BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #847573 przez Martyna82
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #847575 przez Martyna82
to takie już na zimniejsze dni :)
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #847576 przez Martyna82
a i jeszcze to :)
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #847579 przez Martyna82
Dzięki kocica :) Choć jak teraz patrzę tu u mnie tendencyjnie się zrobiło :) biało albo w różowo malinowym tonie :P mam jeszcze ileś tam sukieneczek i spodenek dżinsowych na szczęście dla równowagi :P, a zresztą u nas bedzie tak upalnie do końca września, że nie będę za bardzo małej mogła stroić. W domu na pół golaska, a na zewnątrze gruba warstwa kremu z filtrm i coś super lekkiego :)

10 lata 10 miesiąc temu #847580 przez babajaga0087
Martyna - widzę, że garderoba Carmen coraz większa, piękne te butki, a jakie ponczo ahh...
nie wiem jak w innym szpitalu ale w tym, w którym ja będę rodzić każdą kobietę wcześniej pytają czy zgadza się na lewatywę i golenie. Chociaż z tym goleniem jak czytałam to właśnie spodobał mi się pomysł jakasse - co by na wosk iść wcześniej, jakoś sobie nie wyobrażam żeby mąż mnie golił... my to w ogóle chyba jakoś odstajemy od normy ;)

A ja dzisiaj przesadziłam znów z ćwiczeniami i sprzątaniem, w krzyżach mnie boli mocno, jadę po 18 na angielski, a jak tylko wrócę to walnę się na łóżko i do jutra nic, ani nikt mnie nie ruszy, o!

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #847587 przez Martyna82

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #847588 przez Kocica
Ja tez sie staram w domu ćwiczyć choć nie zawsze jest czas chęci i ochota..
Martyna superowe ciuszki :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #847649 przez Mira_84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #847657 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #847745 przez Lizzy
Dzięki za odpowiedź dziewczyny!

Martyna - świetne te ciuszki.. a jeżeli chodzi o conversy to rewelacja.. aż mi się zachciało za szydełko zabrać..

Mira - no to chyba muszę sobie lusterko sprawić.. dziś znów brzucho urosło i z goleniem jest już w ogóle ciekawie ;)

Wrzucę jutro albo pojutrze zdjęcia jak w przeciągu miesiąca brzuch mi się zmienił. Dopiero jak oglądam fotki z cotygodniowej "sesji" widać jak cały czas rośnie ;) Tak to czuję po ciuchach albo po tym jak się układa jak siedzę na kanapie :S

10 lata 10 miesiąc temu #847747 przez Klaudeczka
Witam was dziewczyny!
nie jestem zła o nic :P a z pierścionkiem, to po prostu was zapytałam jak wam się wygląd podoba, a nie cena :P nie jestem aż taka głupia, żeby o takie bele co się obrażać :)
coś nie mam weny do pisania, nie chce mi się trochę na komputer wchodzic. W dodatku gdzieś ostatnio gorzej się czuje ;/
Martyna świetne ciuszki!
co do szkoły rodzenia, to przemyślałam to i chyba się tam nie wybieram :P
zastanawiałam się do kogo będzie podobny synek :P bo słyszałam, że synowie z reguły są podobne do matek, ale czy to prawda to się okaże :P

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #847749 przez Mira_84
Klaudeczka - fajnie, że się odezwałaś :) ja też ostatnio z weną do pisania mam problem i samopoczucie siada...

mam nadzieję, że mój syn będzie podobny do męża . Już wystarczy, że córka to moja kopia :silly: poza tym nie wyobrażam sobie siebie w wydaniu męskim, hehehehe. No i ja z tych kurduplastych a mąż wysoki :blink:

jak przygotowania do matury? Masz siłę by się uczyć?

Lizzy
- wrzucaj koniecznie! :) fajna pamiątka :) ja znów ten temat przespałam....

10 lata 10 miesiąc temu #847751 przez Klaudeczka
Mira a ja powiem Ci właśnie, że chciałabym zobaczyć swoje odbicie :P podobno ładną mam twarz, tak wszyscy twierdzą :P
przygotowania do matury... nic jeszcze nie zaczęłam robić, oj czuję że będzie ciężko ;/ ale moje siły na nauke.. nie mam siły czasem żeby z łozka wstać.. W ciągu dnia jestem cały czas zmęczona ;/

10 lata 10 miesiąc temu #847770 przez anoda89
Dzień dobry :) Jeszcze w lóżku ale zaraz wstaje na śniadanko. Wczoraj padłam nie wiem kiedy, z mężem obklejaliśmy ulice plakatami reklamowymi i się przy tym umęczyłam. Niby samochodem jeździliśmy ale już mi energii brak.

Jaki sen miałam, że urodziłam trojaczki :laugh: Dwóch chłopców i dziewczynka a najlepsze jest to że nie wiedziałam o nich i nie byłam przygotowana więc spali w jednym łóżeczku :woohoo:

Martynka fajne ubranka :)

Klaudeczka fajnie że się odezwałaś. Powoli i się wszystkiego nauczysz, masz jeszcze troche czasu do maja.

Więcej postow nie pamiętam.

10 lata 10 miesiąc temu #847833 przez jakasse
Cześć dziewczyny - ale piękny dziś dzień !!!

Szkoda, że humor nie za bardzo. Głowa mnie coś pobolewa.
A dzis mamy ślub :( Co prawda to ostatnie takie zlecenie ale taaaaaaaaaaaak mi się nie chce :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka