BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #829167 przez katasza
Cos mi telefon fiksuje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #829169 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #829229 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #829303 przez jakasse
u nas nie ma :( ale w internetowym smyku dzis odzież ciążowa -40% jakby ktoraś chciała: www.smyk.com/mama/ubrania-ciazowe

10 lata 11 miesiąc temu #829345 przez jakasse
Dziewczyny kilka pytań do Was mam :) Ciekawość mnie zżera :)

1. czy macie już kresę na brzuchu? [ ja nie mam]
2. czy odstaje Wam już pępek ? [ mi nie]
3. czy macie rozstępy ??? [ ja nie mam, tzn mam dwa białe na jednym boku, mało widoczne,
ale to prehistoryczne rozstępy które mi zostały po rozstaniu z byłym facetem - miałam wtedy lekką depreche i schudłam w bardzo szybkim tempie ok 16 kg - JEŚLI CHODZI O CIĄŻE NIE MAM JESZCZE NIC ...]
4. Czy smarujecie czymś brzuch? - ja od poczatku ciąży codziennie po kąpieli wsmarowuje oliwke dla dzieci w brzuch, boczki i piersi, ale żadnych specjałów dla kobiet w ciąży czy na rozstępy niee.
5. Czy zauwazylyscie więcej wlosów na brzuchu od początku ciąży ? [ ja zauwazylam, ze odkąd jestem w ciazy mam taki meszek na brzuchu...co prawda jestem blondynkom i wloski są jasne ale jest ich zdecydowanie więcej niż przed ciążą]

10 lata 11 miesiąc temu #829359 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #829361 przez anoda89
Hej. Produkujecie posty w zastwaszajacym tempie :)

Jakasse ja rozstepow nie mam, smaruje sie zwyklym balsamem bo oliwki nie lubie. Jesli chodzi o meszek to tez mam taki jasny potargany przez ubranie, zniknie po porodzie ;) kreska od spojenia zaczyna mi sie pojawiac ale na nia bylam przygotowana bo poprzednio tez mialam a pepek jest plytszy ale nie wystaje :)

10 lata 11 miesiąc temu #829362 przez anoda89
Hej. Produkujecie posty w zastwaszajacym tempie :)

Jakasse ja rozstepow nie mam, smaruje sie zwyklym balsamem bo oliwki nie lubie. Jesli chodzi o meszek to tez mam taki jasny potargany przez ubranie, zniknie po porodzie ;) kreska od spojenia zaczyna mi sie pojawiac ale na nia bylam przygotowana bo poprzednio tez mialam a pepek jest plytszy ale nie wystaje :)

10 lata 11 miesiąc temu #829385 przez Monia2408
hej dziewczyny, ale postow powstalo :) Ja wczoraj spedzilm caly dzien u przyjaciolki na przegladaniu ciuszkow dla malej :) Co do pytan Jakasse : kreski nie mam , rostepy mam biale na boku ud ale to jeszcze z okresu dojrzewania z okresu ciazu nie mam i mam nadzieje ze tak zostanie :) , smaruje sie oliwka dla kobiet w ciazy z rosmans , mam balsam na rozstepy ziaja fajny bardzo i vichy cho c drogi nieraz sie roluje na skorze po wmasowaniu. Meszek mam na brzuchu a co pepka dziura z pepkien prawie rowna niedlugo bedzie wystawal :)

10 lata 11 miesiąc temu #829388 przez Monia2408
Katasza co do pracy to masz racje na wlasnej dzialalnosci na zwolnieniu masz placone jakies smieszne pieniadze a na umowie pensja naprawde wychodzi ladna tak jak by sie pracowalo. Co do powrotu do pracy to Ja mam umowe np. do konca wrzesnia i mysle , ze mi nie przedluza nie nastawiam sie nawet na to a zostawic niunie od pazdziernika nie chce za bardzo wyczekiwane to nasze szczescie. U Mnie na oddziale zatrudniaja chyba teraz faceta bo juz nas 3 w ciazy sie zrobily ;). W sumie sie nie dziwie troche firmie. :)

10 lata 11 miesiąc temu #829416 przez Lizzy

10 lata 11 miesiąc temu #829425 przez anoda89
Lizzy ja też kilka dni temu po kąpieli zauważyłam że chyba produkcja mleka rusza :silly: To sira, cenne mleczko więc niech poczeka do czerwca :)

10 lata 11 miesiąc temu #829429 przez Kocica
Hej dziewczyny :laugh:
Ja po wczorajszej wizycie i potem basenie (z lodowata woda)padłam :blush:
Z maleństwem wszystko w porzadku, rozwija się prawidłowo, wazy prawie pol kilo (437g)i w ogole fika koziolki ze az ;) no i na 90% dziewczynka :cheer:

A jesli chodzi o pytanie to rozstępow brak, kreseczka piękna, pępek wklęsły, włosków więcej ale bardzo jaśniutkie taki meszek właściwie..a smaruje sie albo masłem karite albo z ziaji masłem czekoladowym (super pachnie i ekstra sie wchłania)
A dziś jak się o 4 obudzilam tak do budzika o 6 gapilam sie w sufit..a jutro musze wcześniej wstać to pewnie bedzie masakra :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #829432 przez anoda89
Kocica super wieści :lol: Już spora kluseczka z Twojej baletnicy :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu #829443 przez Lizzy
Kocica - super wiadomości :) Spore te wasze dzidzie! Już się nie mogę doczekać jak znowu moją zobaczę :P

Od kilku dni mam fazę na drożdżówki i postanowienie, że dziś upiekę :silly: Zobaczymy czy wyjdzie bo od kilku dni albo coś przesolę, albo nie dosolę, albo przypalę :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka