BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #853300 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #853313 przez anoda89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #853316 przez Kocica
Dzień dobry wiosennie :cheer:

Pogoda piekna normalnie az zyc sie chce :laugh:
U mnie dzis w pracy temat wakacji..i kazdy sie chwalil gdzie jedzie i w ogole a ja na to ze moje wakacje to porod taka atrakcje sobie wymyslilam :lol:
I tak doszlam do wniosku ze chetnie bym sobie tak na tydzien gdzies wyskoczyla B) ech trzeba bedzie cos pomyslec :blink:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #853332 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #853342 przez Kocica
Właśnie my tez chcemy wyjazd przelozyc na pozniej ale pojechala bym sobie tak na tydzien gdzies kosci powygrzewac ale wlasnie z urlopem problem :dry:
ale mamy w planach we wrzesniu gdzies pojechac tak na dlozszy weekend :)
Dzis jak wstalam (a byla to 5) to ptasie towarzysttwo tak ladnie spiewalo ze az przyjemnie bylo wyjsc na dwor :cheer:

10 lata 10 miesiąc temu #853345 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #853366 przez Kocica
Katasza nie ze ja tak z wlasnej woli :blink: musialam byc dzis wczesniej w pracy..i rano bylo zimno, ciemno, i nie przyjemnie ale za to teraz super i dzis kolo 13 mam plas wyrwac sie z pracy :lol:
zobaczymy jak to bedzie :blush:

10 lata 10 miesiąc temu #853411 przez Lizzy
Hej!

10 lata 10 miesiąc temu #853436 przez jakasse
własnie wrocilam z glukozy i popijam koktail z malin, co prawda mrożonych ale z naszego ogródka na wsi, nie z hortexu :) hehe. Wczoraj odbiłam się od drzwi na glukozie - nie mogłam zaplacic kartą, a nie mialam gotówki przy sobie :/ Na szczescie wybrałam się ze znajomą która robiła badanie beta hcg, więc przynajmniej mialysmy odhaczone 'spotkanie na plotki'

dzis pojechalam do mojej ukochanej diagnostyki i w koncu mam to z głowy, przy okazji zrobilam od razu morfologie by mieć juz z glowy :)
3 wklucia w ręce, ech trochę piecze.

ROBIŁYSCIE GLUKOZE 3 czy 2?
ja robilam 75tkę 3 pomiarową.

ale babeczka się pytała czy robimy 2 czy 3....
nie wiem jaka jest roznica :)

Biegne zaraz na poczte.

mówiłam wam że maluch dostał pierwsze trampki?
i bluzę, trochę nie pasuje .... koło moich eleganckich sweterków naszykowanych dla młodego,
ale niech będzie :)

10 lata 10 miesiąc temu #853444 przez Kocica

10 lata 10 miesiąc temu #853448 przez jakasse
ja robilam pakiet dla kobiet w ciąży calkowity w diagnostyce za 350zł. Ale wszystko toxo, rozyczka, hiv, grupa krwi, morfolofia, mocz itd Teraz tylko co miesiac powtarzam mocz i morfologie zeby mieć pewnosc ze jest OK :)

10 lata 10 miesiąc temu #853453 przez Kocica

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #853466 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #853482 przez babajaga0087
Dzień dobry:)

Katasza - ja też źle dzisiaj spałam, od 3:30 to już w ogóle oka nie zmrużyłam, rano katar i coś w gardle mi siadło :dry:
Ale mimo to dosyć się rozkręciłam, upiekłam ciasto, a przed chwilą byłam na godzinnym spacerze - pogoda cudowna, ale z tego co patrzę ma być tak tylko do soboty :dry:

Glukozę też miałam 3 próby.
A za całość badań na początku ciąży zapłaciłam jakoś 290 zł, mam to szczęście, że mnie mama kłuje kiedy trzeba i z domu nie muszę wychodzić, bo przed pracą mi podrzuca do laboratorium krew i mocz a później odbiera wyniki. Przy czym szkoda, że glukozy za mnie wypić nie mogła :D

Jakasse - ja też korzystam z takich malin, truskawek i borówek, mama zamroziła całą szufladę owoców i teraz ciągle robię z tego koktajle - pycha :)
Mnie się bluza podoba, na pewno jest wygodna.

Lizzy - ja z kolei wiosennej już nie dopinam, musiałam zainwestować w nową :)

10 lata 10 miesiąc temu #853488 przez Lizzy

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka