BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

11 lata 2 miesiąc temu #846986 przez jakasse
no i standardowo ja antybiotyk na 12 dni i Dawid tabletki chroniące.

Następna wizyta 30 marca :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #846987 przez anoda89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 1 tydzień temu #846992 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #847030 przez Martyna82
witam Was popołudniowo

11 lata 2 miesiąc temu #847031 przez Kocica
Wracając do domu weszlam do lumpka i kupiłam nowe bodziaki z matkami po 3zl i boska sukieneczke blekitna z białym w sam raz na ciepłe dni :lol:
Właśnie sie piora potem sie pochwale :cheer:
Jakasse super te bodziaki ale takie maciupkie ze szok :laugh:
No i fajnie ze już wiecie z czym walczycie..a wasz Franio ma widocznie ciekawsze rzeczy do robienia u mamusi w brzuszku niż pozowac do zdjec :silly: Ale pewnie jeszcze popozuje :blink:
Monia oby wszystko było dobrze trzymam kciuki :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 1 tydzień temu #847079 przez katasza

11 lata 2 miesiąc temu #847089 przez jakasse
Martyna - my myslimy miedzy quinny moodd, graco symbio a stokke xplory .

11 lata 2 miesiąc temu #847112 przez katasza

11 lata 2 miesiąc temu #847119 przez babajaga0087
Jakasse - z mojej córy też modelki nie będzie, podobnie się zachowywała i nici ze zdjęcia, ale nic to, jeszcze będzie wiele okazji do zrobienia zdjęcia;)

A ja wróciłam niedawno ze szkoły rodzenia i mam takie jakieś mieszane uczucia, oprócz mnie było 6 par, początkowo trochę głupio się czułam, że tylko ja jestem sama ale już po kilkunastu minutach wiedziałam, że dobrze zrobiłam, że nie wzięłam tam męża. Babka mówiła ciekawie, ale 90% z tego sama już wiedziałam... no i zwiedziliśmy porodówkę i salki, wszystko nowiutkie, czyste i kameralne, tylko teraz to nie wiem czy lepiej było tego nie oglądać, jakiś taki stres poczułam widząc te fotele do porodów itp...

11 lata 2 miesiąc temu #847169 przez Lizzy
babajaga - my na szkołę rodzenia wybieramy się pod koniec marca.. relacjonuj jak tam u Ciebie. Wierzę, że widok foteli do porodu może zestresować.. ja nawet nie chcę o tym myśleć..

Katasza - ty to jesteś błyskawica w załatwianiu spraw!

Jakasse - oby to był ostatni antybiotyk.

Martyna - my zastanawiamy się między Tutuek Grander Alu, Tutek Tirso. Ostatnio doszedł Jedo Fyn Memo.. Biorę też pod uwagę Adamex Parejo Len.. Zobaczymy..

A ja dziś farbowałam włosy :) W końcu - odrosty miałam już na kilka cm :( Przyszła koleżanka i mi pomogła i teraz znów jestem blondynką :) :) :) Anoda - wyszedł mi trochę jaśniejszy kolor niż wcześniej - może to jakiś wpływ ciąży? Nie wiem - ale cieszę się, ze wszystko się udało i będę wyglądała jak człowiek na swojej imprezie urodzinowej :silly:

Kocica - czekam na zdj łowów ;)

11 lata 2 miesiąc temu #847248 przez Monia2408
Dziendobry a Ja spac nie moge zjadlam juz platki z mlekiem mezus wstal do pracy i dziwi sie, ze Ja spac nie moge. My mamy wozek mutsy transporter dostalismy od mojego kuzyna przedwczoraj przyszedl,material jak nowka wiec zakup nam odpada jak narazie. Co do lekarza to dzis mam ginekologa na abonament i od niego wezme skier. do urologa i na usg nerki
A do swojego prywatnego gina ide w poniedzialek. Katasza moj gin. W ten weekend dopiero wraca wiec w poniedzialek dopiero z nim bede gadac.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 1 tydzień temu #847276 przez katasza
Ten wózek jest super, tez go ogladalismy.
[/hide]

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #847279 przez katasza

11 lata 2 miesiąc temu #847292 przez Kocica
Hej dziewczynki :)
Wy spac nie mozecie a ja ostatnio mam taka faze na spanie ze ledwo rano wstaje..albo budze sie w srodku nocy wyspana :pinch:

Katasza co do jedzenia mam chyba podobnie jak ty..zjem za szybko albo za duzo i :X a nieraz jestem mega glodna..ostatnio moje kanapeczki w pracy dziele na 8 kawalkow i co pol godz jeden doslownie a i wtedy potrafi byc nie ciekawie :dry:

A to moj wczorajszy zakup :cheer: ja mam prawie identyczną tylko w krate roz, biel, fiolet :cheer:

[url=

fotka kiepska ale ubranka jeszcze mokre bo wypralam wszystko odrazu..A i udalo mi sie kupic tez worek do spania za 3zl B)

11 lata 2 miesiąc temu #847300 przez katasza

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka