- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwcowe
Mamusie czerwcowe
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Kurcze te weekendy tak szybko mijają ze nawet nie wiadomo kiedy się zacza a już koniec
Lizzy zazdroszcze Ci lekarza..ja musze czekać do jutra i to do 19
Mira wysciskaj Zosie urodzinowo A jak bedziesz miala 2 to juz w ogole szybko bedzie ci czas leciał
Jakasse witamy po powrocie oby byla 5 z egazaminu
A co do zakupow internetowych..to zlo wystarczy komputer, internet i nr konta...
Ja mam weekendy "raczej wolne"(hurrra)ale za to moj maz w szkole siedzi i praktycznie takich wspolnych mamy niewiele..a czerwcowa sesja z malenstwem bedzie super
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mira_84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Lizzy - ja tez się coś nie moge wysłowić... to chyba ta ciążowa dekoncentracja ślubny sie śmieje, ze mówię "ten...tego..." czekamy na relację z wizyty!!!! A znasz już płeć? Bo już się pogubiłam kto ma chłopca a kto dziewczynkę... ja jeszcze nie wiem
Katasza -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kocica - uuuu, no tak sesja w czerwcu... ups! Może majowe przedterminy da radę zorganizować, albo coś na wrzesień przerzucić????? Do jutra czas szybko zleci i Maluszka podejrzysz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Sto lat dla Zosi
Lizzy mój mąż też się śmieje że mam mózg w ciąży i czasami słowa przekręcam albo zapominam jak co się nazywa
Jakasse witaj w klubie zasmarkanych, tyle już chusteczek zużyłam ale na szczęście coraz mniej cieknie.
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- jakasse
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do studiów - oj odkąd jestem w ciąży to baardzo mi się nie chce,
właśnie się dowiedziałam że na kolejnym semestrze mam WSPINACZKE, jako ćwiczenia z Topru-
no cóż trzeba będzie załatwić sobie zwolnienie .... mamy też basem w formie GOPRU - nauka ratowania poszkodowanego w wodzie, trochę się obawiam, że nie dam rady takich wygibasów robić pod koniec ciąży
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- babajaga0087
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mira -przepiękna córa, z takimi rzęsami mogłaby reklamować najlepsze tusze do rzęs
Widzę, że sporo o studiach pisałyście, ja niby na szczęście mam to już za sobą, z drugiej strony zaczyna mi się strasznie nudzić w domu:/ Przyzwyczajona byłam zawsze do godzenia pracy ze szkołą, a teraz ani jednego ani drugiego... no tyle, że zabrałam się za naukę angielskiego, co by aż tak nie tracić czasu. W domu też wiele obowiązków nie mam, bo mieszkam jeszcze z rodzicami, więc z mamą dzielę się gotowaniem, praniem i sprzątaniem. Małżonka z kolei wiecznie nie ma w domu, bo zajmuje się remontem naszego przyszłego gniazdka :] Ale cóż... każdy mi mówi, żebym nie narzekała i korzystała z wolnych chwil, bo jak urodzi się dzieciątko, to będę mieć co robić
Lizzy - napisz koniecznie co tam u lekarza
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- babajaga0087
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Najbardziej mnie w-wia takie gadanie osob ktore nic nie wiedza a rad udzielają..Zreszta moja macica moje dziecko i jedyna osoba ktora moze mi cos powiedziec jest moj maz i tyle
A co do piwka chodzi za mna reds zurawinowy...i to od poczatku ciazy a jak jestem w sklepie to mi ślinka po brodzie kapie na sam widok
ech z niektorymi nie ma co sie wdawac w dyskusje a i tak najlepsza byla wczoraj moja tesciowa ktora mowi ze jak ciezarna (chodzilo o mnie) ma na cos ochote to ma zjesc wypic i tyle wiadomo ze w rozsadnych ilościach a ze urodzila 5 dzieci to chyba wie co mówi
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mira_84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jeszcze mnie osłabiaja teksty w stylu "kiedyś kobiety w polu rodziły i dawały radę"....
Foty robię lustrzanką cyfrową Sony alpha Slt-a57 , ale ślubny zainwestował jeszcze w różne obiektywy do niej i tak sobie pstrykamy, bo foty kochamy oboje – szczególnie czarno białe.
Lizzy – tego… tamtego…. Suuuuper, że dziewczynka! I milo, że mąż pomimo unikania lekarzy, tak bardzo się stara i zawsze jest z Tobą!
tu chyba silna gromada chłopaków się szykuje jakasse, Kocica, Anoda? Wszystkie chyba chłopców macie?
Jakasse – eee, to by dopiero była, takie wygibasy w wodzie zobaczyć chyba Cię zwolnią z tych wspinaczek
Babajaga – zawsze możesz to Maluszka po angielsku mówić a tak na poważnie, to faktycznie teraz dobry moment, by zrobić coś dla siebie i np. języków się pouczyć bo później z czasem krucho ! Córcia moja włosów ma mało, to przynajmniej rzesy ma długie.
Co do piwa, to jak lubisz to można bezalkoholowe no i karmi. A przy karmieniu piersia pomaga to na laktację – czemu… nie wiem… ale faktycznie mi pomogło
Kocica – eee, ta szwagierka to chyb świętsza niż sam papież To na anatomii o coli mówili może karmi malinowe choć trochę Ci by zrekompensowało tego żurawinowego redsa…
Co do zachcianek ciążowych, to ja dzisiaj zjadłam już dwa pasztety sojowe…
- jakasse
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do studiów, to może zwolnienie lekarskie przejdzie,
pamiętam ze w zeszlym roku dziewczyny się zwalniały wymyslając alergie na chlor i przechodziło . . . . .
Dziś zostałam obdarowana kolejnymy oliwkamy nivea baby, mokrymi chusteczkami i pampersami ) Koleżanka przyszła w odwiedziny, a zabroniłam już kupowania ciuszków - to mam ! Całą torbe, kolejnych rzeczy do trzymania
uciekam na obiad, dziś serwuje rybke z ziemniakami - niemąż zachwycony ja średnio , bo nie przepadam za rybami - ale jak mus to mus- czasem trzeba
- Monia2408
- Wylogowany
- pierwsze słowa