- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwcowe
Mamusie czerwcowe
- Mira_84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jak wszytko się szczęśliwie potoczy to również zostanę mamą w czerwcu 2014
i tak jak madziarahh jestem już mamą styczniową 2013 - mam 9,5 miesięczną córeczkę Zosię. W piątek byłam na USG, widziałam fasolkę i serduszko. Termin z OM mam na 22 czerwca, ale fasolka jest o tydzień mniejsza jak na razie, więc termin ruchomy w okolicach końcówki czerwca..
Coś o mnie... mam 29 lat, jestem z Wrocławia. Samopoczucie na razie baaardzo marne, jestem jak zoombiee....
Anoda- bardzo się cieszę że Ciebie tu widzę! Gratulacje (jako styczniówka 2013 podczytujaca lutówki). Ja też na luteinie, bo to moja czwarta ciąża, dwie przed Zosią niestety straciłam. ale teraz będzie dobrze, musi być
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
No i kolejna z Wrocławia Dziewczyny my to sie pózniej musimy na jakiś spacer z maluchami umowic
Dziś czeka mnie domowa impreza ale jestem tak zmęczona ze najchętniej bym z łóżka nie wstawala nie mówiąc o wychodzeniu gdzieś..
No ale mamy oficjalnie powiedzieć ze jestem w ciazy wiec trzeba jakos wygladac Najlepiej promiennie
- Mira_84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jeśli oficjalne ogłoszenie dobrej nowiny, to musisz wyglądać wieczorem kwitnąco dobrze, ze masz dużo czasu by się wyszykować. Ja dziś muszę kupić sukienkę na wesele , impreza juz za tydzień a ja przez to samopoczucie to nawet myśleć nie chciałam o chodzeniu po sklepach, a teraz mam nóż na gardle. Do tego zakupy z 9 miesięcznym maluchem to naprawdę wyczyn jest, uhhhhh
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
I może uda sie nam jakos wcześniej spotkać hehe zawsze to będzie można porozmawiać na "żywo"
Wiesz czasem zakupy są męczące nie mówiąc o tym ze z małym dzieckiem..
Ja juz zaczynam sie szykować to pewnie sie wyrobie Facet ma łatwiej ubiera garnitur i tyle
- jakasse
- Wylogowany
- gadatliwa
Wczoraj cały dzień się nie odzywałam, bo cały dzień przeleniłam się w łóżku , jakoś siły nie mialam by funkcjonować , a wieczorem byłam z mamą na koncercie jubileuszowym zespołu BAJM - choć fanką zbyt nie jestem jakąś , ale czasem, z mamą robimy sobie takie wspólne wypady we dwie
Kolejny tydzień minął , za dwa dni zaczynam 10 tydzien To już 5 tygodni odkąd wiem o malenstwie
co do zmian to skóra na twarzy przesuszona i wypryski i paznokcie jakoś zadziwiajaco twarde i nie łamliwe
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Wiec jak byś miała ochotę na jakieś ciażowe plotki przy herbatce to daj znać zrobię sobie wyjście sluzbowe
Ja juz zaczęłam 10 tydz. Leci ten czas kurcze
Pamietam jak dopiero myślałam o zajściu w ciążę
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Mira a no ja styczniówki 2013 też podczytywałam i teraz też zdarzy mi się poczytać co tam u was słychać. Na początku byłam i na styczniówkach ale że termin bardziej na luty mi wypadał to przeniosłam się na mamusie lutowe Widzę że masze maluszki troszkę mniejsze ale dogonią Gratuluję oczywiście fasolki Masz jakieś wieści od Madziarah??
Kocica ciekawa jestem reakcji najbliższych, pewnie radość niesamowita. Czekam na wieści
Ja mam syfy niesamowite i jak nastolatka wyglądam
- jakasse
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziś dzień w pracy spędziłam, potem obiad u mamy i tez się trochę przespałam bo przy kawie włączyli jakiś dramat na HBO i padłam Teraz wrocilismy do domu, czeka na mnie sterta garów z wczoraj A TAK MI SIĘ NIE CHCE jeszcze wlosy musze zafarbować bo wygladam strasznie
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Jedna cześć rodziny juz wie i oczywiście wszyscy sie cieszyli i gratulowali
No inoczywiscie każdy ze bawić pomoże..zobaczymy
Żale moje samopoczucie jest tak beznadziejne ze szok...wszystko mnie boli mdli mnie okropnie i nie ruszylam tunczyka którego uwielbiam..
Jutro druga impreza i juz cała najbliższa rodzina będzie wiedziała Reszta sie dowie poczta pantoflowa
- jakasse
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale nie ma sie co martwić na zapas jakos to bedzie
Dziś druga impreza Marcinowa wiec kolejne oficjalne ogloszenie
Ale fajne jest to ze wszyscy sie cieszą i gratuluja
- jakasse
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mira_84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kocica - to masz maraton imprezowy! to miłe, jak wszyscy się cieszą. a co do poczty pantoflowej, to fakt- to najszybsza i najskutezniejsza poczta 24h/7
jakasse- z tą pomocą po urodzeniu to różnie bywa... każdy wpada na kawkę, ciasteczko, ponosi maluszka i fruuu do siebie, a ja sprzątam przed wizytą, sprzątam po wizycie ale też fakt, nie mam we Wrocławiu żadnej rodziny, moj mąż też nie i dlatego nam ciężko. co do imion, rozmawiamy o tym, na razie tylko wersja dla dziewczynki, bo jakoś oboje się nastawiliśmy na drugą córeczkę. mój ślubny chce Hanię
anoda - ja też jak nastolatka wyglądam... masakra! jeszcze w sobotę na wesele madziarahhh jest już w domu, z fasolką jest ok, na razie się ogarnia po powrocie i małą Julcią zajmuje.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Kocica ciekawe jak w praniu wyjdzie z tym pomaganiem Fajnie że wszyscy się cieszą i oferują pomoc miło jak się takie słowa słyszy Czekamy na relacje z drugie imprezy
Ja na razie się jakoś nad imieniem nie zastanawiam, poznam płeć to będzie się myślała ale dla chłopca mam już wstępnie Tymek Tak przypadkiem wpadło mi w ucho już w poprzedniej ciąży tylko mąż musi zgodzić
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
I co najważniejsze każdy sie cieszy i gratuluje
My nad imionami jeszcze nie myśleliśmy ale wybór będzie nasz wspolny Jak planowaliśmy dziecko to łatwiej było zdecydować..choć nasze pierwsze typy to Florentyna i Kordian ale czy tak zostanie sama nie wiem
Super ze z madziarahhh i jej maluszkiem jest juz wszystko dobrze I ze juz w domu bo szpitali chyba nikt nie lubi..