- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwcowe
Mamusie czerwcowe
- Monia2408
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
A co do jedzenia fakt ze trzeba patrzec na kalorie tylko kurcze to co najlepsze ma same puste a to do zdrowe i niskokaloryczne nie do konca nam smakuje Ale fakt trzeba troche sie "powstrzymywać"
byle do wiosny potem wysyp nowalijek wiec jakos to bedzie tylko ze moje dzieciatko zyczy sobie wszystkiego co slodkie trzeba bedzie jakiś kompromis wypracowac
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- babajaga0087
- Wylogowany
- budujemy zdania
Lizzy - Taki ból w plecach podobno jest normalny, znaczy w tzw. "krzyżach", tak przynajmniej wyczytałam kiedyś. Kręgosłup zaczyna czuć coraz większe obciążenie i chyba tak na to reaguje.
Co do tych koszul, to wiadome, że będzie trzeba mieć ze 2-3 więc na spokojnie mamy jeszcze dużo czasu na zakupy
A w ogóle to się ostatnio strasznie zapuściłam w tym domu, wyglądam tak średnio korzystnie, jakoś nie mam weny co by układać ładnie włosy, jakoś bardziej zadbać o siebie, tym bardziej jak z mężem ostatnio się tylko mijamy, bo często go nie ma :/
tyle, że nadal ambitnie ćwiczę, zaczęłam też ćwiczyć mięśnie Kegla, ale kurna zapominam często o tym.
- jakasse
- Wylogowany
- gadatliwa
Maluch jest już duuuzy, wazy 454 gram.
położenie plodu: podluzne glowkowe. Głowka, serce OK, pępowina OK, płuca, przepona, wątroba, nerki, pęcherz i zołądek w porząsiu, kręgosłup bez cech rozszczepu, warga tak samo.Konczyny prawidlowe.
Z uwagi na wczesniejszy nieprawidlowy wynik przeziernosci , dostalismy skierowanie na 12 lutego na ECHO serduszka u kardiologa dziecięcego - ale lekarka potwierdziła, że to tylko badanie 'dla pewnosci' bo z maluchem jest wszystko w porządku
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jakasse
- Wylogowany
- gadatliwa
- babajaga0087
- Wylogowany
- budujemy zdania
Katasza - myślisz, że mąż miałby coś przeciwko ? Mój nie ma absolutnie, no ale skoro pracuje tak jak np. dzisiaj na nockę, to po prostu nie mam jak go dorwać
Tobie lekarz kazał leżeć, więc musisz odpoczywać, ja się czuję dobrze, a mimo to nie mam jakoś weny do ogarnięcia się, może chociaż ze stopami dziś porobię póki tam sięgam...
Wiesz, my na wakacje mieliśmy zaraz po ślubie się wybrać, ale kurna obczytałam fora i bałam się lecieć samolotem, może przewrażliwiona jestem, ale wolałam sobie darować. Każdy mnie później pytał czemu nie lecimy na ten urlop, to ściemniałam, że aaa bo mąż nie może dostać urlopu... a, bo może w listopadzie, a później to już wiadomo było.
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monia2408
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- jakasse
- Wylogowany
- gadatliwa
katasza- ja oddawałam mojego psiaka do 'hotelu dla psów' ok 30-50zł za dobę płaciłam, a opiekował się nią trener, który nam ją szkolił jak była szczeniaczkiem ( mamy labradora) Generalnie opieka super, sluchają co się do nich mówi np. odnośnie jedzenia ( my zostawiamy swoje jedzenie ze względu na specjalistyczne upodobania naszej psiny ) Nasz psiak zawsze wchodzi i wychodzi merdając ogonem więc jeśli nie ma się kto z rodizny nią zająć trafia tam
- Monia2408
- Wylogowany
- pierwsze słowa