BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 11 miesiąc temu #826976 przez babajaga0087
helloł:)

Widzę, że tutaj planowanie mebli na całego :) Ja też zamierzam nabyć tylko łóżeczko i komodę, zresztą póki co i tak więcej mebli nie mam gdzie dać.

Wczoraj byłam na USG połówkowym, od rana zestresowana chodziłam, ale na szczęście okazało się, że nie potrzebnie, wszystko jest dobrze, szkoda tylko, że nie udało się zobaczyć małej w 3D, niestety cały czas miała rączki a później też nóżki nad głową i pani doktor uznała, że nie będziemy jej więcej męczyć ;) No i okazało się też, że jednak na 100% termin wypada na czerwiec, a nie jak wynika z miesiączki na ostatni dzień maja. Aha Córcia waży 370 gram :)

Pozdrawiam serdecznie w ten baaardzo zimowy dzień brrr

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #827019 przez Kocica
Babajaga super wiadomosci :lol: No i mialas okazje poogladać sobie coreczke :blush: (zazdroszcze) wiadomo ze 3D jest fajne dla rodzicow ale nic na sile..widocznie mala jest niesmiala i nie chciala się pokazywać za bardzo :lol:
No to witamy raz jeszcze kolejna czerwcowa mame :laugh:

Ech czas sie ruszyc do domu..ale mi sie nie chce bo tak zimno ze masakra a jeszcze tyle spraw do pozalatwiania po drodze :huh: Dobrze ze dzis piatek :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu #827147 przez anoda89
Babajaga super wiadomość :) Jeszcze może się uda pooglądać małą w 3D :) :)
Oby jak najwięcej takich wiadomości :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #827148 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #827210 przez katasza
[hidede]

10 lata 11 miesiąc temu #827217 przez Lizzy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #827397 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #827401 przez anoda89

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #827405 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #827411 przez anoda89

10 lata 11 miesiąc temu #827431 przez Kocica
Hej weekendowo :laugh:
Ja się dziś nieziemsko wyspalam, objadlam na śniadanie i teraz mam sjeste :lol:
Ode dałam wczoraj wyniki i generalnie jestem zachwycona bo wszystkie są dobre i zwłaszcza cukier którego się bałam najbardziej bo jednak strasznie mnie na słodkie w ciąży ciagnie :woohoo: A tu proszę miła niespodzianka :laugh:
Generalnie to ja wyniki mam lepsze jak przed ciaza :cheer:
A za chwile jedziemy zobaczyć wózek i jakieś duperelki dla maluszka do szwagierki wiec sobota wyjazdowa :blush:

10 lata 11 miesiąc temu #827482 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #827505 przez babajaga0087
Kocica - skoro ciągnie Cię na słodkie to pewnie dziewczynkę będziesz mieć, co? Bo tak niby mówią, chociaż ja będę mieć córcię a wcale jakoś nie jem dużo słodyczy.

anoda89 - a małżonek w pracy, że sama siedzisz, co? Z teściowymi to tak własnie różnie bywa, ale co zrobisz...

Lizzy - właśnie nie duża. Okazało się, że jest młodsza niż myśleliśmy :) Tak, że teraz niby miał mi się zacząć 23 tydzień, a zaczyna się 22 ;) Też właśnie nie mogłam się doczekać połówkowego, ale trzeba jakoś wytrzymać, na pewno wszystko będzie dobrze.

Katasza - to widzę, że u Ciebie przygotowania pełną parą. Dobrze, że mieszkam na wsi i tu nie ma centrów handlowych inaczej zapewne też co chwilę miałabym podobnego kaca pozakupowego;) Z drugiej strony jestem zwolenniczką zakupów internetowych i bardzo często muszę się przełamać i nie naciskać "kup teraz" :D

Ja dzisiaj na nogach od rana, robiłam obiad, sprzątałam, nawet sobie świeży sok z marchwi i jabłek zrobiłam, a za chwilę biorę się za ćwiczenia :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #827509 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #827681 przez Monia2408
Dziendobry w ten zimowy poranek. Ja weekend spedzam u tesciowej ;) wszytko podane nic robic nie trzeba znajomych tylko odwiedzamy. ;) Ale tu sniegu napadalo, szkoda ze sanek nie ma maz by Mnie powozil;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka