BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #825753 przez anoda89
Bleeee to ja jakaś inna jestem bo każdy mówi że dobry a mi nie smakuje ten syrop :P

Wychaczyłam na kwietniówkach fajny filmik o wózkach ;)

aaaaaaa jeśli chodzi o pampersy to w Makro jest promocja za 99 sztuk jakieś 65 zł i w ogóle dużo jest zniżek więc jeśli ktoś ma kartę może skorzysta.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #825782 przez Kocica
No to trzeba sie do Makro przejechac :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
super pomysł z tym pisaniem :laugh: Kurcze chuba i ja tak zrobie bo to bedzie super pamiątka i niespodzianka jak dziecko juz bedzie duze i w ogole taki powrot do przeszłości :blush:
Ja mam odłożona i zalakowana nalewke na 18 mojego dziecka :lol: Moja mama przygotowała jak się dowiedziała o ciązy :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #825895 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #825958 przez Kocica
Katasza u mnie wyglada to tak ze chce mieć skończone pewne rzeczy i wiadomo ze jak będzie coś nie tak idę na zwolnienia ale mam nadzieje ze do tego nie dojdzie :blush: Pózniej już tylko spokojna praca w domku :lol:
Ja mam dziś dzień a właściwie wieczór relaksu :laugh: Kończę pomidorowke i jeszcze budyn z bananami chce zrobić :blush:

10 lata 11 miesiąc temu #826021 przez Lizzy
Dziewczyny!
Nie wiem czy macie w pobliżu macie Dyskont czerwona torebka?
Ja dziś po raz pierwszy weszłam do mojego i rzuciły mi się w oko - Pampers Newborn New Baby 1 (2-5) 43 Sztuki za niecałe 18,50zł. Sprawdziłam na ceneo i są droższe - www.ceneo.pl/9702967 w Rossmanie są za 22zł.

Acha - i już nie trzeba kupować 6szt żeby było taniej.

10 lata 11 miesiąc temu #826022 przez jakasse
Katasza chodzi mi o to , że w aptece pod domem nie ma :(

Zrobilam dziś porządki ciuszkowe z mamą :)
w rozmiarach 56-68 mamy :
33 body, 23 śpiochy , 19 spodenek, 13 koszulek, 10 czapeczek, 18 skarpetek, 3 grube bluzy. :S :S :S :S :S :S :S

Uf :cheer:
Porównując co wczorajszego zdjęcia bałaganu, dziś wszystko wygląda elegancko:

Za to choroba na dobre się rozwija, non stop kicham, mam stan podgorączkowy,
syrop z cebuli będzie gotowy na jutro, a dziś mleko, miód i czosnek.... oby podziałało

10 lata 11 miesiąc temu #826062 przez Monia2408
Ciuszki elegancko poprasowane aż zazdroszczę takiego przygotowania :) Jakasse To Twoje 2 maleństwo będzie bo już straciłam rachubę które z Was maja dzieciaczki a które nie :)

10 lata 11 miesiąc temu #826067 przez jakasse
Monia - to moja pierwsza dzidzia, choć długo wyczekiwana i planowana dlatego teraz tka bardzo nas cieszą przygotowania :)))

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826110 przez Mira_84
katasza - te wielorazowe to zdecydowanie nie dla mnie :blink: czasochłonne, drogie i poza tym uważam, że mało ma wspolnego z ekologią - biorąc pod uwagę ilość prania - codziennie pralka z samymi wkładami do pieluch - bo przecież nie odłożysz na "potem" :silly:

jakasse - pięknie poprasowane i super koszyczek :) w domu robi się dzieciowo!

przypomniałam sobie - mąż mi latał po oscillococcinum w pierwszej ciąży, bo sie załatwiłam strasznie - to te granulki homeopatyczne na grypsko i przeziębienie, mozna je stosować w ciąży. Pomogło! www.doz.pl/apteka/p9287-Oscillococcinum_...niu_i_grypie_6_dawek

---edit---

dziecko śpi, ślubny śpi, kot śpi... tylko mnie męczy bezsenność ciążowa :S

jeden baran.... dwa barany... trzy barany.....

aaaa, dziewczyny rossmanowe - załóżcie sobie tą kartę rossne! fajne zniżki są i promocje rózne dzieciowe na maila czasem przychodzą, których nie ma na sklepie www.rossnet.pl/rossne/karta-rossne

10 lata 11 miesiąc temu #826137 przez Monia2408
Moja ciaza tez wyczekiwana, ale po ostatnich doswiadczeniach boje sie szybko cieszyc. Ale juz z mezem obiecalismy sobie ze po poniedzialkowej wizycie zaczynamy dzialac i szykowac :) milych snow takich jak zeszlej noc :) y niektore z Was mialy

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #826166 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #826181 przez Lizzy

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #826185 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #826186 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #826213 przez babajaga0087
Cześć Dziewczyny :)

Mam nadzieję, że kurujecie się skutecznie, ja póki co trzymam się zdrowo ale może dlatego, że nie wychylam nosa na zewnątrz od 3 dni:)

anoda89 - jakie czytasz książki? Ja zawsze lubiłam czytać, ale od jakiegoś czasu brakowało mi chwili na spokojny relaks z książką, teraz jak już siedzę na zwolnieniu lekarskim od połowy grudnia to nadrabiam zaległości i też mam kupione kolejne dwie do przeczytania :)

Lizzy, Katasza - to ładnie zaskoczyłyście swoich lekarzy :) Wszystko będzie dobrze, ja niby problemów takich nie miałam ale też jakaś zestresowana czasem jestem i nawet boję się za dużo przygotowywać i kupować co by nie zapeszać...
Poza tym jakoś wyjątkowo dobrze się czuję i mam głupie wrażenie, że to się na mnie odbije w kolejnych miesiącach. W sumie nie mam żadnych bóli, nie jest mi ciężko, nie mam zachcianek, jedynie na co mogę się poskarżyć to przez ostatnie dwa dni na bezsenność ale to może z uwagi na to, że dzisiaj jadę na badania połówkowe i się stresuję.

Katasza - tak tylko pytałam o cesarskie cięcie, oczywiście sama też się nim trochę interesowałam,póki co liczę na to, że ćwiczenia i później masaże pomogą mi w urodzeniu naturalnie co oczywiście nie zmienia faktu, że boję się baaaardzo :/

Jakasse - piękna wyprawka :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka