- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwcowe
Mamusie czerwcowe
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Zrobiłam sobie syrop z cebuli ale jest taki ohydny i odbija mi się ta cebula, pić go będę bo wyjścia nie mam ale oby jak najkrócej.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
A jak lubisz i wypijesz polecam ciepłe mleko z miodem i czosnkiem mnie stawia na nogi lepiej niz leki
Terminy terminami a maluszki i tak przyjda na świat kiedy zechcą
- Monia2408
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kocica dokładnie, jeszcze może być tak że te które mają termin na początek czerwca urodzą później niż te z końca. Ważne aby do 38 tc donościć maluszka a po te nie wychodzi kiedy chce
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Monia wczoraj jeszcze były i to całkiem spore ilości Ja mam ochote na nalesniki albo frytki z Mc..moze zrobie sobie wyjscie słóżbowe
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Idę sobie poczytać, wczoraj skończyłam książkę a mam jeszcze ze 2-3 które czekają na swoją kolej.
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
No ja mam ambitny plan do konca maja pracować i licze sie z pracujacym poczatkiem czerwca więc mam nadzieje ze bedzie ciut pozniej niz wczesniej bo bede chyba z niemowlakiem konczyc
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- jakasse
- Wylogowany
- gadatliwa
- jakasse
- Wylogowany
- gadatliwa
Innego dnia śnilo mi się też że mam romans z kolegą ze studiów, który po 1. nigdy nie zwrociłby mojej uwagi, po 2. ma żonę i mysle ze nie w głowie mu romanse- z reszta mi też nie
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Mi sie sniło ze bylam w knajpie gdzie wlascicielem byl wloch wygladajacy jak ojciec chrzestny i jadłam mega pyszny deser..a najlepsze jest to ze mowilam po włosku perfect
Jakasse polecam domowe sposoby i duzo czosnku bo to naturalny antybiotyk cieply kocyk/kolderke i spac, grzac się i zdrowieć
- babajaga0087
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Coz taki to urok bycia w ciazy
- Mira_84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Sny macie bardzo ciekawe, szczególnie te z kochankami mi się niestety tylko śni, ze mój mąż ma kochanki - np. raz mi sie śniło, ze jedna mieszkała u nas na balkonie teraz ślubny się śmieje, że jak idzie zapalić na balkon, to od razu kochankę odwiedza ehhh te ciążowe fazy
z ciążowych zachcianek to wczoraj wciągnęłam paczkę prażynek, smaków dzieciństwa się zachciewa..
z tymi pampersami to macie rację, rannnyyy będzie ich 2 x więcej... 4000... muszę ćwiczyć nadgarstki
co do ceny pampków, to w sumie nie wychodzi tak drogo, wcześniej myślałam ze jest tak jak opowiadają niektórzy - z torbami sie idzie przez te pampki... ale nie. w sumie miesięcznie wychodzi mi ok 100 zł, przy średniej 6 szt/dziennie. No pierwsze 3 miesiące wiadomo wiecej idzie, ale też są tańsze ( tzn. tańsze w przeliczeniu na sztuki). Kupuje Pampersy Activ Baby i Pampers Premium Care ( są bossskie)- zawsze jak są promocje to biore wiecej i chomikuję i naprawdę 100 zł to wychodzi. Czasem kupuje też Dadę z Biedronki, też daja radę. Zważywszy, że na żwir silikonowy dla kota wydaje miesięcznie 80 zł, to dramatu nie ma
Lizzy - fajne są takie pamiątki! Ja prowadzę Pamiętnik Pierwszego Roku Życia Zosi - codziennie piszę kilka zdań, co się wydarzyło itp, co robiłyśmy, jakie postępy robi. Jak skończy rok to planuje pisać raz w miesiącu- każdego 26- taki list do Niej o tym, co sie przez ten miesiąc wydarzyło, czego sie nauczyła. A później co półroku taki list pisać aż do dorosłości. Mam nadzieję, że wytrwam i będzie kiedyś szczęśliwa z takiej pamiątki. Z drugim szkrabem zrobię tak samo.
- jakasse
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do pampersów to ja na poczatek mam zachwalane przez koleżanki 'jedynki' babydream z rossmanna, a dwójki PAMPERS NEW BABY . Na razie mam po 1 paczce ( 1ki- 29 sztuk, 2ki- 59 sztuk ) - doszlam do wniosku ze jak maluch się urodzi mały to wysle niemęża po więcej jedynek, a tak to szkoda kasy, bo jak sie urodzi 4,5 kg to co ja z tymi jedynkami poczne
slyszalam ze wlasnie DADA z biedronki daje rade, ale chce uzywać PAMPERSÓW bo przynajmniej mam pewność że wszedzie sie je dostanie, są ogólnie dostępne i jadąc na wieś i nie mając rossmanna czy biedronki da się rade przeżyc