;) )

Anoda - miałam to samo w nocy, od 3:30 do 6 nie spałam :/

Ja z kolei zaraz uciekam na kawkę do znajomej...

Miłego dnia wszystkim mamusiom :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka