BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #842982 przez Agnilla
dokladnie, chcialam wlasnie napisac, ze to z nas dwoch ja zyje w ogromenj niepewnosci bo Marzena juz wie, kto jest jej lokatorem ;)
ja jeszcze z rana skocze na ogolne badanie moczu, zebym miala swieze wyniki na wizyte, bo mnie ciagle cos tam pobolewa raz w nrce, raz w podbrzuszu, wiec lepiej miec.
dzien zleci, bede musiala sie wypindrzyc, poczytam ksiazke, ugotuje obiad :) pamietam, ze ostatnio nie moglam wytrzymac ze 3 tyg do wizyty a to juz zostala tylko dobra ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #842986 przez Lyanka
Cześć dziewczynki :)

A ja dzisiaj miałam niezły sajgon w robocie....ech. Chyba niedługo będę musiała trochę przystopować, bo już nie te siły :)

A tu coś ciekawego wysyłam dla was...może się którejś przyda:

wzorowamama.pl/wyprawka_dla_dziecka.html

10 lata 10 miesiąc temu #843063 przez elmirka_20
Ja dzisiaj obcykałam tylko Tesco - artykuły dla niemowląt - wg list ze strony, którą dzisiaj znalazłam i druknęłam:
abc-bobasa.pl/content/7-wyprawka-dla-noworodka
Można sobie zaznaczać, co się już posiada a obok robić notatki.
Powiem Wam, że na allegro produkty tej samej i innych marek można kupić znacznie taniej niż w Tesco. I oczywiście większy wybór. Zarówno butelki, smoczki, szczotki do czyszczenia, podgrzewacz do butelek i laktator - bez porównania- w Tesco drogo i praktycznie żaden wybór.
Ale... czasu jeszcze mamy a zawsze możzna trafic na jakieś okazje i w normalnych sklepach ;) Trzeba tylko dobrze upolować :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #843067 przez Cania
witam po pracy :)

malgorzatawalak pytalas o zwierzęta: mam w domu 3 letnia sunie owczarka niemieckiego długowłosego, 40kg futra heh... ale nie martwię się zbytnio, żeby miała nie tolerować maleństwa. W rodzinie zawsze były owczarki niemieckie i zawsze byly co do dzieci bardzo opiekuńcze, nikomu nie pozwolily dziecku krzywdy zrobić. Sama wychowałam się z takim owczarkiem, starszym ode mnie o rok :) Moja tez kladzie mi pysk na brzuch, tak jakby wszystko wiedziała :)

Elmirka, Moja niunia tez mnie w nocy trochę napada heh :) Może nie az tak, zebym cala noc nie spala, ale co noc miedzy 2 a 3 mnie budzi. Takie uroki :)

ktoś pytal o kwote przeznaczona na wozek, przepraszam, już nie pamiętam kto. my daliśmy 450zl.

10 lata 10 miesiąc temu #843126 przez Agnilla
ja tez zamawialam wiekszosc czasu na allegro a termometr i sterylizator z apteki,bo taniej bylo.

10 lata 10 miesiąc temu #843156 przez Agnieszka_H
A własnie ktoras ma juz kupiona badz na oku wanienke?

Mama Aniołka~Józio 5.04.13
Mama Aniołka~12.08.13
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #843158 przez Agnieszka_H
aaa i moj malutki jeszcze brzusio:))po treningu:D

Mama Aniołka~12.08.13

10 lata 10 miesiąc temu #843164 przez Agnieszka_H
Cania to ja pytałam:)dzieki za odpowiedz;*

Kurde to ja troche poszalam z tym wozkiem za ponad 3000 ale kurdeee mi sie tak podoba ze chyba go i tak kupie:)

Nom ale jeszcze troche czasu to moze jeszcze cos znajde dla siebie w nizszej cenie.
Pewnie duzo jest wozkow tylko ja raczej jestem osoba aktywna fizycznie i przydalby mi sie wozekz ktorym spokojnie pozniej moglabym biegac:)

Narazie dam sobie spokoj wozek kupie dopiero za miesiac.Jak bedziecie mialy wozki na oku to dalej prosze o linki, bede cholernie wdzieczna:))

buzialllle

Mama Aniołka~12.08.13

10 lata 10 miesiąc temu #843165 przez agnieszka89
Agnieszka_H cudowny brzuszek :)

10 lata 10 miesiąc temu #843168 przez agnieszka89
Agnieszka_H jak Twoj jest jeszcze malutki to vo ja mam powiedziec

10 lata 10 miesiąc temu #843169 przez Agnilla
ej ja mam mniejszy brzuch ;)
wklejalam juz linka do swojego wozka jakby co ;) a wanienke tez mam juz kupiona :P

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #843176 przez Cania
Agnieszka_H super brzuszek :) maluszki rosna nam jak na drozdzach :) może i ja w końcu swój wrzuce :D :P w weekend na pewno :) a co do wozka, to my kupiliśmy używany :) gdzies już wcześniej wklejałam link. Wydaje się funkcjonalny, aczkolwiek biegac z nim na pewno nie mam zamiaru :D :) natomiast będę wolala nasza kruszynke od małego przyzwyczajać do chodzenia po gorach choć troszkę, wiec nosidełko może jakies :D

my z przygotowaniami jesteśmy do tylu, wanienki nie mamy :P powoli ze wszystkim :)

no wlasnie, slyszalam rozne, wręcz skrajne opinie, wiec Was zapytam o zdanie: nosidełko czy chusta?

10 lata 10 miesiąc temu #843184 przez Agnilla
ooo to ja się przyłączam , bo tez jestem ciekawa czy lepsza chusta czy nosidełko :) choc nie wiem czy potrzebuje cokolwiek, bo ja raczej stacjonarna jestem ;)

10 lata 10 miesiąc temu #843192 przez Ali
Agnieszka_H to już całkiem spory brzuszek, ja mam o wiele mniejszy ;)

Cania ja też nie mam wanienki, ale zostawiam to już na sam koniec. Wiem jaką chcę, także to będzie potem tylko kwestia podjechania do sklepu. jest czas :)

Zazdroszczę tym, które idą jutro na wizytę, ja dopiero za tydzień... Ale jutro mam wyniki, ciekawa jestem morfologii, bo wiele z Was mówiło, że pogorszyły się Wam wyniki. No i jutro mam też ten odczyn Coombsa, trochę mnie to martwi. Smieję się, że nasz synuś może mieć wszystko po tatusiu, ale oby miał moją grupę kwi. No i może moje niebieskie oczy :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #843199 przez Cania
Ali, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze jeśli chodzi o ten konflikt. Na pewno będzie! :) Ja morfologie robiłam ostatni raz w styczniu, nastepna będę robic za tydzień, zobaczymy czy wyniki się pogorszyly. Ostatnia była dobra :)

zmykam, moje Drogie! jutro znow na 6 rano, trzeba wiec choć trochę tego snu zlapac, tym bardziej ze w nocy obowiazkowa pobudka miedzy 2 a 3 :) godzina 22 to moja godzina zero kiedy ide tak wcześnie do pracy :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka