BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #855192 przez Kocica
No tak odpowiedni zapas literatury jest niezbedny :laugh: Oj do zoo bym sobie poszla dawno nie bylam i moze uda sie przed porodem :cheer:
Katasza zebys nie przesadzila z ta energia bo wiesz oszczedzac sie trzeba :blush: choc jak patrze za okno to ciezko usiedziec w miejscu B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #855196 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #855201 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #855207 przez anoda89

10 lata 10 miesiąc temu #855208 przez Kocica
Ja jeszcze jakies 2h w pracy :dry: ale musze ogarnac wszystko po wczorajszym spotkaniu i tak sie krece to tu to tam..
Kurcze pilnie potrzebna obiadowa inspiracja :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #855211 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #855219 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #855222 przez anoda89
Katasza sztućce spakowane :) Dobrze że mi przypomniałaś bo bym palcami jadła ;) Ciekawe ja z papierem jest :unsure: Wezmę chusteczki nawilżone mniej miejsca zajmą.

Ja to bym tortille zjadła :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #855224 przez Kocica
wlasnie jakos na drob nie mam ochoty..dostalismy ges pieczona ktora miala byc na jeden obiad a starczyla na 3..i tak mysle co by tu zrobic :blush:
Wiecie danie w 5 min smaczne nie czasochlonne zeby maz byl zachwycony ot zwykly obiadek :lol:
choc mam ochote na marchewke z jablkiem ale troche lichy obiad z tego :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #855228 przez anoda89
Kocica ziemniaki i jajko sadzone szybkie i wiele wysiłku nie wymaga ;) Ja jak nie miałam weny to pizze robiłam bo też w miarę szybko się robi albo właśnie tortille.

10 lata 10 miesiąc temu #855233 przez Kocica
Oooo jajko sadzone to jest to :lol: Anoda dzieki :kiss:
Kurcze czasem najprostsze jest tak blisko a szuka sie niewiadomo gdzie B)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #855241 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #855259 przez babajaga0087
Cześć Dziewczyny :)

Anoda - to mówisz, że się pakujesz do szpitala... ehh ale może to dobrze, bo uspokoisz się trochę jak pobędziesz pod obserwacją. A do tego rzeczywiście odpoczniesz od teściowej.

Pogoda rzeczywiście bajera i korzystałam z niej od rana, ale czas siąść na czterech literach, bo inaczej wieczorem znów ledwo się będę ruszać. Odwołałam nawet dzisiaj lekcję angielskiego, bo cały czas z nosa mi się leje i mam ochotę wieczorem poleżeć.

Mnie przyszedł smak na pizzę, chyba jutro zrobię, bo dzisiaj nie będzie tego komu jeść.

Ostatnio mi jakoś szybciej czas leci, może to kwestia właśnie pogody i energii której mi ona dodaje. Niestety od niedzieli ma być u mnie zimno :dry:

Lizzy - no właśnie ja tak próbuję zacząć te masaże - koło 33-34 tygodnia, chociaż nie wiadomo jak mi to pójdzie;) My z kolei ćwiczyłyśmy na lalce masaż w przypadku kolek.

Mira - hmm teoria teorią a później i tak pewnie okaże się, że ta wiedza jest nieprzydatna ;) ale jeśli chodzi o opiekę nad dziećmi to jestem zielona, więc przynajmniej tyle ile mogę staram się ogarnąć jakoś temat;)

10 lata 10 miesiąc temu #855273 przez Monia2408
Anoda moja kolezanka rodzila w Praskim i byla bardzo zadowolona z opieki :) Co do wyspania w szpitalu to jest masakra Ja tez odsypialam szpital dwa dni :) poduszke wzielam swoja ;)

10 lata 10 miesiąc temu #855277 przez katasza

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka