BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #855290 przez anoda89
K
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #855338 przez jakasse
Hejka dziewczyny :)

U nas od rana na pełnych obrotach,
rano zlecenie, potem poczta, bank - PIERWSZY RAZ ZOSTAŁAM POPROSZONA BEZ KOLEJKI ! WOW !!!
nie wspomne o tym że na kanapie siedziało chyba z 3 młodych meżczyzn i zaden swojej szanownej DUPY nie ruszył !!!!! Potem pobiegłam do deichmana bo oddałam buty na reklamacji, oczywiście- ODRZUCONO. Kurde jak mnie to denerwuje, kupiłam buty za 139zł takie jazzowki i zapiętki mi się porozklejały a oni że to tylko i wyłacznie wina eksploatacji ! Moim zdaniem przed uplynięciem 1 roku, to z butami się nic nie powinno dziać ! ECh....

Moj Dawid kupuje buty tylko w 1 sklepie ALDO, od lat. A jak coś z nimi jest nie tak zawsze może wymienić na nowe, inne.... zawsze przyjmują i nigdy nie ma problemu !!!

Teraz padnięta popijam koktajl z malin od babci - cudowności.
Czas się trochę polenić bo Franek daje znać :(

10 lata 10 miesiąc temu #855350 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #855354 przez anoda89

Jakasse odpoczywaj pędziwietrze :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #855356 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #855363 przez jakasse
No to trochę dużo, ja raz w sumie wydałam taką duużą kwotę na buty , ok 600zł - kalosze HUNTER. Tak to zawsze staram się zmieścić max. w 200zł , ale zazwyczaj kupuję tansze, np. 2-3 pary różnych baletek

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #855368 przez katasza
jj

10 lata 10 miesiąc temu #855377 przez jakasse
no coś ty ! to jaką masz nogę?
Ja mialam meliski ale 2 sezony temu, meeeega wygodne - uwielbiałam :)

10 lata 10 miesiąc temu #855380 przez Kocica
Ja mam kilka par z wyższej polki na jakieś mega wyjścia a tak to najczęściej ccc,centro,deichman i kurcze ile razy kupię tam drogie buty to coś z nimi jest a jak kupię za 20-30 zł z myślą na raz to są nie do zdarcia :lol:
Koszmar miałam w tamtym roku jak do ślubu potrzebowalam..masakra wszystko nie dość ze drogie to jeszcze bebciowe(z założenia długa sukienka buta nie widać)a ja miałam kiecke do kolan i butów szukałam pol roku..ale opłaciło sie cała noc +poprawiny i zero odcisków B)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #855402 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #855418 przez babajaga0087
Ja się nie podobam sobie w płaskich butach, wyglądam i czuje się jak kluska, bo niska jestem, no ale cóż baleriny kupić trzeba było. Tak w ogóle to najbardziej lubię kupować buty przez neta, czekam często na promocje w sklepie internetowym eobuwie.com.pl kupiłam tam już kilka par butów i nigdy się nie zawiodłam.
A z zakupów w sklepach stacjonarnych to kiedyś u chińczyka kupiłam espadryle za 40 zł i były prze wygodne i nie do zdarcia :)

Katasza - u nas był filmik instruktażowy w jakich pozycjach karmić maleństwo, położna mówiła o tym dlaczego kobietom wydaje się, że nie mają pokarmu, omawiała zalety karmienia piersią i mówiła o kryzysach w karmieniu, jakoś po 3 tygodniach, 3 miesiącach, 6 i 9. Mówiła też, że nie warto inwestować w drogi laktator, bo jeśli będziemy umiały karmić to i tak on nam się nie przyda a jak już zdarzy się konieczność odciągnięcia pokarmu to można to zrobić zwykłym ręcznym. Ogólnie bardzo ciekawie. Tylko teraz znów nie wiem czy kupować ten laktator czy nie, znajoma, która wykarmiła dwójkę dzieci też mi mówiła, że w życiu to nie odciągnie pokarmu tak jak dziecko :unsure:

10 lata 10 miesiąc temu #855438 przez babajaga0087
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #855441 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #855453 przez Klaudeczka
babajaga ale ładny brzuszek :) mam identyczną koszulkę :)

10 lata 10 miesiąc temu #855486 przez jakasse
ja tez kupuje elektryczny medeli, tylko mini electric.
bede zmuszona odciagac pokarm ( uczelnia, zlecenia = pozostawianie malucha z rodziną, nianią) więc niezależnie jak to będzie wolę się podłączyć do prądu, niż pompować pompke :D

Miałam odpocząć, ale wybralismy sie do castoramy - farba do lozeczka juz kupiona :) JUTRO MALOWANIE I PRZEMEBLOWYWANIE:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka