BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #854934 przez Monia2408
hej dziewczyny mialam awarie nete podvzytuje z kom. poczytam zalegle posty ;) brzuszki sliczne , Katasza trzymam kciuki. U Mnie dobrze male porzadki robie :) brzuszek rosnie z rostepami nic nie pomaga juz tyle specyfikow mam i du.... ale coz Alicja najwazniejsza i tak jest i bedzie :) Chwilami chce juz koniec maja a chwilami czuje taki strach czy napewno bedziemy sobie radzic ze wszystkim... i czy bede dobra mama.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #854938 przez anoda89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #854942 przez Monia2408
Anoda w poniedzialek klada Cie na oddzial ? Uwazaj na siebie teraz przez weekend pewnie dozylnie nospe dostaniesz zawsze lepiej dziala niz doustna albo buscolizyne trzymam kciuki dziewczyny alby do 38 tyg. wytrzymac :)

10 lata 10 miesiąc temu #854955 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #854962 przez Mira_84
dziewczyny brzuszki Wam ślicznie rosną, aż miło popatrzeć!

Katasza, Anoda - lepszego samopoczucia życzę, dbajcie o siebie i jeśli trzeba to trudno - trzeba sie położyć... byleby pomogło :kiss:

Monia
- rozstępów współczuję :( to chyba naprawdę kwestia genów jest... ehhh, ale czego się nie zrobi dla dziecka. Nawet przymknie oko na panterkę :blink: na pewno bedziesz super mamą !

Baba jaga - widzę, że się ostro edukujesz ;) zakupy też muszę nadgonić, bo jakoś ostatnio brak mobilizacji w tej kwestii..

u nas co... hmmm nadal szał ciał, dziś z Zosią byłam na zajeciach w bibliotece i latała jak szalona przez 1,5 godziny - samo patrzenie męczyło :blink: mnie oczywiście... bo ona siły ma nie do przerobienia. Z tego wszystkiego nie mam czasu zastanawiać się jak się czuję. I też mnie stresuje, że czerwiec coraz bliżej.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #854972 przez katasza
[hid

[/hide]

10 lata 10 miesiąc temu #854990 przez Monia2408
Jaki krem tolpa ? Ja stosuje stosowalam vichy, mustelle, ziaja , oliwke z rosmana. Teraz przezucilam sie na bio- oil oliwke i nadal mustella tez 2-3 razy dziennie. Dobra jest masc z masy perlowej ale zawiera takie substancje ze w ciazy nie chce jej stosowac.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #855001 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #855005 przez Kocica

10 lata 10 miesiąc temu #855020 przez Monia2408
Katasza a masz mniejsze rozstepy po tym kremie ? Te co sie pojawily sa bledsze , mniejsze normalnie lapie dola dzis rano wstaje i jeden znow wiekszy po nocy przedtaje wierzyc w te kremy za 100 zl :(

10 lata 10 miesiąc temu #855041 przez jakasse
Hej dziewczyny :)
Ja się nie wypowiem na temat kremów,
rozstępów brak, od początku ciąży smaruje się zwykłą oliwką dla dzieci i tylko wieczorem przed snem.

My też wczoraj zakręcony dzień- jak Dawid wrócił z pracy pojechaliśmy na wieś po zapasy jedzeniowe swojskie, herbatka u babci, WZIELISMY ŁÓŻECZKO po mojej chrześnicy.
zdecydowaliśmy jednak, że nie kupujemy nowego, to co wzieliśmy to zwykły lity buk, chcemy je pomalować :)
Materac mamy nowy bo wiadomo jak to z dzieciakami :D Wolalabym żeby Franek nie wąchał czyichś siuśków !
W weekend przychodzi brat i szwagierka, będziemy się przemeblowywać i malować :)

Wkurzyłam się wczoraj, bo księgowy wysłał mi rozliczenie składek i wyszło nam 2 razy więcej za luty niż za styczeń !!!
Ale na szczęscie się machnął i dobrze, że nie zrobiłam przelewu bo ZUS by tak szybko nadpłaty nie oddał hehe.

10 lata 10 miesiąc temu #855051 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #855067 przez jakasse
nie, ja będę im kibicować i rządzić :D

10 lata 10 miesiąc temu #855068 przez Klaudeczka
cześć dziewczyny! dziś ostatni dzień ciepełka u mnie, więc będę korzystać :P
Ja stosuję Message Cream For STRETCH MARKS Palmers'a w sumie od niedawna go stosuje i pomaga, na szczęście na brzuchu mi się nic nie porobiło i może tego uniknę :) tylko na prawej piersi troszkę mi się zrobiło, więc szybko musiałam kupić coś na te rozstępy i pomaga. W aptece dałam za niego niecałe 40zł, na dodatek ma bardzo ładny zapach :)

10 lata 10 miesiąc temu #855069 przez Kocica
Ech rozstepy jednak genetyczne musza byc..ja kurcze smaruje sie tylko maslem kakaowym co wieczor (a i to nie zawsze)i ani pol rozstepu :)

Jakasse fajnie ze masz juz lozeczko ja musze w koncu od rodzicow przywiezc bo za chwile kwiecien sie zrobi :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka