- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwcowe
Mamusie czerwcowe
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
A właśnie tez sa szkoly rodzenia przy szpitalach ktore biezemy pod uwage wiec musze sie dokladnie dopytac co i jak i pewnie tam bede chodzila
Katasza teraz jako kurka musisz dbać o kazdy szczegol wiec dobre zaopatrzenie lodowki to wazna sprawa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- Martyna82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Lumpki dobra sprawa, jak się lubi "grzebać" Ja zawsze lubiłam, nawet się kiedyś śmiałam, że jak mi żadne inny biznes nie wyjdzie to lumpeks założę
Ja też ostatnio nie mogę spać, wszędzie czytam, że najlepsza postura dla ciężarnej kobiety to na lewym boku, a ja całe życie na plecach i prawym boku, więc się przestawiam, już drugi tydzień, ale ostatnio zaczęło mnie boleć biodro, więc przez sen kładę się na plecy po czym zaraz się budzę, by zmienić pozycję, bo próbuję to kontrolować. Mój partner już ze mną nie wytrzymuje, bo ma bardzo lekki sen. A Wy jak śpicie???
Co do męskiego sprzątania hahaha, uśmiałam się Ja przestałam w ciąży sprzątać łazienkę, bo mamy bardzo małą i bez okna, wszystkie detergenty śmierdzą podwójnie.Mój partner do jej sprzątania się nie garnie, a jak już się zbierze, to zajmuje mu to 2 godziny (no ale dokładny jest) w ogóle jest śmieszny, ostatnio zebrało mu się na porządkowanie szafek w kuchni i lodówki, oprócz tego, że musiałam mu cały czas asystować to potem 3 dni otwierał te szafki i mówił : ale teraz tu jest dużo miejsca, prawda? Teraz dużo lepiej widać co mamy w lodówce, no nie? NO i co mam zrobić, oczywiście chwalę i przytakuję, tak się cieszy Nie mogę narzekać, bo mi pomaga w domu (oprócz gotowania i zmywania, bo nie lubi). Ale czasem rzeczywiście wolę sama zrobić, bo szybciej i po mojemu
Szkoda, że jak Twój, Katasza, nie jest skory do zakupów, uważa, że mamy jeszcze tak dużo czasu... żeby się nie zdziwił No ale ogólnie jest to typ - wszystko na ostatni moment, więc jakby nic nowego dla mnie.
A co do Twoich porad w formie listu, na pewno, tak jak pisze BABAJAGA, ludzie wstydzą się (wiem po moich klientach) chodzić do psychologa, więc może rzeczywiście to dobra forma i dyskretna na terapię. Interesująca. A mogę spytać, do jakiego klienta jest ona skierowana? Dla jakichś pojedynczych zdarzeń, czy będzie to jakiś stały dłuższy kontakt? Będziesz raz na jakiś czas spotykała się z nim, czy tylko przez listy? Na szczęście już nie idą tygodniami Życzę powodzenia! Dla Ciebie na pewno lepiej, bo możesz pracować z domu..
Dziewczyny, ja jeszcze nawet nie myślałam poważnie o szkole rodzenia... mówicie że od 23 tygodnia już się chodzi?? Ja u siebie w miejscowości chyba nie mam, a szpital mam 35 km i tam zapewne jest, trzeba będzie się rozejrzeć. Też chcę by mój partner był ze mną, myślę podobnie jak Wy..
Anoda, a ty spodziewasz się bliźniąt? Bo wspomniałaś, że "jak maluchy przyjdą na świat"..
Babajaga miłej kawki Ci życzę
Ogólnie chciałam Wam powiedzieć, że to forum daje mi dużo rozeznania w tym wszystkim, dziękuję Wam dziewczyny!
- Martyna82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie nie spodziewam się bliźniaków Pisałam ogólnie
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja zawsze spalam na brzuchu a teraz mam pozycje "brzuszno-boczna" i generalnie mam problemy ze spaniem bo zdarza mi sie obudzić w nocy i bolą mnie plecy i w ogóle jakaś taka połamana jestem
Lizzy dobrze ze już ci lepiej tak trzymać
Naszlo mnie na ptasie mleczko i salami z pieprzem dziwna to mieszanka ale cóż w ciazy wszystko dozwolone
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie da sie chyba spac tylko na boku bo biodra wysiadaja.
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa