BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #854369 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #854450 przez jakasse
chwilowe lenistwo przy kawce, biorę się za śniadanie bo maluch się dopomina.
Jak Dawid wroci z pracy jedziemy do mnie na wieś bo swojskie mięcho, jajka, owoce itd
zapasy nam sie skonczyły ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #854454 przez katasza
[hide praniu to sie okaze :P [/hide]

10 lata 10 miesiąc temu #854461 przez Kocica
hej :laugh:
A u mnie w pracy dzisiaj Bozeny wiec mamy kawe i ciacho a potem male zebranie miedzy katedralne wiec grafik dosc napiety :blush:

Jakasse super brzuszek i widac ze rosnie i juz nie dlugo synkowi bedzie za ciasno :cheer:
kurcze piekna pogoda :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu #854463 przez anoda89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #854465 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #854471 przez babajaga0087
Dzień dobry :)

Anoda - dobrze, że humor Ci się poprawia a wizyta u gina mam nadzieję jeszcze bardziej Cię uspokoi :)

Jakasse - to dzisiaj... wsi spokojna, wsi wesoła B) Brzuszek piękny, ja podobnie mam 10 kg na + a brzuszek rośnie z dnia na dzień :)

Katasza - ambitne plany na dzisiaj :) Zawsze boję się komuś dawać przepisy, bo nie wszystkim to samo smakuje a poza tym czasem coś inaczej wyjdzie, ale co złego to nie ja - to nie mój autorski przepis :silly:

A ja dzisiaj mam też sporo do zrobienia, za chwilę biorę się za wczesny obiad (mam smak na spaghetti), bo przed 13 chcę już pojechać do Wadowic. Mam znów załatwienie w US, spotkanie z koleżankami jeszcze z czasów studiów, a o 16 szkołę rodzenia. Dodatkowo muszę kupić dwa prezenty urodzinowe - dla brata i męża, a i dla siebie buty, bo przecież wiosna na całego a ja nadal nie mam balerinek :dry: Upatrzyłam sobie fajne w necie, ale zerknę jeszcze do sklepów z ciekawości czy aby nie mają czegoś podobnego.

10 lata 10 miesiąc temu #854493 przez Kocica

10 lata 10 miesiąc temu #854494 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #854498 przez Kocica
Właśnie sie usmialam bo zrobilo sie cieplo i nosze krotka kurtke i dopiero teraz czesc osob zorientowala sie ze w ciazy jestem :silly:
I mi sie wydawalo ze mam duzy brzuch..a kto nie przychodzi mowi ze maly brzuszek mam :silly: no juz nic z tego nie rozumiem :lol:

Ale mi narobilyscie ochoty na kurkowanie..chyba i ja w sobote jakies ciacho zrobie choc mialam plan isc do fryzjera ale co tam :blush:

10 lata 10 miesiąc temu #854502 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #854505 przez Kocica
Katasza jaki masz piekny wiosenny awatarek :lol:
ech smieszne sa uwagi na temat brzuszka ale to ze o ciazy nie wiedzieli wcale mi nie przeszkadza :laugh:
A najlepsze jest to ze odrazu zaczeli miejsca ustepowac wszedzie gdzie sie da :lol: i o dziwo najczesciej sa to mezczyzni :)

10 lata 10 miesiąc temu #854508 przez jakasse
kocica super brzuchol :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #854524 przez Lizzy

Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #854530 przez Kocica
Rosna nam te brzuszki oj rosna :lol:
Lizzy fajna wycieczka i lody hmm :silly: ja strasznie lubie takie wypady nawet jak jest to na sasiednie osiedle :woohoo:
Wczoraj na noc najadlam sie budyniu, popilam pepsi i zero zgagi :lol: normalnie az w szoku bylam bo obudzilam sie glodna a nie jak wczesniej niby glodna ale wszystko pod gardlo podchodzi :dry:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka