BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

11 lata 1 miesiąc temu #785131 przez anoda89
Super że Madziarah już w domu i fasolka rośnie zdrowo :)

U nas pewnie to będzie wyglądało tak że ja będę dawała propozycję a emek będzie mówił czy mu pasuje ;) Tak wolę bo jak on coś wypali to ręce opadają :silly: Kiedyś stwierdził że córkę możemy nazwać Celina bo mu się w piosence Kazika spodobało :huh: :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #785180 przez jakasse
My chcemy dla córy Zosia, a dla chłopaka Beniamin i raczej u nas się nic nie zmieni chociaż kto wie. . . . . :)

11 lata 1 miesiąc temu #785351 przez Kocica
jakasse Zosia to super imie ja tez chcialam zosie ale mezowi sie nie za bardzo podoba a Beniamin super oryginalne :laugh:
Kurcze czasem to trzeba ostrożnie z wyborem imion bo jak by nie bylo to na cale życie :laugh:
mam kolege co się nazywa Oktawian Klaudiusz :lol:
Kurcze dziś mam masakrycznie zly dzien a to dopiero poczatek..oby potem bylo lepiej :dry:

11 lata 1 miesiąc temu #785371 przez jakasse
A ja powiem wam że oprócz tego że jak na chwilke siąde to zaraz bym usnęła i trochę bolą piersi, to nic innego mi się nie dzieje :) Piękne słoneczko mnie obudziło - może to dlatego :)

11 lata 1 miesiąc temu #785464 przez madziarah3
Hej dziewczyny!!

Przepraszam Was za moją nieobecność- no ale musiałam pierw poogarniać wszystko, zanim znalazłam czas aby tu wejść i poczytać wszystko:)

Mira Fajnie że tu do Nas też dołączyłaś. Wiem, że tu na pewno mniej się udzielać będziemy no ale zawsze warto tu zajrzeć :)

hmm, co do wielkości fasolki to moja też jest troszkę do tyłu, no ale się tym nie przejmuję. już za dużo stresu i tak miałam. Więc teraz nawet o tym nie myślę.

Dziś muszę zadzwonić i umówić się na tą przezierczość.

Hmm, no a co do płci to ja wolałabym znów mieć córcie(bo ciuszki bynajmniej są po Julii :silly: ), no ale przeczucie mam że będzie chłopak :blink: Najważniejsze aby zdrowe.

A imie to Paweł niby ma wybrać bo ja wybierałam dla Julii, no i uparł się jak dla dziewczynki to Weronika a jak dla chłopca to Bartuś- ale mi się nie podobają bo ja wolałabym Basia lub Marysia a dla chłopca Witek lub Gracjan :)

Mama Aniołka 24.11.2013[*]

11 lata 1 miesiąc temu #785538 przez jakasse
Super, że już jesteś :) Marysia to b.ładne imię :)

11 lata 1 miesiąc temu #785839 przez anoda89
Hej. Madziarah fajnie że się odezwałaś :) Rodzice pewnie już wiedzą o fasolce?

Ładne imiona wybieracie :)

Wy już wszystkie tak daleko jesteście a ja zaraz 7 tydzień, zaraz będziecie chwalić się zdjęciami z USG :) Nie mam siły idę się kąpać bo zaraz usnę na stojąco ;)

11 lata 1 miesiąc temu #786186 przez jakasse
dziewczyny czy wy miewacie koszmary? mnie ostatnio strasznie męczą.... wczoraj snilo mi sie ze poronilam, krew lała się ze mnie jak z kranu, nikogo nie bylo w okol kto by mi pomogl. Dzis natomiast snilo mi sie ze sie poparzylam i mialam cale uda i posladki w bliznach okropnych .... Sądzicie że to sprawka hormonów???

11 lata 1 miesiąc temu #786201 przez Kocica
Hej :lol:
Madziarah super ze wszystko już dobrze z Wami :laugh: A Marysia byla by u mnie gdyby nie to że mam 5 w rodzinie :laugh:

Jakasse mi tez się snilo ze poronilam a najgorsze bylo to że to byl okropnie realistyczny sen i jak sie obudzilam nie wiedzialam gdzie jestem i co sie dzieje...masakra :( ale to hormony i nerwy czy jest wszystko ok. Tak sobie to tłumacze..

11 lata 1 miesiąc temu #786296 przez madziarah3
Hej!

anoda Moja mama nadal nie wie. Boje się jej powiedzieć.

A co do snów to ja raczej takich koszmarów nie mam- bardziej śnią mi się jakieś zboczuchy hehe :blush:
Ale zapewne to przez hormony :)

Ładne też jest Hania ale moja kuzynka ma więc nie chce zgapiać

11 lata 1 miesiąc temu #786327 przez Kocica
Madziarah nie zazdroszcze ci sytuacji..choć mi sie wydaje ze lepiej powiedzieć teraz niż domyśli sie sama jak brzuszek bedzie widoczny..ale pewnie nie jest to latwe :dry:
trzymam kciuki zeby sie wszystko dobrze ułożyło i nic sie nie martw wszystko będzie dobrze :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu #786389 przez anoda89
Hej.

Madziarah kurcze szkoda że kobieta nie potrafi zrozumieć pewnych rzeczy i powinna cieszyć się z wnuczków. Pogadacie to może jakoś się ułoży.

Sny to ja też mam dziwne ale jak to mówią sny się na odwrót sprawdzają :)

Jak się czujecie bo ja nawet nieźle i jakoś mnie nie mdli aż się zaczynam bać i wolę żeby wszystko wróciło :dry:

11 lata 1 miesiąc temu #786417 przez Kocica
Ja w porownaniu z tym co bylo wczesniej teraz czuje sie beznadziejnie..moze to tez przez pogode juz sama nie wiem :dry: no i duzo pracy co tez napewno ma wplyw ale co zrobić..na święta bedzie troche wolnego :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu #786547 przez madziarah3

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No to się wygadałam :)

Ja nawet nawet się czuje, tylko z chęcią oddałabym się w ręce jakiegoś nasażysty, bo wszystko mnie boli :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786651 przez anoda89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka