BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 11 miesiąc temu #832609 przez Martyna82
Kocica - dobry naturalny sposob,ale smierdzacy ;) to syrop z cebuli. Kroisz 2-3 cebule w kosteczce,zasypujesz kilkoma lyzkami cukru,przykrywasz (lepiej jakis szczelny pojemnik ze wzgledu na zapach) i odstawiasz w ciemne miejsce.za kilka godzin cebula puszcza sok,pijesz po lyzce,dwoch kilka razy dziennie. Nie jest taki zly w smaku jaksie wydaje,a oczyszcza dosc skutecznie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #832626 przez Kocica
Martyna dzięki tez sie zaopatrze w takowy specyfiki a co tam jak sie kurowac to na maxa :laugh: Generalnie planuje nafaszerowac sie domowymi sposobami w ilosciach jakich tylko będę mogła no i w jakich mój mąż to zniesie :silly:
Katasza ja dzisiaj w menu tez mam ogorkowa
Dziewczyny super brzuszki macie :lol: Jest już na co popatrzec ;)

10 lata 11 miesiąc temu #832659 przez jakasse
katasza- u mnie tez dzis ogorkowa, wlasnie sie gotuje :)

niemąż przyjechał - wypieścił, wyprzytulał i wybyliśmy na zakupy :)
Pełna lodówka smakołyków :) Sama niestety nie jeżdzę juz na takie zakupy, by nie dzwigać ( mieszkamy na 2 pietrze :( (

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #832663 przez Lizzy
katasza - ja od niedawna wrzucam w próżniowe, bo zajmują duuuużo mniej miejsca. Jest to patent od szwagierki. Upchnę je pod łóżkiem, bo już nie mam nigdzie miejsca. Polecam takie z netto (dziś zrobiłam zapas) lub pepco bo pasują do każdego odkurzacza. Nie wiem gdzie będę miała miejsce na rzeczy Maluszka! :unsure:

Martyna - robisz smaka na jakieś inne jedzenie.. :)

Zjadłam talerz grochówki i już mam dość.. Chyba mąż będzie musiał się uporać z całym garnkiem :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #832706 przez Kocica
A ja dzisiaj mam fazę na ananasa i właśnie robię sos słodko-kwasny :laugh: I kurczaka w sezamie :) Jeszcze tylko ryż ugotuje i gotowe :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #832708 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #832763 przez jakasse
hehehe nakręcamy się widzę wzajemnie :)
ja po pysznej ogórkowej, opijam się nektarem bananowym - wielbie go od kilku dni :)

Jutro wolne , w domu posprzątane już nie mam pomysłu co robić- chyba posiedze troche nad papierkami, do 10tego musimy dostarczyc dokumenty ksiegowej wiec trzeba rozliczyc ewidencje sprzedaży i pojazdu.... i poplacic rachunki :d

Powinnam się wziac też trochę do nauki, w piątek egzamin ze stanów zagrożenia życia w pediatrii , powiem wam że jak oglądam prezentacje i zdjecia dzieciaczków chorych to aż mnie ściska -:(

10 lata 11 miesiąc temu #832785 przez anoda89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #832817 przez Kocica
Anoda ja frytki w weekend zjadlam :laugh: Dziś była faza na ananasa no i nieodłączne cytrusy i wszystko co jest słodkie :)
Aaa dziś był jeszcze makaron z białym serem, śmietaną cukrem i cynamonem duuuzo cynamonu :lol:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #832921 przez katasza
[hid]

10 lata 11 miesiąc temu #832929 przez Kocica

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #832934 przez katasza

10 lata 11 miesiąc temu #832939 przez anoda89
Hej. Mialam zupe zrobic ale cos mi brzuch twardnieje i dzien z ksiazka sie zapowiada. Pogoda ladna, slonce w okno mi swieci i zaduch sie robi.

Katasza moj maly tez ma mniej aktywne dni a czasami fika caly czas z przerwami na drzemki. Dobrze ze jestes taka czujna.

Ja w czwartek mam gina i moze da mi cos na te stawianie sie macicy bo magnez nie zawsze pomaga.

10 lata 11 miesiąc temu #832941 przez Kocica

10 lata 11 miesiąc temu #832948 przez katasza

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka