BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 11 miesiąc temu #826418 przez Kocica

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826433 przez Gosia27
Jakasse żeby zrobić echo z nfz to musisz mieć wskazanie,tk lekarz go nie wykona,chyba że w30hbd odpłatnie. Chyba, że jesteście w dobrym kontakcie...

10 lata 11 miesiąc temu #826437 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #826445 przez anoda89

10 lata 11 miesiąc temu #826454 przez Gosia27

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826483 przez Mira_84
Całe szczęście, że Choro witki wracają do żywych!

Lizzy – dobry ten blog  uśmiałam się ;) właśnie kilka dni temu powiedziałam ślubnemu, ze jak ktoś mi powiejeszcze, że ciąża to stan błogosławiony, to dostanie z pieści… ;)

Katasza - :( o rany… jak to dobrze, że nic się nie stało! Kurcze, jak się człowiek śpieszy to wiadomo… ehhh przykro mi że się tylu nerwów najadłaś. :dry:

Jakasse – ojjj, wspólczuję Twoim znajomym, mam nadzieję, ze Malutka do zdrowia wróci. Właśnie w ciąży z Zosią lezałam na patologii bo moja córcia miała arytmię serca. Normalnie na podsłuchu słychać było jak tętno co jakis czas wypada. Masakra, myślałam, że umrę z nerwów przez te tygodnie.
Mówisz o dr Kukawczyńskiej – jest the Best! Właśnie ona diagnozowała Zosię. Ale z tego co wiem, to ona gdzieś przyjmuje prywatnie… muszę sobie przypomnieć kto mi to mówił.

Gosia - ehh, widzę że u Ciebie też przeboje były... :( jak teraz Zojka??? jak dajesz radę z brzuszkiem i Małą? Ja czasami nie wiem w co ręce włożyć.... :S

---edit--

jakasse - namiary na dr Kukawczyńska prywatnie echo-med.pl/ :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #826518 przez Gosia27

Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #826525 przez Mira_84
Gosiu - jaka śliczna ta Twoja Calineczka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dzielna z Niej dziewczynka, a z Ciebie Mama... masz rację, nigdy nie wiemy co nas w życiu spotka i też ufam, ze to co sie dzieje nie jest bez przyczyny. Mimo choroby trzeba żyć normalnie i cieszyć się codziennością :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #826529 przez katasza
Mira_84 napisał:

Gosiu - jaka śliczna ta Twoja Calineczka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dzielna z Niej dziewczynka, a z Ciebie Mama... masz rację, nigdy nie wiemy co nas w życiu spotka i też ufam, ze to co sie dzieje nie jest bez przyczyny. Mimo choroby trzeba żyć normalnie i cieszyć się codziennością :kiss:

Chyba lepiej nie można tego napisać :)

10 lata 11 miesiąc temu #826535 przez anoda89

10 lata 11 miesiąc temu #826567 przez Monia2408
Gosiu niunia slodka bardzo az mi sie oczka zaszklily czytajac twoja wiadomosc. Wierze , ze z mala bedzie dobrze musi byc. Mu 29 lat temu nie dawano duzych szans ze sie urodze. Urodzilam sie to nie dawali szans ze dozyje operacji. Dozylam i zyje dalej i mam zamiar dozyc wnukow i prawnukow :) Tak czytalam dzisiejsze posty i wiekszosc z nas jest po przejsciach zwiazanych z ciazami...:/ straszne to. Ale teraz musi byc juz dobrze i w czerwcu bedziemy chwalic sie swoimi dzidziami :) :) A dzis zrobilam pierwsz mini zakupy:) . A we wtorek jade do swojej przyjaciolki na przeglad ubranek :) w poniedzialek usg polowkowe juz doczekac sie nie moge. :)

10 lata 11 miesiąc temu #826644 przez Monia2408
A szukacie już mebli do pokoików dziecięcych? Bo Ja tak trochę przeglądam strony większych sklepów i jest w sumie mały wybór. Może któraś z Was coś poleci ?

10 lata 11 miesiąc temu #826655 przez Kocica

10 lata 11 miesiąc temu #826677 przez jakasse
my kupujemy tylko lozeczko i komode z przewijakiem :) IKEA ;)

10 lata 11 miesiąc temu #826699 przez Monia2408
tez myslalam o ikei :) My na poczatku tez bedziemy miec malenstwo przy sobie oczywiscie :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka