BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #830481 przez katasza
[hid
[/hide]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #830487 przez babajaga0087
Katasza - o jak dobrze, że wszystko w porządku :) No to rzeczywiście fachowa obsługa w tym szpitalu, wręcz z jak z jakiegoś serialu medycznego, ale tak powinno być, to przecież też są ludzie i mimo styczności z różnymi przypadkami na co dzień, każdego pacjenta powinni traktować indywidualnie i z uwagą. Ja wczoraj buszowałam trochę po allegro, przy okazji wystawiłam na sprzedaż kilka ślubnych gadżetów, bo nie planuję ponownie za mąż wychodzić ;) Ta koszula właśnie mi się spodobała, bo dużo jest takich hm... jak dla mnie mega obciachowych i wieśniackich (chociaż ja ze wsi jestem to może by mi pasowała :D )

10 lata 11 miesiąc temu #830496 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #830550 przez Lizzy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Babajaga - nie pisałam wcześniej, ale super te koszule. Wpadła mi w oko ta niebieska. Rozglądałam się po mieście i też stwierdzam, że same dziwne koszule są. Stwierdziłam, że teraz może trochę za zimno i są same babciowate. Poczekam aż się trochę ociepli i zacznę polować, a jak nic nie znajdę to wrócę na allegro.

10 lata 11 miesiąc temu #830582 przez anoda89
Koszule w misie i zyrafy mowicie :laugh: Ja mam taka jedna ale to mi maz kupil jak wyladowalam w szpitalu a ja z jedna koszula bo raczej wole spodenki i musial mi dokupic. Jak teraz bede kupowala sobie to jakies normalne bo tez nie lubie takich wole cos bardziej gustownego zeby sie maly matki nie wystraszyl :laugh:

Katasza dobrze ze sytuacja opanowana i zaczynasz mnie coraz berdziej przekonywac do tego szpitala.

10 lata 11 miesiąc temu #830590 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #830696 przez Monia2408
Katasza jak dobrze ze wszystko wmiare , a leki jakies Ci przepisali czy narazie masz tylko sie oszczedzac ?

10 lata 11 miesiąc temu #830698 przez jakasse
Katasza - fajnie, że jesteś w domu i że jest OK - trzymam kciuki by tak już zostało :)

A ja jutro o 12;30 mam wizyte- nie mogę się doczekać aż pooglądam brzdąca :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #830712 przez Mira_84
Katasza - dobrze, że już jestes w domu! Teraz relax, ksiażeczki, komputerek, przeglądanie allegro i może w jakieś seriale się wkręcisz - masz leżeć i pachnieć! Jak to dobrze, że trafiłaś na takich pozytywnych ludzi na IP.

Jakasse - zadroszczę jutrzejszej wizyty, czekamy na relacje ;)
kreskę na brzuchu mam, pępek wklęsły i jeszcze dłuuuga droga przed nim do wypukłości, smaruję się wszystkim co popadnie, rozstępów ciążowych brak(są za to inne,tzw. pamiątki po szybkim odchudzaniu... ;) ), włosków nie zauważyłam więcej.

Babajaga - fajne koszulki!

Anoda - ja też jestem posiadaczką jednej koszuli w żyrafkę... ale cicho szaaaaaaa! B) ;) hmmm, a po domu śmigam w kapciach w krowyyyy ( to też prezent od męża...- ehhh Ci faceci, co im w głowach siedzi...)

Kocica - spora już jest Twoja Córeczka :)

ehhh, ta pielęgniarka zdecydowanie minęła się z powołaniem, albo zły dzień miała czy co... najśmieszniejsze, że to była prywatna przychodnia Luxmed a nie rejonowa, po której bym się tego spodziewała.. w każdym razie, następnym razem na kłucie idzie Tatuś i najpierw sprawdzę, czy jest inna pielęgniarka w punkcie... ja wysiadam nerwowo. Wcześniej jakoś znosiłam takie sytuacje, a teraz odkąd znów jestem w ciąży to mam wrażenie, ze wszystko przeżywam 10 razy bardziej... może też Zosi mój stres się udzielił, że w taką histerię wpadła... :S

znów spać nie mogę....

czy 1.30 to dobry czas na kanapkę????? :silly:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #830728 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #830734 przez katasza
[

10 lata 11 miesiąc temu #830757 przez anoda89
Kataszw oj mnie tez wkurzaja takie gadki ze nie mam chwili dla siebie, jestem nie wyspana itp. Jak sie bez trudu w ciaze zachodzi i nie ma zadnych komplikacji to sie chyba nie docenia.

Tak w ogole Dzien Dobry.
Oj jaka mialam masakryczna noc, brzuch mnie bolal chyba od jelit. Masakra, dobrze ze jutro. Ide na usg.

10 lata 11 miesiąc temu #830783 przez Monia2408
To Katasza lez i nic nie rob Stefka dzielna dziewczynka np mnie tez na fb wkurzaja zarty o macierzynstwie o wygladzie kpbietu itp. Ale olac choc ostatnio przez to znajomego wykasowalam bo juz nie moglam ;) Anoda- Mnie pare dni temu tez bolal brzuch wysoko czulam okropne uczucie jakby jelita Mi ktos zgniats
tal wzielam nospe i pomoglo a lekarz powiedzial ze to normalne macica uciska nasze narzady pozatym pije syropek Lactuloze i pomaga i wyproznienia sa po niej normalne nareszcie ;/ Mira Ja mam tez apetyt jadlam nieraz o 1 i 5 w nocy ale przytylam 4 kg w ciagu 4 tyg. wiec wode pije ;) jak czuje w nocy ssanie ;) Milego dnia dziewczyny Ja dzis kolejny dzien piore i prasuje ubranka dla malej ;) a w weekend jedziemy ogladac mebelki :)

10 lata 11 miesiąc temu #830796 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #830821 przez Kocica

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka