- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwcowe
Mamusie czerwcowe
- Martyna82
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jakasse
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Sprawa z babcią poszła nawet gładko, doszłam do wniosku, że nie mogę się denerwować , złapałam głęboki wdech na całą akcje i tylko przytakiwałam, nie wdawałam się w zbędne dyskusje bo szkoda mi moich nerwów.
Niestety nie mogłam wrócić do domu od razu po, bo tyle nam zeszło że musiałam już jechać do studio na sesję, na 11. Jak weszłam to sie załamałam, bo zapomniałam o tym że po ostatnim sprzątaniu sobotnim byliśmy tacy padnięci że nie umylismy podłogi, więc jeszcze na szybko ją szorowałam na kolanach- bo nie moglam znaleźć koncówki od mopa ! Tzn mialam szmate ale bez kija ! Coooo za dzień.
Pojechałam potem poodbierać faktury zaległe za marzec z różnych sklepów, bo czekała mnie jeszcze wyprawa do księgowego z papierzyskami.....
Ale co by tyle nie narzekać = nie było aż tak źle, bo wstąpiłam do jednego sklepu po drodze do domu i kupilam sobie strój na święta

uciekam, gotować obiad i kade sie do wyrka przed Tv.
milego wieczoru

- Kucielka89
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

ale Wy duuuużo piszecie, muszę tu częściej zaglądać

U mnie wczoraj grillik wypalił, zjadłam troszkę kurczaka z grilla, cukinii, papryki i oczywiście mnóstwo chlebka z grilla z serkiem pyyycha - to chyba moje ulubione danie z grilla

Narzekacie dzisiaj na brzydką pogodę, a u mnie wręcz przeciwnie - piękne słońce i 17 stopni. Zjedliśmy z Narzeczonym obiadek w ogródku

Mój P. poszedł na 14 do pracy i oczywiście na 12h, będzie dopiero ok 3 w nocy

Dziewczynki mam pytanko...macie jakąś dietę czy jecie co popadnie, na co akurat macie ochotę? Ja staram się jeść zdrowo, bo boję się, że za dużo przytyję i na lato będę jak baleron. Nie jem tłustych rzeczy, tylko ciemne pieczywo, na śniadania zawsze jogurt nat. z płatkami owsianymi i owocami, nic smażonego też nie jem, za to mnóstwo sałatek, warzyw, owoców. Czekoladę też ograniczyłam, jedyne przed czym nie mogę uciec to LOOODY!
do 5 miesiąca ciąża miałam takie mdłości i wymioty, że mogłam jeść tylko kanapki i LOODY! Zaraz zresztą sobie takowe spałaszuje

A więc jak jest u Was z jedzonkiem?
Klaudeczka gratuluję ukończenia szkoły !!!!

Katasza w UK jest tacierzyński, 2 tyg. Ja trochę po prostu boję się rodzić nie w swoim kraju. Nie narzekam tutaj na służbę zdrowia, w lutym leżałam 2 dni w szpitalu z zapaleniem nerek i na prawdę zajęli się mną super, ale jednak co Polska to Polska, rodowity kraj

Ja w UK pracowałam przez kilka miesięcy w Polskim sklepie, później zachciało mi się iść do angielskiej fabryki produktów do depilacji. I tu popełniłam największy błąd! Praca nie najgorsza, ale szef tak popier****, że się nie da nawet tego opisać!

masakra, że musisz się prosić o własne pieniądze z ZUSu! To jest skandal! A z jednej wypłaty na pewno bardzo ciężko...zresztą my też prawie z jedną zostaliśmy, bo tutaj L4 jest płatne tylko ok 40 % więc dramat! A byłam zmuszona, przez mojego powalonego szefa, być na zwolnieniu od stycznia! Załamka! Od 1 maja chcę przejść na macierzyński, ale czekam ciągle aż mi łaskawie wyliczą ile mi się należy!
Też bym chętnie oglądała ten cały projekt runway, ale nie mogę znieść Anji Rubik! Ma coś w sobie co mnie od niej odpycha i po prostu nie mogę!!!

Kocica straszne z tym oddychaniem! Ja aż tak jeszcze nie miałam, ale też mi ciężko nabrać tchu czasami!

jakasse nie denerwuj się tak, bo dzidzia wszystko czuje

Lizzy nawet nie pomyślałam o czymś do wózka, żeby mały nie zabrudził...dobra myśl! Może wystarczy pieluchę tetrową wyłożyć? Sama nie wiem... te prześcieradła też super pomysł

Anoda89 moja przyjacióła na początku chodziła czysta, dopiero odkąd jej mała zaczęła sama jeść to wiecznie chodzi brudna

Babajaga piękne ubranko

Boże jaki poemat! Chce Wam się w ogóle tych moich wypocin czytać?

- katasza
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Lizzy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- Kocica
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Dziś musiałam popracować w domu

Lizzy to wiesz pozycja horyzontalna i leżeć i pachniec

Kucielka pisz pisz od tego jest forum żeby sie "wygadac" wiec oczywiście każdy post mile widziany i zapraszamy czesciej

A co do diety ja jem wszystko z wyjątkiem sushi i surowego miesa

Wiadomo warzywa i owoce i lody i budyn w każdej postaci

Wg mnie masz na coś ochotę to jedz na zdrowie

Kurcze dziewczyny byliśmy wczoraj u moich rodziców na kolacji i moja mama zrobiła tatara

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- katasza
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kucielka89
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

A czym się zajmujesz? Zazdroszczę osobą, które lubią swoją pracę. Ja uwielbiałam tę, którą porzuciłam w Polsce, na rzecz wyjazdu do UK. Pracowałam w biurze jednej z większych firm ochroniarskich, zajmowałam się rekrutowaniem ludzi do pracy oraz ogólnie kadrami. Ach...co to były za czasy, jak ja żałuję tego wyjazdu

Lizzy odpoczywaj w takim razie teraz ile wlezie! Żeby nie przyszło Twojemu maleństwu do głowy wyjść szybciej

Ja wybrałam wózek firmy TAKO edycja Marine

Kocica z tym jedzeniem to ja mam tak samo! Obiecałam sobie, że na okres ciąży omijam jedzenie typu McDonald z daleka, a to jaką przez to mam ochotę na Big Maca to głowa mała!!!! Tatara też bym zjadła

Anoda89 Rzeczywiście mało wpływa, ale narzeczony mi tłumaczy, że ciąża najważniejsza a ten cham by mnie psychicznie wykończył

Zmagasz się z cukrzycą ciążową?
Dziewczyny tak mnie bolą żebra dzisiaj i plecy, że nie mogę wysiedzieć, ciągle leże, bo inaczej jest dramat

- katasza
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jakasse
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Lizzy- to teraz nic tylko leżeć i pachnieć

Kocica- mmmm ja bym zjadła już świeże truskaweczki, ale jeszcze troche trzeba poczekać,
te chemiczne jakoś do mnie nie przemawiają, więć lece na koktajlach z mrożonek

Przespałam się 2 h i człowiek jak nowonarodzony, syn moj chyba też się dziś zmęczył - taki spokojny, w ogóle go nie czuje, odsypia ....
Ja cały czas ględze o grillu, wszystkim dookoła. Mam taką ochote... namówiłam mamę na majówkę, bysmy zrobili.
- Mira_84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Lizzy - oszczędzaj się jak tylko mozesz! Juz nie długo finisz

jakasse - super, że akcja kryptonim Babcia zakończona powodzeniem! Dałaś radę

Anoda - heheheheee, ja tam brudna nie chodziłam przy maleńkiej Zosi - teraz za to czasem się zdarza... nie ma to jak wytrzec w spodnie mamy rączki w masełku...

Kocica - a ja mam ochotę na ... wódkę z colą...

tatar....

byliśmy dziś całą familią na usg oglądać Krzysiaczka

z tego wszystkiego Ślubny mój ukochany złożył kołyskę o 22-giej

dobranoc dziewczyny, więcej nie dam rady bo mi się oczy zamykają.
- Klaudeczka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Zauważyłam dzisiaj podczas kupowania ubranek bardzo fajny wózek, podobny do poprzednich zdjęć tylko, że firmy BAMBI, czy któraś może słyszała o tej firmie? Warto? Wózek kosztuje 1300zł i ma: gondole, fotelik i spacerówke i jakieś tam dodatkowo pierodły typu: folia przeciwdeszczowa, torba itp.
JAkasse współczuje Ci. Dobrze dziewczyny mówią, szybko do lekarza, zanim stanie się to coś poważniejszego!
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

- jakasse
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Nie wiem co sie dzieje z tym forum, wkurza mnie ;/ :/