BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 9 miesiąc temu #856437 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #856457 przez Kocica

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kurcze gdzie ta wiosna ja sie pytam..masakra jakas za oknem :dry:

10 lata 9 miesiąc temu #856480 przez katasza

10 lata 9 miesiąc temu #856513 przez jakasse
Właśnie kocica powiem ci że ja myśląc o wroclawiu mysle tylko o brochowie chyba....
a poza tym chętnie tam dają znieczulenie hihihihi nie są nastawieni jakos maksymalnie na 100% natural. :D :D A ja czym bliżej tym bardziej się boję. Ja mam namiar na położną z brochowa i na położną z kamieńskiego, jakbyś chciała :)

10 lata 9 miesiąc temu #856557 przez Kocica

po wizycie na porodowce jakos mnie to wszystko przytlacza swoja realnoscia i zaczynam miec mega cykora B) dobrze ze maz bedzie przy mnie :woohoo:

10 lata 9 miesiąc temu #856565 przez jakasse

heehe u nas co prawda nie o 3 w nocy, ale wczoraj ok północy
Dawid szukał lodów hehehe

W sobotę oficjalnie powiedzieliśmy chrzestnym, że będą chrzestnymi !
Tzn, zostali zapytani ale obydwoje z entuzjazem się zgodzili, także jeden problem mamy z głowy :)

10 lata 9 miesiąc temu #856574 przez babajaga0087
Cześć Dziewczyny,

Kocica - ja jak 3 tygodnie temu oglądnęłam porodówkę to też jakoś zaczęłam się bardziej bać, teraz trochę mi przeszło.

Trochę żałuję, że nie chodzę do jakiegoś lekarza, który pracuje w szpitalu, w którym będę rodzić. Z drugiej strony ostatnio znajoma opowiadała mi, że chodziła całą ciążę do lekarza z którym umówiona była na cesarkę (na życzenie, nie chciała rodzić naturalnie), pech sprawił, że zaczęła rodzić coś 3 tygodnie wcześniej i jak pojechała do szpitala to okazało się, że ów doktor jest... na nartach. Lekarz, który wtedy miał dyżur w żadnym wypadku nie zgodził się na cesarkę i rodziła naturalnie. Z perspektywy czasu się cieszy, ale żałuje, że wywaliła kupę kasy, żeby załatwić tę cesarkę, której w końcu nie miała.

10 lata 9 miesiąc temu #856588 przez jakasse
babajaga, ja mam za to wrażenie że moj lekarz jest jakiś nie ogarnięty. Płacę za każdą wizyte 150 zł a często jest tak ze musze mu przypominać pod koniec wizyty że na początku powiedzial że przepisze recepte, czy ze chce przedluzyć zwolnienie, często się ze mną żegna a dopiero mu przypominam że jeszzcze zwolnienie....
Zakręcony jak słoiki na zime. On jest lekarzem w trzebnicy, ok 30 km od wroclawia, boje sie ze i tak na niego nie trafie wiec czy jest sens tam jechać?.....

slyszalam ostatnio ze podczas porodu naturalnego najwazniejsza jest polozna, lekarz pojawia sie dopiero gdy dzieje sie cos nie tak lub gdy trzeba zszyć....

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #856590 przez katasza

10 lata 9 miesiąc temu #856591 przez anoda89

10 lata 9 miesiąc temu #856596 przez Kocica
O tej poloznej tez slyszalam wiec zastanawiam sie nad cegielka..poprostu rodzaca ma pewnosc ze nikt jej samej sobie nie zostawi i zawsze bedzie ktos do pomocy..dobra polozna to dobry porod..tak mowia :laugh:
Ja mam naprawde super lekarza ktory ciagle sie o zwolnienie pyta i w ogole zawsze ma tyle czasu ile potrzeba :cheer: i wlasnie polecal kamienskiego albo brochow jako alternatywe :)
Jakasse ja wro na pewno bo jak bym (tfu, tfu)musiala zostac w szpitalu to na kamienskiego mam 15 min z domu :blush:
Jakos tak wszystko staje sie takie realne ;)

10 lata 9 miesiąc temu #856599 przez jakasse
coraz bliżej :)

10 lata 9 miesiąc temu #856600 przez Lizzy

10 lata 9 miesiąc temu #856607 przez katasza

10 lata 9 miesiąc temu #856618 przez Kocica
Anoda to wiesz potraktuj to jak "weekend odpoczynku" od tesciowej :lol:
a co najwazniejsze uspokoisz sie i bedziesz miala pewnosc ze wszystko ok :blush:
Lizzy mi polozna powiedziala dokladnie to samo ze opieka jest dobra(ilosc rodzacych tam o tym swiadczy)i wczle nie trzeba "placic" i moze byc jak mowisz zejdzie z nocki albo bedzie miala i tak dyzur albo urlop czy cos...
dobrze ze jeszcze jest troche czasu do zastanowienie sie :blush:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka