BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #837293 przez katasza
[hi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #837301 przez Martyna82
Wlasnie zezarlam cale opakowanie orzeszkow w czekoladzie,350 kalorii na deser, 30 gram samego cukru..ehh, chcialam zostawic troche dla Carlosa(bo one byly z Polski) ale sie zagalopowala ;) no bo nie zostawie mu 4 orzeszkow,nie? ;p
Katasza, to przypuszczasz,ze kiedy bedziesz rodzic, w polowie maja? Ten czas to pedzi,ojej ojej..
Jak wspomnialam Carlosowi,ze wy macie juz listy i rzeczy kupione to stwierdzil,ze moze rzeczywiscie to juz czas niedlugo,by zaczac kupowac. Troche mi ulzylo.

Lizzy, co za uparta lekarka ;)

A co do rodzenia w lecie,to u mnie jak przygrzeje (miedzy czerwcem a sierpniem) (mieszkamy na poludniu) to i 50 stopni w sloncu,wiatr pali skore i w ogole nic tylko zaslonic rolety,pozamykac okna,wlaczyc wiatraki i spac sieste.od kwietnia do pazdziernika temperatura w ciagu dnia jest 25+, nie zebym narzekala ;), ale w sytuacji ciazy i malego dzidziusia to rzeczywiscie meczace.

10 lata 10 miesiąc temu #837302 przez Martyna82
Aaaa,super fajny pomysl sesja ciazowa. My czekamy az mi brzuszek wyskoczy w koncu i idziemy na plaze robic sobie tez ;)

10 lata 10 miesiąc temu #837304 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #837311 przez anoda89
Dziewczyny w C&A jest dostawa darmowa chyba do 16 lutego więc jak któraś byłaby zainteresowana ;)

Ja też będę miał CC na 100% już z ginem rozmawiałam i początek czerwca pewnie będzie cięcie. Powiem wam że jakoś mnie ono przeraża pomimo tego że już jestem po jednym ale wtedy byłam pod narkozą. Jakoś to będzie alby tylko przetrwać ten czas na pooperacyjnej bo odpocząć się tam nie da, cały czas się ktoś kręci i macica się obkurcza. Później to już luzik.

10 lata 10 miesiąc temu #837317 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #837323 przez anoda89
Katasza ja bardzo bym chciała żeby mąż był ze mną, raźniej trochę i bezpieczniej się bym czuła tylko mój mąż za bardzo nie chcę bo boi się widoku chociaż mówię mu że nie będzie nic widział. Mam nadzieje że jeszcze zadanie zmieni.

Mam pytanie czy wiecie jaka jest jakoś ubrań z C&A bo mi nigdy nie było po drodze a zamówiła bym sobie bodziaki i jakieś inne drobiazgi?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #837330 przez katasza
[hid

10 lata 10 miesiąc temu #837336 przez anoda89
Szok!!! Zmienił zdanie :cheer: Właśnie się pytałam czy będzie ze mną przy porodzie i powiedział "Jeśli nic nie będę widział to tak" :lol:
Powiem wam że ja też sobie nie wyobrażam żebym jego mogło zabraknąć w tak ważnej chwili. Po pierwszym porodzie bardzo mi pomógł i robił takie rzeczy do których normalnie się nie dotknie.

10 lata 10 miesiąc temu #837346 przez Klaudeczka
Ja właśnie nie wyobrażam sobie cc, nie wiem czemu..
Ale wszystko będzie dobrze, nie martwcie się dziewczynki ;)
ja dzisiaj odpuściłam robienie obiadku :P poszłam na pizzę z dużą ilością czosnku :lol:
Dzisiejsza pogoda mnie wykańcza.. jeszcze w dodatku cały czas mam dzisiaj napięty brzuchol, oby wszystko było dobrze..
Co do porodu też nie wyobrażam sobie go bez mojego boya ;) ale sam powiedział, że będzie przy mnie. Nawet go nie musiałam namawiać :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #837348 przez Martyna82
Anoda,jak dobrze ze twoj maz zmienil zdanie i bedzie z toba przy porodzie. To wydaje mi sie bardzo wazne, ty sie bedziesz czula bezpieczniej, on nie straci tego momentu,tak waznego w waszym wspolnym zyciu.

Jak bylam w c&a hiszpanskim to podotykalam troszke ciuszkow ;)bo zawsze lubie podotykac :) wydawaly mi sie dosc dobrej jakosci.

10 lata 10 miesiąc temu #837354 przez Kocica
Dziewczynki która ma ochotę na zapiekanke bo mnie trochę poniosło i w na synku do zapiekanke mi sie nie zmiescilo...kurcze te hormony :huh:
Mój mąż od początku mówił ze będzie ze mną przy porodzie i w ogóle cały czas przy mnie i malenstwie wiec o to jestem spokojna :blush: Zwłaszcza ze ile razy mam dola to mi mówi ze będzie/jest ze mną :)
Ech tak sie najadlam ze nie mam siły sie ruszyć..a tu za chwile angielski a potem biegiem na basen i pewnie jak wrócę to padne ale lubię te zabiegane wtorki :blush:

10 lata 10 miesiąc temu #837366 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #837374 przez jakasse
dziewczyny kupilam dziś w lidlu proszek lovela 2,8 kg za 21 zł !!! Normalnie za 21-22 zł jest 1,8 kg więc polecam się wybrać są i do koloru i do bieli :D zawsze to kilogram w prezencie :D

10 lata 10 miesiąc temu #837378 przez Klaudeczka
mój synuś! :lol:
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka