BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #846813 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #846826 przez babajaga0087
Dzień dobry Dziewczyny,

Monia - ja używam już od trzeciego ciąży miesiąca Mustelii - droga jest, ale póki co nie mam ani jednego rozstępu, a przytyłam jednak nie 8 ale 9 kg... chyba, że mam tak jak Lizzy - kiedyś właśnie ważyłam tak jak teraz w ciąży i schudłam więc przez to może skórę mam bardziej elastyczną ;) Mustelę też polecają jak już właśnie pojawią się rozstępy.

Kocica - akurat Nicole są tutaj u mnie na wiosce chyba ze trzy, więc mnie nie zdziwiło, ale pozostałe imiona to jakaś porażka... a swoją drogą kiedy Ty w końcu zamierzasz przestać pracować :)? a i zrobiłaś mi smaka na rybę, no cóż, najwyżej wezmę wędkę, przynętę i pójdę nad pobliskie jezioro w końcu mam ich tu sporo :D

Martyna - ja dzisiaj pierwszy raz w życiu piekłam pączki, wyszły pyszne! Co prawda zeszło mi z tym pół dnia, a i się uklnęłam, że robię je pierwszy i ostatni raz, bo właśnie to ciasto tak się rozłaziło, lepiło, że groziłam mu, że zaraz wyleci za okno, jednak po upieczeniu bajka... :)

Katasza - ehh to Ci współczuję, ale ważne, że myślisz pozytywnie, to podstawa! Też się już nie mogę doczekać choćby maja, wiem, że zleci a mimo to ciągle odliczam tygodnie i miesiące.

10 lata 10 miesiąc temu #846838 przez Kocica
Babajaga beze mnie w pracy ani rusz :laugh: moj szef by sie zaplakal chyba bo jestem jedyna osoba ktora ogarnia jego sprawy i wie co gdzie ma :blush:
a tak na powaznie jeszcze ze 2m-ce bo coraz mi ciezej i nie chodzi o prace ale w ogole poruszanie sie po uczelni(a u nas nigdzie windy nie ma)jest troche meczace :dry:

zawsze debiuty kulinarne sa najgorsze i pada nigdy wiecej a potem wychodzi pyszne jedzenie i zapala sie mysl ze moze jednak kiedys to powtorze B)
i gratulacje paczkow dla mnie to by bylo jak wejsc na ewerest :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #846847 przez anoda89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #846861 przez Lizzy
Upolowałam tylko 4 pączki! W 2 cukierniach nic już nie było - mają dowieźć po 14:00 :ohmy:

A ta ikonka jest jak klikniesz przy tworzeniu wiadomości - więcej grymasów :evil: ;)

10 lata 10 miesiąc temu #846868 przez katasza
:X :X :whistle:

haha jakie czadowe

Lizzy dietetyczna ta twoja cukiernia

10 lata 10 miesiąc temu #846882 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #846893 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #846900 przez Monia2408
Kurde stresy do konca ciazy sa masakra ani chwila oddechu ;) 0by dzidzia trzymala sie dzielnie. A Ja wlasnie pospalam 2 h :) to Katasza jutro poszukam tego balsamu co mi polecasz :) Ja zero poczkow dzisiaj ale zaraz sie ogarne i spacerek do cukierni zrobie.

10 lata 10 miesiąc temu #846901 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #846910 przez Monia2408
Narazie ok jutro ide do lekarza i w poniedzialek tez :) Narazie nie boli stosuje sie do zalecen nospy nie biore ;)

10 lata 10 miesiąc temu #846915 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #846949 przez jakasse
WROCIŁAM :)

Na wstępie, KATASZA- specjalnie z myślą o tobie , weszłam dziś do c&a zobaczyć wcześniakowe ciuszki. Zrobiłam nawet zdjęcie 2 spioszków, reszta była jakaś bardziej chłopięca :)
Rozmiary : 46, cena 29.90 zł

Co do wizyty: NIE MAMY FAJNEJ FOTKI :(
młody był cały czas profilem, raz się obrócił - ziewnął i dalej się przytulił :(
No nic, modela z niego nie zrobimy ;)

Wymiary : waga: 840g (odpowiednik 25tydzień3dzień) , wymiar dwuciemieniowy główki : 6.80 ( odpowiednik 27tydzien3 dzien), obwód brzucha 21 cm ( odpowiednik 25tydzien 4dzien), długość uda 4.63cm ( odpowiednik 25tydzień 3 dzień ) obwód główki 24.22 cm ( odpowiednik 26tydzień 2 dzień )

Płyn owodniowy, dł. szyjki - OK. Przepływy pępowiny OK. Ujscie zamknięte. Piersi OK.
Ciąża rozwija się prawidłowo.

10 lata 10 miesiąc temu #846963 przez Lizzy
Ekstra Jakasse!
No i świetne śpioszki :)

10 lata 10 miesiąc temu #846983 przez katasza

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka