- Otrzymane podziękowania: 96
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
U was tez taka pogoda do niczego? szaro, buro i ponuro... ja się zabrałam za porządki i pranie, choć jakos spozytkuje ten dzień.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Właśnie sobie poprawiłam humor robiąc zakupy na allegro: 2 tuniki, 2x rybaczki dresowe z pasem "rosnącym" na brzuszek, 2 bluzki ... Aaa! I sukienkę (x2)! Mąż mnie chyba zatrzeli a nawet nie mam jak to przed nim ukryć, bo ma teraz kilka dni urlopu, więc jak kurier wpadnie .... Oj, będzie się działo !
Zmierzyłam się w tym celu i.... Jestem pod wrażeniem! W ciągu ostatnich 3 tygodni w brzuchu (w tym najbardziej sterczącym miejscu z dzidziusiem w środku) przybrałam 6 cm (98 cm)!!! Wreszcie, juhu ! A w biuście do setki brakuje mi 1 centymetra W życiu takich piersi nie miałam !!! Nawet bym nie przypuszczala
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Na allegro znalazłam taki allegro.pl/pas-ciazowy-uniwersalny-najta...gro-i3951893578.html , który cieszy się dużą popularnością. I właśnie się zastanawiam, czy sobie taki nie kupić. Cały czas chodzę w legginsach, a fajnie byłoby wskoczyć w spodnie. Mogłabym owszem kupić spodnie ciążowe, ale mam bardzo szczupłe nóżki i nie mogę znaleźć odpowiednich dla siebie. A z takim pasem mogłabym używać te co mam. Ale zastanawiam się czy faktycznie to tak fajnie wygląda i nie widać odstających guzików od spodni. Co o tym myślicie?
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
a co do czytaniu o ciazy to tez zaraz sprawdzam i czy maz chce czy nie to mu czytam (czesto juz na nastepny tydz sprawdzam )
ja sie zastanawiałam nad zakupem takiej spodnicy allegro.pl/spodnica-ciazowa-olowkowa-z-p...8-m-i3949851518.html mam w kwietniu chrzest w rodzinie i w maju komunie wiec szpileczki (jak mi nogi wejda) i jakas ladna bluzke myślałam Bo wiekszosc sukienek ciazowych jest okropna, a jak sa ladne to nie na moja kieszen
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agnieszka89, nie zgodze się ze wszystkie sukienki ciążowe sa brzydkie rzuc okiem na ten sklep, ja tam robiłam większe zakupy: allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34247932 a ceny przystępne (sukienki za powiedzmy 60-80zl). Nie mowie ze wszystkie, ale jest tu w czym wybierac
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
Ali, też się zastanawiam nad pasami. Jest ich duży wybór, można fajnie dobrać do stroju tylko własnie jak będą wyglądać na spodniach? ...
Spodni długich nie chcę kupować w ciąży, już połowa 5-ego miesiąca, niedługo będzie coraz cieplej i przerzucę sie na sukienki, dlatego nie opłaca mi sie kupować specjalnie ciążowych spodni ... I też mam szczupłe łydki Dzisiaj zakupiłam przez internet dresowe rybaczki bo pomyślałam, że będą wygodne w domu, w szkole rodzenia i potem jak będę pociskać z wózkiem w lato jak się maluszek urodzi. A są to spodnie z pasem na brzuszek, więc akurat na te końcowe miesiące ciąży i okres połogu, kiedy brzuszek jeszcze jednak będzie ... A na zdjęciach nie wyglądały na szerokie także jak tylko do mnie dojdą i je przymierzę - to albo je polecę albo nie Zobaczymy
A tu link:
allegro.pl/x55-dresowe-rybaczki-spodnie-...iej-i3933730363.html
Są wiązane na nogawkach, dlatego liczę na to, że z szerokością nogawki nie bedzie problemu a i cena jest taka, że wzięłam od razu dwie sztuki, bo nawet jak będzie w nich wstyd do ludzi to po domu zawsze się przydadzą, heh
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- Agnieszka_H
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Aaaaaaa fantastycznie jest czuć swoje maleństwo z dnia na dzien coraz wyraźniej;)a w pon usg i chyba zaczynam wariowac bo odliczam dni i już sie nie mogę doczekac.
I ostatnie pytanie: Jaka sumę pieniedzy na wózek chcecie przeznaczyć?Bo ja sie kompletnie nie orientuje:)
Mi sie strasznie ten podoba
allegro.pl/3w1-quinny-fotelik-maxi-cosi-...isy-i3963163582.html
Jak macie jakieś ciekawe na oku to wrzuccie proszę linki napewno mi sie przydadzą