BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 11 miesiąc temu #828734 przez Monia2408
Nasza Niunia waga 470g
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #828737 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #828738 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #828740 przez Lizzy

10 lata 11 miesiąc temu #828742 przez Monia2408
Najważniejsze ,że wszystko dobrze na początku wizyty lekarz trochę się wystraszył bo moje ciśnienie tętnicze było 155/60,ale jak już wychodziłam zmierzył i było 120/60 :)
Co do fotelików też chcemy kupić maxi-cosi One są fajne i pasują do większości wózków.

10 lata 11 miesiąc temu #828745 przez babajaga0087
Dzień dobry:)

Kurna ja obudziłam się o 4 rano i nie mogłam już zasnąć :/ ale za to zrobiłam już sok z marchwi i jabłek, posprzątałam, lekką kawę wypiłam i zaraz jadę upolować jakieś mięcho na obiad :)

Katasza - z książek to zależy jakie lubisz, ale ostatnio czytałam debiutancką książkę jakiejś francuskiej autorki "wtargnięcie" bardzo ciekawa o lekarce psychiatrii, ze smutnych to "bidul" ale to bardzo mocne i przykre więc chyba w ciąży lepiej odpuścić. A ja po długiej przerwie zabiorę się chyba znów za twórczość Cobena :) seriali nie oglądam, więc nie polecę nic :(

Lizzy - dlaczego idziesz na drugie połówkowe badanie? Florek ładnie, chociaż pewnie mój by też kręcił nosem ;) tak jak kręcił na Tosię i Hanię, na szczęście Wiktoria mu się podoba, więc mamy już zgodność :) Bierzesz na glukozę cytrynę :)?

Widzę Dziewczyny, że Wy na całego szykujecie wyprawkę, już wózki, foteliki a ja kurna nic! Jakoś planuję zakupy na marzec, mam nadzieję, że ze wszystkim zdążę.

A co do nicnierobienia to cóż... sama niby narzekam, ale kurna należy nam się chyba chwila wytchnienia :) Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia.

10 lata 11 miesiąc temu #828751 przez Kocica
Monia super fotka :lol: w sam raz do albumu rodzinnego :blush:
Co do lenistwa jest tak dokładnie jak dziewczyny mowia :lol: na początku się dłuzy a potem raz dwa dni mijaja..a jak jeszcze masz w perspektywie przygotowania dla maleństwa to juz w ogole :blink:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #828753 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #828774 przez Lizzy
Babajaga - ja idę na jedno połówkowe - dopiero 24 lutego.

10 lata 11 miesiąc temu #828819 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #828821 przez Kocica
ja mialam zrobic sobie w piatek wolne i co i jak na zlosc musze przyjsc do pracy ale dobre i to ze tylko na chwilke (mam nadzieje)i zmykam :blush:
mam ambitne plany troche po sklepach sie pokrecic moze jakies okazje sie trafią :silly:
Katasza skad ja to znam :dry:
u mnie ile razy jestem w pracy nikt nic nie chce a jak tylko mowie ze mnie nie ma to placz i zgrzytanie zebow bo akurat na ten dzien bede niezmiernie potrzebna..

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #828832 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #828841 przez jakasse
babajaga-
idę na drugie ponieważ jest na NFZ w szpitalu w pracowni badań genetycznych, a że mialam tam skierowanie w 12tyg, to teraz na polowkowe automatycznie mnie wpisali ( na codzien chodze na wizyty prywatnie, ale wyszla nam podwyzszona przezierność karkowa w 12 tyg, najpewniej przez infekcje jaką mialam wtedy i dostalismy skierowanie na powtórne badanie genetyczne w 12 tyg w szpitalu )

katasza- Chyba się na niego zdecydujemy chociaz mysle jeszcze nad graco symbio albo sola city, ale w tym momencie najbardziej przemawia do mnie TAKO EXTREME , ze zdjęć wczesniej - tylko musze go zobaczyc jeszcze na zywo w sklepie , zeby sie nie rozczarować jak quinny mooddem :/

Co do fotelikow my chcemy maxi cosi 0-13 kg . potem bedziemy myslec co dalej ;)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #828849 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #828853 przez jakasse
biedna :( ja mam usg i wizyte w ten piątek, bardzo się cieszę :) Nastepna dopiero 20 lutego :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka