BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 11 miesiąc temu #832395 przez agat
Hej :) Przybywam z Kwietniówek'13 z delikatną prywatą :) Sprzedaję ciuszki po synku, jeżeli coś Was zainteresuje to zapraszam na priv.
plus.google.com/u/0/photos/111293107057378650648/albums

Pozdrowienia, spokojnej końcówki ciąży :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #832398 przez Kocica
Mam nadzieje ze mi przejdzie :blush: choć zwalam gardlo na katar bo mam zatkany nos i tak sobie tlumacze ze to przez to a ze w kropelki sie juz zaopatrzylam to mam nadzieje ze szybko minie :)
w sobote zrobilam sobie do bagietki oliwe z oliwek, czosnek, sol, pieprz, ziola jakie tylko mi w reke wpadly (zeby się "podleczyć") i bylam pewna ze moj maz tego nie tknie a on co..zjadl wszystko i poprosil o jeszcze :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #832408 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #832409 przez Lizzy
Ale dzisiaj przysnęłam :) Weekend odespany :)
Ostatnio forum się mocno rozmowne zrobiło - zawsze muszę kilka stron poczytać, żeby być na bieżąco.

katasza - ja też z bloku.. U nas niestety bez słońca, ale za to mam 7 stopni na plusie :)

kocica - doby sposób na "podleczenie", aż mi ślinka poleciała

Muszę iść do rossmana po dezodorant dla ślubnego, ale mi się nie chcee ;)
Chyba za to podjem "teściowego" pączka :)

10 lata 11 miesiąc temu #832431 przez babajaga0087
My w sumie też przez pół roku będziemy się cisnąć w trójkę w jednym pokoju, ale z drugiej strony będę miała moją kochaną mamę przy sobie (kobieta anioł :)) i wiem, że mi pomoże przynajmniej na początku.
Ehh tak to jest, że trzeba jakoś w tym życiu wybierać, my mamy dom, za to od 3 lat nie wychylamy z domu nosa na wakacje ;) a i kredyt spłacamy, coś za coś.

Kocica - kuruj się, nie czas na chorowanie :)

Katasza - dobrze, że obmawiasz pracy, teraz musisz ustalić nową priorytetowość zadań :) Mała najważniejsza.

Moja córa dzisiaj o 2 w nocy chyba uznała, że też będzie ćwiczyć czy co... robiła mi rewolucję z brzucha, tak przez 2 godziny. Teraz za to chyba odpoczywa ;)

10 lata 11 miesiąc temu #832445 przez Kocica
Ech wiadomo ze nie czas i bardzo nie chce byc chora (nawet sobie basen odpuszczam) zreszta pogoda sie piekna robi i mam ambitny plan co dzien spacerowac i ćwiczyć :lol:
Katasza imbir uwielbiam więc musze sprobować o ile mi moj maz nie zje :laugh:
Babajaga ja juz sie przyzwyczailam do tego ze moja szaleje kiedy ona chce a nie wtedy kiedy by mogla :woohoo: i nocne figle nie sa mi obce ;)

10 lata 11 miesiąc temu #832492 przez jakasse
widze że po weekendzie się ożywiłyście, tak to było cicho jakos :)

ja wlasnie posrpzatalam całe mieszkanko, a teraz czekam na niemęża aż wróci z delegacji :D
powinien już wjeżdżać do Wrocławia :)- baaaardzo się stęskniłam więc się mega ciesze :)

Wczoraj pierwszy raz udało mi się zobaczyć jak faluje brzuszek podczas kopniaków- tzn tak podskakuje :D wczesniej tylko czułam kopniaki, ale nie wzrocilam uwagi na to ze widać je przez brzuch :)) super uczucie :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #832530 przez Lizzy
j
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #832534 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #832551 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #832582 przez anoda89

Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #832587 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #832594 przez Lizzy

10 lata 11 miesiąc temu #832596 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #832602 przez Martyna82
Hej dziewczynki! Po pierwsze to jakie piekne brzuszki macie Lizzy i Anoda! Katasza- ale mi zrobilas smaka na ogorkowa.. ale tu mam problem,bo ogorki kiszone to moge sobie tylko sama wyprodukowac (o ile mam szczescie znalezc dobre twarde ogoreczki gruntowe,na szczescie przyprawy dostalam w paczce z Pl,bo tu dostac koper czy gorczyce...) wiec ta ogorkowa to musi ze 2 tygodnie poczekac...
Ja dzis zrobilam gazpacho,taki chlodnik pomidorowo paprykowy,dobry wyszedl :) choc to nie to samo co dobra ogorkowa czy zurek ;p
I tez mi dzien mija szybko bo wstalam pozno,a potem pod prysznicem milam jakies dosc bolesne skurcze w dolnej lewej stronie brzucha wiec sie polozylam,by zobaczyc czy przejda... na szczescie tak,ale sie troche wystraszylam, bo zwykle mi nic specjalnie nie dolega. A teraz moj partner spi sieste a ja kolo niego z wami sobie pisze ;) bo spac nie moge ;) ale wam powiem ze siesta to cudny wynalazek hihi

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka