- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwcowe
Mamusie czerwcowe
- jakasse
- Wylogowany
- gadatliwa
nie chcę nic mówić, ale to wcale nie tak że wstałam sama z siebie o tej 13 tylko zadzwonił telefon firmowy więc trrzeba było odebrać i zlecenie przyjąć
Ale już widze skutki dlugiego spania, coś pobolewa mnie glowa
Dziś miałam takie bujne sny (chyba przez to długie spanie) że jak je chciałam opowiedzieć niemężowi to zwątpiłam, czy takie głupoty chce mi się powtarzać !
NP. że upił się tak niemiłosiernie i obsikał mi łazienke i celował do wanny ( hahaha ) albo że bylismy u teściow i oni mieli synka niepelnosprawnego ktory mial 30 miesięcy i chowali go pod łóżkiem dlatego go wcześniej nie widziałam! :d aha nie wspomne juz o tym, że unosił sie u nich jakiś kwas w potwietrzu i musielismy siedzieć z maseczkach tlenowych , a ja przytulona do teścia :O - Boże. co za głupoty hehehehehehehe
Śniadanie zjedzone, idziemy z niemężem na spacer i kupić budyń, na ktory mam ogromną ochote
miłego dnia dziewczynki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Matko książko mi się kończą do czytania Muszę się sobie nowych poszukać bo z nudów uschnę.
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
Poza tym zaczynam porządki, myślę co by tu poprzestawiać itp
Anoda - mi się książki skończyły i chyba się złamię i zacznę czytać sagę lodu i ognia - przed kolejnym sezonem Gry o tron Nie chciałam tego ale już nie mam pomysłu co wymyślić..
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Martyna82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Katasza, to normalne, że się martwisz o swoją dzidzię, tym bardziej, że masz wskazania. Chyba rzeczywiście trzeba ograniczyć znajomych do tych "prawdziwych". Mi ostatnio znajoma (Hiszpanka) powiedziała, że bardzo wskazane jest wypić sobie jedno małe piwko dziennie.. Uspokajasz się, wspomagasz nerki... fajnie co? I też że lepie, jeśli się pali mało, to nie stresować się rzucaniem, tylko ewentualnie trochę jeszcze zmniejszyć dawkę...
POza tym to Gratuluję ostatniego dnia w pracy, mam nadzieję, że szybko zleci... a co konkretnie robisz?
Lizzy, ja pierwsze konkretne ruchy poczułam pod koniec 19 tygodnia, teraz czuję, ale nieregularnie wciąż i nie są mocne. Czy Twoją dzidzię już regularnie czujesz i nagle stała się apatyczna?? Zresztą zawsze chyba lepiej dla Ciebie nie denerwować się i wybrać do lekarza.
A jak wyszły bułeczki??
Jakasse - ja to dzisiaj miałam takie sny, że wstyd było partnerowi opowiadać hihi, poczułby się zdradzany :)ogólnie od dłuższego czasu mam je bardzo urozmaicone ;P
Kocica masz rację z tym traktowaniem w pracy... Znam wiele kobiet, które idą na zwolnienie za względu na okropną stresującą atmosferę.
A co do sprzątania czystego mieszkania nie szalej :)no chyba że Cię to odpręża
Dzisiaj ja będę tą, która pokazuje brzuszek Dwa tygodnie temu jeszcze nie było prawie nic, a teraz mam o taki... Czekam i czekam aż zaskoczy i wyskoczy taki prawdziwy ciążowy Gdzie ta moja dzidzia się mieści???
- Martyna82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Doceniaj to ze możesz sobie buty zawiązać bo ja już muszę mieć nogę wyżej albo męża obok
A może chodziło o piwko bezalkoholowe Tak żeby mózg oszukać
A co do brzuszka moja koleżanka jest w 8 mc a nikt by nie powiedział ze jest w ciazy..zero brzucha tylko cała sie zrobiła większa i maluch musi jej prze one uciekać bo często oddychać nie może a znowu moja siostra jak była w 3 mc każdy sie pytał kiedy rodzi taka była ciezarowa
- babajaga0087
- Wylogowany
- budujemy zdania
Lizzy - w sumie ciąża to dobry moment na pichcenie Ja tam piec zawsze lubiłam, ale z gotowaniem gorzej, po prostu nie umiałam za wiele, a teraz ciągle uczę się czegoś nowego, mamę mam pod ręką, więc tłumaczy mi co i jak i kiedy i gdzie dorzucić tak aby dało się zjeść
Zakupy udane Narzekałam wiecznie, że jeszcze nic nie mam a tu 3 godziny i zaopatrzyłam Wiki w następującą garderobę:
2x body,
1x rampers,
2x pajacyk,
1x piżama,
i śliczna sztruksowa sukienusia
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Babajaga fajnie ze zakupy sie udaly.
Ja czekam na meza i bedziemy robic makaron z serem. Jakos tak nas naszlo.
- babajaga0087
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Monia2408
- Wylogowany
- pierwsze słowa