BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 9 miesiąc temu #856129 przez Martyna82
hej dziewczyny

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #856132 przez anoda89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Martyna ładny brzuszek :)

10 lata 9 miesiąc temu #856136 przez katasza

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #856141 przez jakasse
Hej dziewczyny :)

My dziś wstaliśmy późno po wczorajszym ciężkim dniu - przemeblowanie wyszło bosko,
łóżeczko również jest cudowne, lepszego sobie wymarzyć nie mogłam - Jestem dumna z Dawida,
trochę się narobił - całe łóżeczko musiał najpierw zetrzeć papierem ściernym, a te szczebelki to masakra ! Potem 2 warty farby.... i GOTOWE :)

Teraz popijam roibosa i myślę, że niedziele spędze nad prcą, może na chwilkę wyrwę się do galerii koło domu :)

ps. martyna masz cudny brzusio - wyglądasz na 16-18 tydzień max :) Chudiznka :)

10 lata 9 miesiąc temu #856149 przez Kocica
Hej dziewczynki :laugh:
Martyna super brzusio :blush:
Ech przez ten deszcz tak złe spalam ze masakra co zasnelam to walil o szybę tak ze budzilam sie odrazu :dry:
Wczoraj byłam oglądać porodowke i super pozytywne wrazenie :lol: A co najważniejsze wszystko jest bezpłatne i nawet wanna do porodu w wodzie I znieczulenie epiduralne na życzenie :lol:
Dziewczyny czy wy będziecie wykupywac opiekę poloznej? Bo ja sie tak zastanawiam..położna z która rozmawiałam wczoraj mówiła ze można ale to nie wpływa na jakość opieki..no i już sama nie wiem :unsure:
Kurcze spacer po porodowce nagle mi uświadomił ze za chwile będziemy sie rozpakowywac :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #856152 przez jakasse
ja też o tym myslalam, mam kilka znajomych poloznych , ale jeszcze nie wiem- okaże się.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #856154 przez Martyna82

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #856174 przez jakasse
Hehehehehe jaki długi esej :)

Nie ustka to grafika zrobiona w photoshopie, taki pędzel - Dawid co prawda usta ma ładne, ale nie dałby sobie wymalować na czerwono hehe.
Łożeczko skonczone- wyszło pięknie. Dziś je przywozimy, bo malowaliśmy u nas w pracowni a nie w mieszkaniu. Zrobię fotke i wam pokaże :)

Mmm ja bym zjadła gyrosa, chodzi za mną od kilku dni - niezdrowe mięcho i frytki.
Nie wiem czemu, nigdy wczesniej nie przepadałam za takimi rzeczami.....
teraz popijamy standardowo koktajl z malin i zaraz beirzemy się za obiad :)
Lubię leniwe niedziele.....oj lubię.

Troche zepsulam sobie humor bo wyswietlil mi sie na glownej stronie forum temat ' płód z niewyksztalconą czaszką' - coś takiego - weszłam i zaczelam czytać o dziewczynach które musialy sie zdecydować na zakonczenie ciąży, wypowiadała tam się też nasza ANODA. Strasznie mi się zrobiło przykro, smutno - tak bardzo nie jestem sobie w stanie wyobrazic tego bólu ! U nas też w 12 tyg na prenatalnym lekarz powiedział że przeziernosc karkowa jest za duża, polecił kolejne badania.... w tym m.in echo serca- oprócz tej przeziernosci z małym wszystko jest w porządku, na dzien dzisiejszy ciąża rozwija sie prawidlowo- książkowo. Jest zdrowy, nikt nie wie czemu NT nam wyszło wieksze niż norma. Ale też pamiętam slowa że jak sie potwierdzą dodatkowe badania o wadzie genetycznej to bedziemy musieli podjac decyzje odnosnie utrzymania ciąży. Strasznie mi wtedy było ciężko :(

10 lata 9 miesiąc temu #856182 przez Kocica
Martyna pepsi jest pod ręka a w kuchni zapas mleka i budyniu:-)wiec nie wiem czemu ale taki zestaw dziala :lol:
Oj te trsciowe..człowiek wiecznie miedzy młotem a kowadlem ja nie wyobrażam sobie mieszkania z tesciami zwłaszcza z moja teściowa z która nie mamy za wiele wspolnego ;)
A co do włosów ja na ślubie miałam krótkie za to na głowie miałam pastylke z materiału z sukienki i fryzurę to było tylko tlo :blush:
Jakasse narobilas mi ochoty na koktajl i chyba męża wyciagne na jednego :silly:
Dziś kolacja u rodziców wiec gotowanie z głowy :laugh: także i u mnie leniwa niedziela sie zapowiada :cheer:

10 lata 9 miesiąc temu #856274 przez anoda89

10 lata 9 miesiąc temu #856294 przez katasza

10 lata 9 miesiąc temu #856345 przez anoda89

10 lata 9 miesiąc temu #856380 przez jakasse
Dziewczyny bardzo wam wspolczuję tych nerwów i kłopotów :(

Kocica- pisałaś ostatnio że byłaś oglądać szpital? na który się zdecydowałaś? ja albo brochów albo trzebnica.
Czy byłaś z kimś umówiona? jak to się załatwia?
Czy tak po prostu pojechałaś sobie pooglądać?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #856405 przez jakasse

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #856436 przez katasza
[/hide]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka