BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 11 miesiąc temu #832122 przez Lizzy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #832150 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #832225 przez jakasse
Martyna- Witaj :) Ale zazdroszcze tej temperatury! :) My mieszkalismy jakiś czas w Austrii w Wiedniu i zastanawiamy się czy nie wyjechać po narodzinach malucha. Choć nie narzekamy na warunki w Polsce - mamy własną firme, ale jednak moj nie-mąż konkretniej zarabiał by za granicą pracując w swoim zawodzie :) A ja jesli naucze sie perfekt jezyka to swoją dzialanosci w sumie też mogę prowadzić wszędzie :)

Niedziela mi minęła szybciutko - najpierw rano zlecenie, potem obiad u mamy i 'posiedzenie' tzn moja mama miala w czwartek urodziny i dziś robiła zjazd rodzinny :)
Także objadłam się niesamowicie :)

Już jutro wraca mój niemąż z Niemiec, niby 3 dni a stęskniłam się jak kiedyś gdy potrafiłam czekać kilka miesięcy . . . . odkąd jestem w ciąży jakoś bardziej emocjonalna się zrobiłam i taka jakaś - niesamodzielna . Wole jak wiem, że jest obok, na wyciągnięcie ręki - lub chociaż na tyle blisko że jakby coś mogłby być obok. Jednak z Niemiec jedzie ok 9 h :(

Jutro leniwie spędzam dzień, nie mam zamiary nic robić :D
no może troche pracy na kompie i odkurzyć muszę w mieszkaniu - ale nic więcej :)

10 lata 11 miesiąc temu #832229 przez jakasse
Lizzy - u nas teście też zadeklarowali się że kupią wózek :)

ten tutek 'eco tambero' mi się podoba :)

10 lata 11 miesiąc temu #832249 przez Mira_84
Rany , weszłam po 2 dniach a tu 73 posty do nadrobienia... :cheer: :lol:

Martyna
- Witaj! 20 stopni.... hhmmmm, tez tak chcę!

Anoda
- jaki śliczny buziaczek!!!! Przystojniak :kiss: :kiss: :kiss: cieszę się bardzo!

u nas wczoraj kolejna urodzinowa impreza Zosi - wydanie wrocławskie...i dziś ledwo żyjemy. Mam cały pokój w balonach :) Jeszcze ślubnego coś rozłożyło, a rano w delegację na trzy dni jedzie... :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #832253 przez jakasse
Mira- zdrówka dla męża :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #832260 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #832266 przez anoda89
Hej. Ja jeszcze w lozku leze. Tesciowa wraca dzisiaj do pracy i wracamy do normalnosci, nareszcie.

Mira zdrowka dla meza. Taki teraz okres ze wszyscy choruja. Huczne urodziny Zosienka chyba miala :lol: Odpoczywajcie i odzywaj sie czesciej.

Katasza ja tez lubie zjazdy rodzinne ale aby nie za czesto bo my lubimy sie lenic w lozku przed telewizorem :laugh: Co do takiej podrozy z dzieckiem to chyba od malenstwa zalezy jak bedzie znosilo przejazdzki. Jedne dzieci w samochodzie przesypiaja cala droge z malymi przerwami a inne sie dra ;) Najlepiej chyba wczesnie rano albo w nocy w tak dalekie podroze jezdzic, przynajmniej u nas tak robia bo dziecko w nocy spi i mozna bez przystaknow sobie nadrobic na zas drogi.

10 lata 11 miesiąc temu #832277 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #832278 przez Monia2408
Mira zdrowia dla meza zeby Was nie zarazil tylko Katasza- dacie rady Stefka to twarda dziewczyna jak poznasz jej rytm dnia to wybierzecie pore kiedy spi najwiecej a przystanek i tak bedzie trzeba zrobic :) nie da rady inaczej. Ja od raba ogladam przystawki i kosze mojzesza i sie zastanawiam co lepsze :)

10 lata 11 miesiąc temu #832279 przez Monia2408
Anoda nie ma to jak tesciowa w pracy ja tez leze w pidzamie i na tel. forum i allegro ;)

10 lata 11 miesiąc temu #832280 przez babajaga0087
Dzień dobry Dziewczyny,
o tak pomóżcie mi z suwaczkiem, próbuję go założyć już trzeci raz, muszę chyba wykreślić ze swojego CV biegłość w poruszaniu się po Internecie :D Jak już go założę, to każe mi go skopiować tylko kurna gdzie?

10 lata 11 miesiąc temu #832282 przez babajaga0087
Monia - ja chyba odpuszczę sobie ten kosz Mojżesza, niby na początku też się na niego napaliłam ale jak tak przemyślałam, to nie wydaje mi się, że będzie mi potrzebny.

10 lata 11 miesiąc temu #832283 przez anoda89
Monia kosze sa super i na poczatku dziecko bezpieczniej sie czuje w takim koszu tylko minus ze to na te pieresze miesiace jest i troche szkoda kasy.

10 lata 11 miesiąc temu #832284 przez Monia2408
Babajaga w profilu masz podpis i tam kopiujesz ;) bierzrsz edytuj profil i tam sa dane a na dole podpis :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka